Güney Kore Haberleri Ve Son Dakika Güney Kore Haberleri

Güney Kore Haberleri Ve Son Dakika Güney Kore Haberleri

Resmi adıyla Kore Cumhuriyeti olarak bilinen Güney Kore, Doğu Asya’daki bir ülkedir. Başkenti Seul olan ülke, 51 milyonluk nüfusu ile dünyanın önemli bir gücü olmayı başarır. Vatandaşlarına dünyanın en hızlı internet erişimini sunan Güney Kore’de aynı zamanda en uzun yıllık yükseköğrenim eğitimi verilir. Teknoloji ve yenilik dünyasında ilk sıralarda adını duyuran ülke, 21. Yüzyıldan beri Kore dalgası şeklinde isimlendirilen müzik akımıyla küresel bir etki uyandırmıştır. K-pop ve TV dizileri sayesinde çok sayıda insana kültürünü yayan ülke, 2014 yılından itibaren toplam 6 kez dünyanın en yenilikçi ülkesi unvanına layık görülür. 188’den fazla ülkeyle ilişkisi bulunan Güney Kore, farklı alanlarda küreselleşebilen bir bölge olur.

Güney Kore Haberleri

ABD ile Güney Kore'ye yeni misilleme: Kuzey Kore düşmanın başkentini hedef gösterdi!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un "dünyanın en güçlüleri" arasında olarak nitelediği ve yeni geliştirilen tank kamuoyuna tanıtıldı. Tanklarla gerçek atış tatbikatı gerçekleştirildiği bildirilirken, hedef olarak "düşmanın başkenti" gösterildi.

Haber 14-03-2024 10:34

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-2024 09:29

Görür görmez karar verdi! Güney Kore'de doğup büyüdü, artık Kandıra'da

Güney Koreli kadın girişimci Jonghee Son, ailesiyle yerleştiği Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde keçi çiftliği kurdu.

Kadin 07-03-2024 13:22

Stajyer doktor istifaları nedeniyle acil durum ilan edildi! Görev yerlerini terk ettiler

Güney Kore'de hükümet, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılması girişimini protesto etmek amacıyla yaklaşık 9 bin stajyer doktorun istifasını sunması üzerine "acil durum" ilan etti.

Haber 24-02-2024 08:37

Şenol Güneş dillerini bile öğrenmeye başladı! Güney Kore Milli Takımı için iddialar ciddileşiyor! Şenol Güneş'in yardımcısından açıklama geldi...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Şenol Güneş'in adı Güney Kore Milli Takımı için geçiyor. Öyle ki, tecrübeli teknik adamın Korece öğrenmeye başladığı öğrenildi. Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek, teklif gelmesi halinde Şenol Güneş'in teklifi kabul edeceğini açıkladı.

Spor 21-02-2024 16:20

ABD F-16'sı Güney Kore'de düştü: 1 yılda 3'üncü kaza!

ABD'ye ait bir F-16 Güney Kore'de Sarı Deniz'e düştü. Pilotun son anda kendisini fırlatmayı başardığı kaza, son bir yıldaki üçüncü F-16 kazası olarak kayıtlara geçti.

Haber 31-01-2024 10:55

Asya'da tansiyon tavan yaptı: Su altı nükleer silah denemesi sonrası Kuzey Kore'den yeni hamle!

Güney Kore ve Kuzey Kore'nin arasındaki tansiyon giderek artıyor. Yine bu ay içerisinde su altı nükleer silah sistemini deneyen Kuzey Kore'den yeni hamle geldi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne doğru seyir füzesi fırlattığını açıkladı.

Haber 28-01-2024 11:19

Kuzey Kore iki genci böyle cezalandırdı! Her şey halkın gözleri önünde oldu, cezanın sebebi şoke etti

Kuzey Kore'de iki genç, Güney Kore dizisi izledikleri için kamuya açık bir stadyumda halkın gözleri önünde cezalandırıldı. Gençlerin 12 yıllık ağır iş cezası aldıkları belirtildi. Videoda "Çürümüş kukla rejimin (Güney Kore) kültürü gençlere bile yayıldı" ve "Henüz 16 yaşındalar ama kendi geleceklerini mahvettiler" ifadelerinin yer aldığı aktarıldı.

Trend 18-01-2024 19:37

Sosyal medya fenomeni çırılçıplak sokak ortasında dolaştı! Yabancıların dokunması için göğüs deliklerini açtı... Herkesi şoke etti

Ain olarak bilinen sosyal medya fenomeni ilginç uygulaması sayesinde görenleri şaşkına çevirmeyi başardı. Çırılçıplak sokakta dolaşan fenomen isim üzerine sadece bir karton kutu giymeyi tercih etti. Karton kutunun göğüs bölümlerine delik açan Ain, dokunmak isteyenlere izin verince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 16-01-2024 10:39

Beklenen oldu! Kuzey Kore saldırıya başladı: Güney Kore tahliye kararı aldı!

Kuzey Kore, Güney Kore'nin Baengnyeong Adası ve Yeonpyeong Adası'na saldırmaya başladı. Alınan bilgilere göre 200'den fazla top mermisi atılması sonrası Seul cephesi harekete geçti. Ada sakinleri için tahliye emri verilirken, sürecin nereye gideceği merak ediliyor. Saldırılardan sonra Güney Kore'den ilk açıklama geldi.

Haber 05-01-2024 09:47

Güney Kore'de ana muhalefet liderine şoke eden saldırı! Boynundan bıçakladılar…

Dünya Güney Kore'de yaşanan bıçaklı saldırıyı konuşuyor. Ülkede ana muhalefet lideri Lee Jae-myung bıçaklı saldırıya uğradı. Boynundan yaralanan Lee hastaneye kaldırıldı. İnşaat alanını ziyareti sırasında imza almak için yanına yaklaşan kişi tarafından bıçaklandığı belirtiliyor.

Trend 02-01-2024 07:41

Oscarlı Parazit filmindeki rolüyle dünyaca tanınmıştı! Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun'un gizemli ölümü

Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu. Ülkenin haber ajansı Yonhap'a göre aktörün intihar etmiş olabileceği ihtimal üzerinde duruluyor.

Trend 27-12-2023 09:08

Oscarlı Parazit filmindeki rolüyle dünyaca tanınmıştı! Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun'un gizemli ölümü

Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu. Ülkenin haber ajansı Yonhap'a göre aktörün intihar etmiş olabileceği ihtimal üzerinde duruluyor.

Haber 27-12-2023 09:00

Ne Almanya ne de ABD... Binlerce Türk çalışmak için Güney Kore'ye akın ediyor: Aylık kazançları dudak uçuklattı

Türkler artık yurt dışında çalışmak için rotasını ABD ve Almanya'dan Güney Kore'ye çevirmiş durumda. Aylık kazancın en düşük 2 bin dolardan başladığı Güney Kore'de kazanç 5 bin dolarlara kadar çıkıyor. Seul'de motokuryelik yapan bir Türk aylık kazancının 90 bin TL'ye kadar çıktığını aktardı. Güney Kore yönetimi ise kaçak çalışacakları şüphesiyle son dönemde birçok Türk'ü geri çevirdi.

Trend 18-12-2023 08:31

Türkiye’de 7 il gezdi ama birine hayran kaldı! Yerleşmeye karar verdi, Türkçe öğreniyor: İnsanının yüreği çok yumuşak

Türkiye’de belirlediği 7 ili gezen Güney Koreli Hyun Jung Lee, Diyarbakır'a adeta hayran kaldı. Hem kentten hem de insanların yakın ilgisinden etkilenip kalma kararı alan Lee, Diyarbakır’da yaşayıp Kore mutfağı açmak için Dicle Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Türkçe öğreniyor. Hyun Jung Lee, "Diyarbakır’ı çok seviyorum. Türkiye’nin 81 şehri var. 7 il gezmek için geldim. Diyarbakır insanının yüreği çok yumuşak. Diyarbakır sıcak, insanı da çok sıcaktır” dedi.

Haber 03-12-2023 15:04

Köpek eti tartışmaları Güney Kore'yi karıştırdı! 'Savaşacağız' sloganları attılar

Güney Kore'de köpek eti tartışmaları büyüyor. Köpek yetiştirilen çiftliklerin sahipleri ve sektör çalışanları, hükümetin köpek eti tüketimini yasaklamak istemesini protesto etti. Polisle göstericiler arasında arbede yaşanırken, protestocular, "Savaşacağız!" sloganları attı.

Haber 30-11-2023 17:39

Kore'deki o program sosyal medyada çok konuşulmuştu! Küçük çocuğun ağladığı anlar ortaya çıktı... Ağlamaktan helak oldum

Güney Kore'de yayınlanan "My Golden Kids" isimli programdan kesitler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Türkiye'de de gündem oldu. Geum Ji-eun adında 4 yaşındaki bir çocuğun "Evde yalnızım" diyerek yaptığı itiraf herkesi hüzünlendirirken aynı çocuğun programda dakikalarca annesini kaybettiği için ağladığı anlarda yer aldı.

Trend 23-11-2023 14:06

Kuzey Kore casus uydu fırlattı, ortalık karıştı! ABD'den jet açıklama: 'Gerekli tedbirler alınacak'

Başarısız casus uydu girişimleri sonrasında Kuzey Kore, dün güneye doğru casus uydu taşıyan bir roket fırlattı. Yapılan açıklamada uydunun başarıyla yörüngeye yerleştiği bildirildi. Kuzey Kore'nin hamlesi ABD ve Güney Kore'de paniğe yol açtı. Gelen açıklamalarda bölgedeki halkın güvenliği için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Haber 22-11-2023 09:48

Bu kez katil bir robot! Sebze kolisi sandığı adamı ezerek öldürdü

Robotlar günümüzde hiç olmadıkları kadar gündemde! Şimdilerde gelecekte insanların yerini alıp almayacakları tartışılırken, bir ülkede kan donduran bir 'robot olayı' yaşandı! Bir robot, sebze kolisi sandığı 40’lı yaşlarındaki bir şirket çalışanının ölümüne neden oldu.

Haber 09-11-2023 17:09

Canlı canlı yediği ahtapotun boğazına sıkışıp boğulması sonucu hayatını kaybetti! Tabakta hâlâ ahapotun bacakları hareket ediyordu

Güney Kore'nin Gwangju kentinde yaşayan 82 yaşındaki adam yediği canlı ahtapotun bir parçasının boğazına sıkışması sonucunda boğularak hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 82 yaşındaki adamın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

Trend 26-10-2023 08:02

26 yaşındaki kadın duşta kayıp düştü! Hastaneye kaldırılan kadın enfeksiyon kaparak hayatını kaybetti... Acılı anne olanlara inanamadı

Rusya'da yaşayan 26 yaşındaki Venera Sapurina isimli bir kadın Güney Kore seyahati sırasında duşta kayıp düştükten sonra baygın halde hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan Sapurina hastanede tedavi gördüğü sırada enfeksiyon kaparak hayatını kaybetti.

Trend 14-10-2023 08:59

Asya'da sular ısınıyor: 'Nükleer ittifak' kuruldu... Güney Kore'den Kuzey Kore'ye gözdağı! Derhal ve baskın şekilde

Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki ihtilaf giderek derinleşiyor. Kuzey Kore'nin Rusya ile olan silah anlaşması sonrası Batı cephesi, bu iki ülkeye karşı tedbirlerini arttırma kararı almıştı. Güney Kore'den, Kuzey Kore'nin provokasyonlarına karşı "derhal ve baskın şekilde" karşılık verilmesi kararı alındı.

Haber 04-10-2023 12:18

3. Dünya Savaşı'na doğru... Rusya-Kuzey Kore yakınlaşmasına Batı'dan flaş hamle: ABD, Güney Kore, Japonya Bloğu mu doğuyor?

Rusya ile Kuzey Kore arasında imzalanan silah anlaşmasının küresel siyasete etkileri devam ediyor. Batı, bu yakınlaşmadan oldukça huzursuz. ABD, Japonya ve Güney Kore bu konu hakkında birlikte hareket etmeye devam ediyor. Son olarak Batı cephesinden Rusya ile Kuzey Kore arasındaki silah anlaşmasına karşı sert önlem alınacağı açıklandı.

Haber 23-09-2023 13:01

Dünya bu takası konuşuyor! ABD ile anlaştılar, İran'a 6 milyar dolar geldi

Dünya İran ile ABD arasında gerçekleşen mahkum takasını konuşuyor. İki ülke arasındaki arabuluculuk anlaşması kapsamında, İran'da tutuklu bulunan 5 ABD vatandaşı serbest bırakıldı. İran Merkez Bankası Başkanı Muhammed Rıza Ferzin de ABD yaptırımları nedeniyle Güney Kore'de bloke edilen İran'a ait 6 milyar doların Katar'daki 8 farklı banka hesabına euro olarak gönderildiğini açıkladı.

Haber 18-09-2023 19:42

Kuzey Kore-Rusya arasındaki silah anlaşması sonrası Pentagon'dan kritik açıklama! Ukraynalıları öldürmekle eşdeğer...

Kuzey Kore ile Rusya arasında imzalanan silah tedarik anlaşması sonrası uluslararası camiadan gelen tepkiler devam ediyor. Pentagon cephesinden Kuzey Kore'nin Rusya'ya silah desteğini içeren anlaşma sonrası flaş açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bu desteğin Ukrayna savaşını uzatacağı belirtilerek, "Masum Ukraynalıları öldürmekle eşdeğer" ifadesi kullanıldı.

Haber 15-09-2023 10:10

Asya'da sular ısınıyor! Güney Kore'den Rusya-Kuzey Kore silah anlaşmasına flaş tepki: Ciddi bir tehdit oluşursa...

Kuzey Kore ile Rusya arasında silah tedarik anlaşmasının imzalanması sonrasında Güney Kore'den flaş bir açıklama geldi. Seul cephesi, Kuzey Kore ile Rusya arasındaki anlaşmanın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını ihlal edeceğini vurgulayarak, "Bunlara karşı sert şekilde uyarıda bulunacağız ve müdahale önlemlerini değerlendireceğiz." dedi.

Haber 14-09-2023 14:45

Sakarya, Güney Kore'nin Afet Erken Uyarı Sistemi Projesinden destek alacak

Akıllı Şehir Strateji Geliştirme çalışmaları yürüten Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kore'nin, "Yüksek Hassasiyetli Sensörlerle Afet Erken Uyarı Sistemi: Akıllı Şehir Çözüm Projesi"nden destek almaya hak kazandı.

Yurthaber 28-08-2023 15:24

Japonya'nın flaş hamlesi sonrası çevre ve canlı yaşamı katliamı gerçekleşmesi bekleniyordu! Açıklamalar peş peşe geldi...

Japonya'nın 2011 yılındaki depremin akabinde oluşan tsunami sonrası Fukuşima nükleer santralinde biriken radyoaktif suyu okyanusa dökme hamlesi tüm dünya tarafından kaygıyla takip edilmişti. Çin Japonya'yı bu hamlesi yüzünden kınamış ve Japonya'dan gelen gıda mallarına yasak getirmişti. Güney Kore'den Japonya'ya 'şeffaf' olma çağrıları gelmişti. Japonya ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada, atık suyun radyoaktivite seviyesinin güvenli sınırlar içinde olduğu ifade edildi...

Haber 26-08-2023 11:24

Kuzey Kore'den ABD ve Güney Kore'ye gözdağı! Lider Kim ultimatom niteliğindeki talimatı verdi: Düşmanın güç kullanmaya cesareti bile olmayacak...

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, ABD ile Güney Kore arasında gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı askeri tatbikat öncesi hamlelerini daha da keskinleştirmeye başladı. Son olarak Kim, tehditlere karşı hazır olmak amacıyla füze üretiminin arttırılması yönünde talimat verdi.

Haber 14-08-2023 11:42

Kuzey Kore lideri Kim talimatı verdi! Savaş sesleri yükseliyor: Seul'u işaret ederek...

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, ABD ve Güney Kore'nin geniş çaplı bir askeri tatbikata hazırlanması üzerine kritik bir adım attı. Kim, orduya savaş planlarının kesinleştirilmesi talimatını verdi.

Haber 10-08-2023 11:06

Japonya'nın savunma programı yayımlandı! İkinci Dünya Savaşı'ndan beri en karmaşık ortam...

Japonya Savunma Bakanlığı tarafından 'Japonya Savunması 2023' adlı rapor yayımlandı. Kuzey Kore, Çin ve Rusya'nın askeri kapasitelerini arttırıcı eğilimleri 'tehdit' olarak görüldü. Raporda Japonya'nın "İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan bu yana en şiddetli ve karmaşık güvenlik ortamıyla karşı karşıya olduğunun" altı çizildi.

Haber 28-07-2023 16:58

Güney Kore'de bir garip olay! Son 4 günde 2 binin üzerinde şüpheli paket ihbar edildi

Güney Kore'de son 4 günde 2 binin üzerinde şüpheli paket ihbar edildi. Öte yandan Güney Kore Polisi ise dolandırıcılıktan şüpheleniyor. İşte haberin detayları...

Haber 23-07-2023 19:18

O ülkede afet teyakkuzu! 35 kişi hayatını kaybetti, birçok kayıp var...

Güney Kore'de şiddetli yağışlar olumsuz sonuçlar doğurmaya devam ediyor. Birçok bölgede devam eden yağışlar sele dönüştü, sel ve heyelandan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi.

Haber 16-07-2023 10:57

Şehir efsanesi değilmiş! Penis ve burun boyutları arasında bağlantı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı

Translational Andrology and Urology'de yayınlanan yeni bir çalışma, daha uzun burunlu erkeklerin gerçekten daha büyük penislere sahip olduğunu gösterdi. Yapılan çalışma halk arasında şehir efsanesi haline gelen penis ve burun uzunlukları arasındaki bağlantıyı bilimsel olarak kanıtladı.

Trend 08-07-2023 15:04

Robot, orkestra şefi oldu! EveR 6, Güney Kore'de şef kürsüsüne çıktı

EveR 6 isimli android robot, Güney Kore'nin ulusal orkestrasının performansını yönetmek üzere cuma akşamı Seul'de şef kürsüsüne çıktı. Robot, ülkede bu türde bir ilke imza attı.

Haber 03-07-2023 11:08

Kimsenin doğum günü yoktu... O ülkeden yeni yasa! Herkes 1 gün içerisinde 1 veya 2 yaş gençleşti!

Yaş sayma yöntemleri genel itibarıyla ülkeler arasında farklılık göstermemesine rağmen Doğu Asya ülkelerinin bazılarında bu durum farklı. Güney Kore de geleneksel yaş sayma yöntemleriyle yaş hesaplayan bir ülkeydi. Yeni çıkartılan yasayla birlikte Güney Kore'deki insanlar 1 ila 2 yaş gençleşmiş oldu.

Haber 30-06-2023 10:01

Kan donduran olay! Cani anne yeni doğan 2 bebeğini öldürdü: Cesetlerini yıllarca...

Güney Kore'de akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. Cani bir anne, yeni doğan iki bebeğini öldürmek ve cesetlerini yıllarca derin dondurucuda saklamakla suçlandı. Polisin edindiği bilgilere göre, kadının kocasının durumdan haberi bile olmazken, kadının bu eylemi ekonomik zorluklar yüzünden yaptığı düşünülüyor. İşte haberin bütün detayları!

Haber 23-06-2023 09:31

Romantik komedi dizisi “XO Kitty” ikinci sezon onayını aldı! Yeni sezon hazırlıkları başladı

Güney Kore yapımı romantik komedi dizisi “XO Kitty” ikinci sezon için Netflix’ten onay almayı başardı. İlk sezonuyla 18 Mayıs’ta gösterime giren dizinin ikinci sezonu için hazırlıkların şimdiden başlandığı açıklandı.

Trend 15-06-2023 15:38

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon, OpenAI'nin kurucusuyla yapay zekayı görüştü

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol, sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI'nin Kurucu Üst Yöneticisi (CEO) Sam Altman ile yapay zeka teknolojilerini görüştü.

Haber 11-06-2023 09:27

O ülkede bir ilk olacak! Görünümü insan bedenini andırıyor

Güney Kore'de bir robot ilk kez orkestra yönetecek. Ülkenin başkenti Seul'de düzenlenecek "Absence" adlı gösteriyi "EveR 6" robotunun yöneteceği açıklandı. Görünümü insan bedenini andıran "EveR 6" adlı robotun konserdeki performansı Güney Kore için ilk olacak.

Haber 09-06-2023 10:23

Yürüyen merdiven ters yöne hareket edince... Korkunç anlar kamerada! Çok sayıda yaralı var

Güney Kore'nin Seongnam kentinde bir metro istasyonunda yürüyen merdivenin arızalanarak aniden ters yöne hareket etmesi sonucu dengelerini kaybederek düşen 14 kişi yaralandı.

Haber 08-06-2023 16:05

Polisiye en büyük tutkusuydu! Gerçekten suç işlemenin hissini merak etti... Bir kadını öldürüp parçalara ayırdı

Güney Kore’de yaşayan Jung Yoo-jung isimli bir kadın polisiye türündeki televizyon programları ve kitaplara karşı büyük bir tutku hissediyordu. Cinayet işlemenin hissini merak eden Jung Yoo-jung özel bir öğretmeni öldürmek için kız öğrenci kılığına girdi. Öğretmeni öldürdükten sonra parçalara ayıran Jung Yoo-jung mahkemede, “Gerçek bir suçun hissini merak ettim” diyerek kendisini savundu.

Trend 06-06-2023 07:37

Kuzey Kore’nin uydu fırlatışı Güney Kore’yi karıştırdı! Siren sesleri bir an bile susmadı... Büyük panik yaşandı

Güney Kore’de yaşayan bir TikTok kullanıcısı Kuzey Kore’nin uydu fırlattığı anların Güney Kore’deki yansımalarını paylaştı. Sabah saatlerinde bir anda dışarından siren sesleri duymaya başlayan ve o anları saniye saniye kaydeden TikTok kullanıcısı yaşadıklarını paniği de paylaştı.

Trend 03-06-2023 10:43

O ülkede telefonlara gelen mesaj panik yarattı! 'Hazır olun' 20 dakika sonra bir bildirim daha...

Kuzey Kore'nin askeri uydu fırlatma girişiminin ardından, Güney Kore'nin başkenti Seul'de cep telefonlarına yanlışlıkla "tahliyeye hazır olun" mesajı gönderildi. Mesajdan yaklaşık 20 dakika sonra telefonlara mesajın yanlışlıkla atıldığına dair bildirim gönderildiği kaydedildi. Endişeye yol açan mesajdan sonra şehir yönetimi eleştirilerin hedefi oldu. Seul Belediye Başkanı Oh Se-hoon'dan da dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 31-05-2023 12:49

Güney Kore’de yolcu uçağının kapısını havadayken açmıştı! Gözaltına alınan yolcunun savunması 'pes' dedirtti

Güney Kore’de uçuş sırasında acil çıkış kapısını açan bir yolcu, inişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesinin ardından polis tarafından gözaltına alınmıştı. 194 yolcunun hayatını tehlikeye atan kişi, "havasız kaldığı için uçaktan hızlıca inmeye çalıştığı" savunmasını yaptı.

Haber 27-05-2023 21:33

Korku dolu anlar! Havadayken yolcu uçağının kapısını açtı... Büyük panik yaşandı

Güney Kore'de Daegu Uluslararası Havalimanı'na inmek için alçaldığı sırada Asiana Hava Yolları'na ait uçağın kapısı bir yolcu tarafından açıldı. Olayda kimsenin yaralanmadığı kaydedilen açıklamada, bazı yolcuların panik ve nefes darlığı şikayetiyle hastanelere sevk edildiği bildirildi. İsmi açıklanmayan 30 yaşındaki yolcu ise uçağın güvenli iniş yapmasından sonra havalimanında gözaltına alındı.

Trend 26-05-2023 13:16

Ertelenmişti! Nuri sonunda başarıyla uzaya fırlatıldı

Güney Kore, geçtiğimiz günlerde uzaya gönderilmesi beklenen "Nuri" adlı yerli üretim roketinin fırlatılışını, teknik sebepler nedeniyle ertelemişti. Ülke, sekiz uyduyu yörüngeye yerleştirecek ilk yerli roketi "Nuri"yi sonunda başarılı bir şekilde fırlattı.

Haber 26-05-2023 09:47

Güney Kore Nuriyi uzaya gönderemedi! Teknik sebepler nedeniyle fırlatma ertelendi

Güney Kore, uzaya göndereceği "Nuri" adlı yerli üretim roketinin fırlatılışını teknik sebepler nedeniyle erteledi. 200 ton ağırlığındaki roketin, ne zaman fırlatılacağına karar vermek üzere tekrar toplantı yapılacağı belirtildi.

Haber 25-05-2023 10:17

Güzellik tanrıçası olarak bilinen 42 yaşındaki Jang Nara'nın en az 20 yaş genç görünmesini sağlayan ipuçları

Güzellik tanrıçası olarak tanınan 42 yaşındaki şarkıcı ve aktris Jang Nara, yaşına rağmen oldukça genç görünümüyle dikkat çekiyor. Güney Kore'de yaşlanmayan güzeller arasında yer alan Jang Nara'nın genç görünümün sırrı merak ediliyor. İşte Jang Nara'nın yaşlanma karşıtı bakım sırları...

Kadin 25-05-2023 09:57