Kore Dili Ve Edebiyatı Haberleri

Kore Dili ve Edebiyatı mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversitelere tercih dönemlerinde dil bölümleri de oldukça fazla tercih edilen bölümler arasında yer alır. Bu dil bölümleri arasında yer alan bölümlerden biri de Kore Dili ve Edebiyatı Bölümüdür. Özellikle ek tercih dönemlerinde daha çok tercih edilen bölüm tercih dönemlerinde sıkça araştırılan bölümlerden biridir. Peki, Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü okumak isteyen kişiler için mezuniyetten sonra iş olanakları nelerdir?

Egitim 24-03-2023 17:46

Leziz bir Kore tarifi: Kimchi! Kimchi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sofranızda farklı bir tarife yer vermek istiyorsanız bu haber tam size göre. Kore mutfağına ait kimchi (Kore Turşusu) tarifini evinizde kolaylıkla deneyebilirsiniz. İşte kimchi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 23-06-2022 19:29

Güney ve Kuzey Kore zirvesine doğru

Prof. Dr. Gökmen: - "Kuzey'deki halkın kişi başına düşen gıda miktarı günlük 100 gram pirinç. Halkın, devletinden aldığı gıda yardımları ilan edilen marjları aşamıyor. Birleşme halinde Kuzey Kore, silahlanmaya ayırdığı bütçeyi halkın refahına yönlendirecektir" - "Kuzey ile Güney'in rejimsel farklılığı var. Aslında birbirlerine düşman değiller ve tek milletler. Dil ve geçmişleri aynı. Sadece yaklaşık 70 yıldır ayrı hükümetleri var"

Haber 26-04-2018 20:22