Lahmacun Hamuru Tarifi Haberleri

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun tarifi, 25 Eylül Pazartesi günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de lahmacun oldu. Peki, lahmacun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis lahmacun tarifi...

Yemek 25-09-2023 18:50

Ev yapımı kolay lahmacun tarifi! Pratik lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun, Türk mutfağının en sevilen tarifleri arasında yer alıyor. Genellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yörelerde sıklıkla yapılan lahmacunu yediden yetmişe herkes seviyor. Dışarıda yedikleriniz kadar lezzetli bir lahmacun tarifini denemek isteyenler için ev yapımı pratik lahmacun tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 17-08-2023 11:49

Çok daha uygun! Kolayca yapacağınız çıtır çıtır Lahmacun tarifi

Lahmacun Türk mutfağında sevilerek tüketilen yiyecekler arasında yer alıyor. Oldukça fazla seveni olan lahmacunu tam lezzetinde yemek için çıtır çıtır olması gerekiyor. Dışarıda artan maliyetler nedeniyle istenilen miktarda lahmacun yemek zor olabiliyor. Ancak evde yapacağınız lahmacun ile pidecilerdeki lezzeti çok daha uygun fiyata yakalayabilirsiniz.

Yemek 20-05-2022 16:06

Lahmacunu evde yapın bol bol tüketin: Çıtır lahmacun tarifi

İçinin kıyması, dışının çıtır çıtır hamuru ve üzerine sıkılan bol limonuyla tam bir lezzet harikası olan lahmacunu evde yapmaya ne dersiniz? Bol bol yapıp maaile evde yiyebileceğiniz, çok daha uygun maliyetle doyasıya kıymalı lahmacun yapmanız için çıtır lahmacun tarifi veriyoruz! Yanına domates ve soğan doğramayı unutmayın!

Yemek 22-02-2022 10:32

Lahmacunu evde yapmak isteyenlere: Tavada pratik lahmacun tarifi

Çıtır çıtır dokusu, mis gibi kokusu ve eşsiz lezzetiyle ön plana çıkan pratik lahmacun tarifini denemeye ne dersiniz? Çok kısa bir süre içerisinde kolayca yapabileceğiniz tavada pratik lahmacun tarifi ile sofranızı donatabilir, misafirleriniz ya da aileniz için güzel bir ziyafet masası hazırlayabilirsiniz.

Yemek 10-01-2022 10:58

Daha önce yediklerinizi unutun! Ustasından restoran lezzetini aratmayan lahmacun tarifi…

Çıtır çıtır hamuru ve enfes iç harcı ile yemelere doyamadığımız lahmacun, kuşkusuz ki Türk mutfağı denilince akla gelen ilk lezzetlerden biri. Peki, bu kadar övgüyü hak eden bir lezzeti kendi mutfağınızda hazırlamaya ne dersiniz? Nasıl mı? İşte yiyenin bir daha unutamayacağı ev yapımı lahmacun tarifi…

Yemek 21-10-2021 07:00

Lahmacun nasıl yapılır? Lahmacun malzemeleri neler?

İngilizcede kimi zaman Türk pizzası ya da Ermeni pizzası olarak adlandırılan lahmacun, Orta Doğu kökenli bir yemektir. Çay, ayran veya bol yeşillik ile tüketilen lahmacun, Türkiye'de oldukça sevilen yiyecekler arasında yer alıyor. Lahmacunu hazırlarken baharat ölçülerini damak tadınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Yemek 28-09-2021 09:24