Krep Haberleri

Kahvaltılık nefis akıtma tarifi! Akıtma (Krep) nasıl yapılır?

Akıtma güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak en güzel kahvaltılık tariflerden biri. Hem tatlılar hem de tuzlularla uyum sağlayan akıtma, kahvaltı sofralarına farklı bir lezzet yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Tadına doyum olmayan akıtma tarifini tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Peki, akıtma (krep) nasıl yapılır?

Yemek

Tavuklu krep tarifi: Tavuklu krep nasıl yapılır?

Her öğünde sunabileceğiniz ve tüketebileceğiniz bir krep tarifimiz var. Sadece öğünlerinizde değil verdiğiniz yemek davetlerinde misafirlerinize de sunabileceğiniz tavuklu krep tarifinin yapımı da son derece kolay ve pratik.

Yemek

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek

Kokusu adeta iştah açıyor: En pratik kahvaltılık krep tarifi! Püf noktalarıyla krep nasıl yapılır?

Kahvaltılık tarifler denince akla ilk gelenlerden biri olan krep, özellikle peynir, reçel, çikolata kreması, fıstık ezmesi gibi kahvaltılıklar ile beraber tüketiliyor. Kahvaltı hazırlarken hem hızlı hem de lezzetli bir tarif arıyorsanız pratik krep tam size göre. Krep tarifi malzemeleri ve yapılışını sizler için haberimizde derledik. Peki, krep nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek

Krep

Krep Hakkındaki Haberler Mynet'te. Krep Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kokusu iştah açıyor: 2 kişilik krep tarifi! Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır?

Kahvaltının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan krep, her öğünde keyifle tüketilen bir tarif. Kokusuyla iştah açan bu nefis tarif, özellikle 2 kişilik bir kahvaltı için mükemmel bir seçenek. Krep yapımı, pratik olmasının yanı sıra isteğe göre çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir. İster çikolatalı fındık kreması ve meyvelerle tatlandırın, ister peynir ve sebzelerle birlikte tüketin. Krep tarifi her zevke uygun bir lezzet sunar. Peki, Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek

Krep tarifi: Krep nasıl yapılır?

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerinden biri de yumurta ana malzemesi ile yapılan kreptir. Krep birkaç dakika içinde hazırlanabildiği gibi kolaylıkla pişirilerek tercihe göre malzemeler ile servis edilebilir. Dünya mutfağında da yeri olan krep hem lezzeti hem de kolaylıkla yapılabilmesi sayesinde hızlı kahvaltıların da baş lezzetidir.

Yemek

Kahvaltıların vazgeçilmezi akıtma tarifi! Akıtma (Krep) nasıl yapılır?

Kahvaltıda yenecek pratik ama lezzetli bir alternatif düşünenlerin vazgeçilmezi olan akıtma tarifi en çok aratılan tarifler arasında bulunuyor. Kolayca hazırlanan akıtmalar tüm gününüzün mutlu geçmesini sağlayabiliyor. Akıtma nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik akıtma tarifini denemelisiniz.

Yemek

Kahvaltı sofralarının gözdesi krep nasıl yapılır? Tek kişilik yumuşacık krep tarifi ve malzemeleri

Krep, kahvaltı sofrasında sıklıkla tercih edilen lezzetlerin başında geliyor. Çay ve kahvenin yanına çok yakışan bir lezzet olan krep oldukça pratik olduğu için de sıklıkla hazırlanıyor. Haberimizde sade krep tarifi yer alıyor. Ancak dilerseniz krep karışımına peynir, sucuk, kaşar, zeytin de ekleyebilirsiniz. İşte tek kişilik yumuşacık krep tarifi ve malzemeleri!

Yemek

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Krep lazanya tarifi! Daha basiti yok... Krep lazanya nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Salı günü Krep lazanya hazırlanıyor. Lazanya hemen hemen herkes tarafından sevilen bir lezzet. Krep lazanya oldukça kolay yapımı ve enfes tadıyla gönüllere taht kuruyor. İzleyiciler 'Krep lazanya nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte enfes krep lazanya tarifi...

Yemek

Gelinim Mutfakta peynirli krep böreği tarifi! En pratik peynirli krep böreği nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Perşembe günü peynirli krep böreği yapılıyor. Peynirli krep böreği özellikle kahvaltı da ne yapılır diye düşünenlerin yardımına koşuyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan bu börek yiyen herkesi hayran bırakıyor. İzleyiciler peynirli krep böreği nasıl yapılır? aramalarında bulunuyor. İşte leziz peynirli krep böreği tarifi...

Yemek

Fazla çıkıyor diye üzülmeyin: Tam 2 kişilik krep tarifi! 2 kişilik krep nasıl yapılır?

Krep kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti olarak görülüyor. Hem peynirle hem de reçelle oldukça yakışan krep basit bir şekilde hazırlanabiliyor. Krep hamuruna atılan fazla malzemeler kreplerin çöpe gitmesine sebep olabiliyor. Tam 2 kişilik krep tarifi arıyorsanız bu tarifi kaçırmayın!

Yemek

Bir tanesi asla yetmeyecek: Sütsüz krep tarifi! Krep nasıl yapılır?

Krep her yaştan insanın sevdiği yiyecekler arasında bulunuyor. Hem tatlıyla hem de tuzluyla çok yakışan krep kahvaltıların vazgeçilmezlerinden. Krep yapmak için süte ihtiyaç olduğu düşünülüyor. Ancak sütsüz de çok lezzetli krepler yapmak mümkün olabiliyor. Sütsüz krep nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek

Kokusu acıktırıyor! Kahvaltılık krep nasıl yapılır? En basit krep tarifi

Kahvaltı sofralarına hazırlayabileceğiniz tariflerden biri olan krep tarifi merak ediliyor. Krep, hem tuzlu hem de tatlı kahvaltılıklar üzerine eklenerek tüketiliyor. Krep yapmanın bazı püf noktaları bulunuyor. Bunlardan en önemlileri krep malzemelerinin miktarını iyi ayarlamak ve beraberinde krep hamurunun kıvamını tutturabilmek. Peki, Kahvaltılık krep nasıl yapılır? İşte en basit sade krep tarifi...

Yemek

En Pratik Kahvaltılık: Sütsüz Krep Tarifi

Kahvaltıların en sevilen tatlarından olan krepleri sütsüz de kolayca yapabilirsiniz. İster kalabalık misafir sofralarında ister yalnız başınıza yapacağınız kahvaltılar için hazırlayacağınız sütsüz krepleri tatlı ya da tuzlu olarak da tüketebilirsiniz.

Yemek