Kyk Yurdu Haberleri

KYK öğrenci yurdunda arkadaşını şakalaşırken silahla vurarak öldürdü! Dehşetin izleri o telefon konuşmasında: Katil her yeri temizlemiş

Kilis'teki KYK erkek öğrenci yurdunda arkadaşını silahla vuran öğrenci Türkiye'nin gündemine oturdu. Dün yaşanan dehşette arkadaşını öldüren öğrenci o sırada şakalaştığını, yanlışlıkla öldürdüğünü söyledi. İki öğrencinin yakın olduğu, sık sık birlikte yemek yedikleri ifade edilirken olaydan saatler önce açılan bir telefonla ilgili iddia akıllara durgunluk verdi. Öğrenci gözaltına alındı.

Haber 13-03-2024 08:28

Türkiye bu olayı konuşmuştu! KYK yurdundaki asansör faciasında istenen cezalar belli oldu

Aydın’da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda Zeren Ertaş'ın (22) asansörde sıkışarak hayatını kaybetmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Korkunç olayla ilgili hazırlanan iddianamede, sanıklar için istenen cezalar belli oldu. Tutuklu sanıklar asansör firmasının sahibi Mustafa Büyükyapıcı (42) ve 3 mühendisin 3 yıldan 22,5 yıla kadar, tutuksuz sanık elektrik mühendisi için de 2 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi. İşte detaylar...

Haber 09-01-2024 16:59

Isparta'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvuran 117 öğrenci taburcu edildi

Isparta'da kız öğrenci yurdunda kalan ve yedikleri tavuk yemeğinden zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere başvuran 117 öğrencinin taburcu edildiği bildirildi.

Yurthaber 13-11-2023 07:41

Rize'de KYK yurdunda asansör beton zemine çakıldı! Bir öğrenci fenalık geçirdi, Rize Valisi'nden açıklama

Rize'de KYK yurdunda boş bir asansör arıza nedeniyle beton zemine çakıldı. Çıktığı asansörün gürültüyle çakılması üzerine fenalık geçiren bir öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrenciler durumu protesto ederken Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, "Vali olarak söylüyorum; burada sorumlu olan arkadaşlarımızın görevden alınmasıyla ilgili, sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşımın görevine son vereceğimi söylüyorum" dedi.

Haber 06-11-2023 07:43

Kyk Yurdu

Kyk Yurdu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kyk Yurdu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Annesi tabutuna sarılarak ağladı! Aydın'daki KYK yurdunda hayatını kaybeden Zeren gözyaşları içinde toprağa verildi

Aydın'da önceki gece kaldığı KYK yurdunun arızalanan asansöründe hayatını kaybeden Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Zeren Ertaş, İstanbul Pendik'te gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Serpil Ertaş ile Zeren'in arkadaşlarının gözyaşları sel oldu.

Haber 27-10-2023 15:49

Aydın'daki KYK yurdunda hayatını kaybeden Zeren'in acılı babası Vali'ye böyle seslendi! 'Çocuğuma 20 gün bakamadınız, benim kızım kaymakam olacaktı'

Aydın'da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda korkunç bir olay meydana gelmiş ve arıza yapan asansörden çıkmaya çalışan Zeren Ertaş isimli üniversite öğrencisi, duvarla asansörün arasına sıkışarak yaşamını yitirmişti. Kahreden olayı yurttaki öğrenciler protesto etmiş, yurt müdürü açığa alınmıştı. Zeren'in acılı babası "Çocuğuma 20 gün bakamadınız" sözleriyle yürek yakarken; annesi de "Benim çocuğum kaymakam olacaktı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Haber 27-10-2023 11:11

SON DAKİKA | KYK yurt başvuruları başladı! Bakan Osman Aşkın Bak duyurdu: Son tarih 2 Eylül!

Son dakika haberi: KYK yurt başvuruları bugün itibariyle başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, üniversite yurt başvurularının 2 Eylül'e kadar süreceğini açıkladı.

Haber 29-08-2023 10:27

SON DAKİKA | Bakan Bak duyurdu! Seyahatsever projesi 10 Temmuz'da başlıyor

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Proje kapsamında yaklaşık 2 ay boyunca devam edecek proje kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtları, 18-30 yaş arası tüm gençleri 5 geceye kadar ücretsiz ağırlayacak. İşte detaylar...

Haber 07-07-2023 10:18

Depremzede 55 yaşındaki kadın okuma yazmayı barındığı KYK yurdunda öğrendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'daki evinin ağır hasar görmesinin ardından Bingöl'deki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda misafir edilen 55 yaşındaki Hayriye Tunç, burada aldığı eğitim sayesinde okuma yazma öğrendi.

Yurthaber 28-04-2023 11:03

Diyarbakır'da depremzedelerin kaldığı KYK yurdunda 'gaz kokusu' paniği! Gece yarısı sokağa döküldüler

Diyarbakır'da depremzedelerin kaldığı yurtta gaz kokusu yayılınca, panik yaşandı. Depremzedeler gece saatlerinde dışarı çıkarken, kokunun küçük çaplı bir yangından kaynaklandığı belirlendi. İşte olayı detayları...

Haber 24-03-2023 13:15

Mardin'de güvenlik görevlisi bulduğu 27 bin 500 lirayı depremzede olan sahibine ulaştırdı

Mardin'de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda özel güvenlik görevlisinin bulduğu 27 bin 500 lira, sahibi olan depremzedeye teslim edildi.

Yurthaber 21-03-2023 14:49

Herkes yaraları sarmak için çabalarken onun yaptığı... KYK yurdundaki depremzedeler fark etti! 'Pes' dedirten olay

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde çok sayıda ilde büyük yıkımlar ve can kayıpları yaşandı. Tüm Türkiye tek yürek olup depremden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için çabalarken bir olay 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Olay, Niğde'deki KYK yurdunda kalan depremzedelerin dikkati sayesinde fark edildi. Kendini afetzede olarak tanıtan bir kişinin vatandaşlardan para topladığı öne sürüldü. Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 4 kaydı olduğu öğrenilen zanlı tutuklandı.

Haber 17-02-2023 13:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu... Bugün başladı! Deprem sonrası o kararın ardından tek tek toplayıp gidiyorlar

Türkiye, deprem felaketinin acısını yaşarken ve kaybettiği canlara ağlarken depremzedelere yardım etmek için var gücüyle çalışıyor. Yurdun dört bir yanında deprem bölgesindekilere destek için çalışmalar yapılırken bölgedekilerin tahliyesi de sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerde uzaktan eğitime geçileceğini, KYK yurtlarının depremzedeler için kullanılacağını duyurmuştu. Bugün, KYK yurtlarındaki öğrenciler eşyalarını toplamak için yurtlara geldi ve odalar boşaltılmaya başlandı.

Haber 12-02-2023 11:42

Erzurum, Tunceli ve Ardahan'da Deprem Anı, Çök Kapan Tutun ve Tahliye tatbikatı yapıldı

Erzurum, Tunceli ile Ardahan'da Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda "Deprem Anı, Çök Kapan Tutun ve Tahliye" tatbikatı yapıldı.

Yurthaber 10-11-2022 07:21

Düzce'deki KYK yurdunda panik anları! 2 bin 400 öğrenci tahliye edildi

Düzce'de doğal gaz boru hattında sıkışma meydana geldi. Ekipler hatta kontrollü şekilde doğal gaz salımı gerçekleştirdi. Çevreye yoğun koku yayılması üzerine kısa süreli panik yaşanırken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Hattın yakınlarındaki KYK yurdunda bulunan 2 bin 400 öğrenci ve çalışanlar tahliye edildi.

Haber 09-10-2022 12:17