Lohusa Haberleri

Gupse Özay'ın Lohusa filminin galası yapıldı! Lohusa filmi ne zaman vizyona girecek?

Deliha, Eltilerin Savaşı ve Görümce filmleriyle komedi dalındaki rüştünü ispat eden Gupse Özay yeni filmi 'Lohusa' ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 17-01-2024 15:38

Barış Arduç eşi Gupse Özay'ı öpücüklere boğdu! O anlar geceye damga vurdu

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Nulook imzalı "Lohusa" filminin galası bu akşam gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Barış Arduç'un Gupse Özay'ı öpücüklere boğduğu anlar damga vurdu. Ünlü çiftin o anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 17-01-2024 14:53

Lohusa depresyonu nasıl geçer? Lohusa depresyonu nasıl atlatılır?

Anne olma hissi her kadın için farklı duygular barındırır. Kimi kadın bu duyguyu eşsiz ve muhteşem olarak yaşarken kimisi ise daha zorlu bir süreç olarak görebilir. Özellikle gebelik sürecinde her kadın bebeğini alacağı günü bekler ve bu bekleyiş tatlı bir telaş içerisinde geçer. Ancak bebek doğduktan sonra aynı hisler ve duygular kalmayabilir. Kimi kadında lohusa depresyonu olarak tabir edilen durum ansızın ortaya çıkabilir. Peki, lohusa depresyonu nasıl geçer?

Kadin 19-10-2023 17:27

Lohusa depresyonu nedir? Lohusa depresyonu ne kadar sürer?

Hamilelik süreci her kadın için farklı bir şekilde seyreder. Kimi kadın bu dönemi daha keyifli ve pek az zorlukla geçirirken kimi kadın ise daha zor ve ağır bir şekilde geçirebilir. Hamilelik dönemi bittikten sonra ise anne olan kadınlarda bazı önemli değişiklikler gözlemlenebilir. Özellikle doğum sonrası yani lohusalık sürecinde annelerde ruhsal yönden olumsuz durumlar yaşanabilir. Bu durum kişiyi psikolojik yönden depresyona itebilir. Peki, lohusa depresyonu nedir ve ne kadar sürer?

Kadin 19-10-2023 17:26

Lohusa

Lohusa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lohusa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lohusa mıyım? Lohusalık belirtileri nelerdir?

Anne olan birçok kadın için hamilelik süreci nasıl ki farklıysa doğum sonraki süreçte farklı olabilmektedir. Kimi kadınlar gerek gebelik gerekse lohusalık dönemini daha hızlı ve kolay atlatırken kimi kadınlar için ise bu süreçler çok daha zor ve çekilmez bir hal alabilir. Özellikle doğumdan sonraki süreç genel olarak her kadın için son derece hassas bir dönemdir. Lohusalık süreci kendini birtakım belirtilerle göstermektedir. Peki, lohusalık belirtileri nelerdir?

Kadin 18-10-2023 19:52

Hamileliğin ardından Gupse Özay setlere hızlı döndü! Gupse Özay'ın Lohusa filminin setinden ilk kareler geldi

'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020 yılının Temmuz ayında evlenmiş ve ikili kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Kızının doğumuyla setlere ara veren Gupse Özay setlere kendisinin senaryosunu yazdığı "Lohusa" filmiyle dönmeye hazırlanıyor. Özay'ın yeni filminden ilk kareler paylaşıldı.

Trend 13-10-2023 15:07

Akademisyenler, depremi yaşayan gebe ve lohusalarla görüştü

Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Bölümü akademisyenleri, depremden etkilenen Elbistan ve Afşin ilçelerinde çadır kentlerde kalan gebe ve lohusalarla görüştü.

Yurthaber 28-02-2023 11:26

Üzülmeyin bu durumu tek siz yaşamıyorsunuz! Kylie Jenner lohusalık depresyonu geçirdiğini açıkladı

Ebeveynlik oldukça stresli olabiliyor. Hamilelik süreci boyunca gerilen anne adayları bebekleri doğduktan sonra lohusalık depresyonuna girebiliyor. Birçok kadın lohusalık depresyonu yaşasa da depresyon sırasında bu durumu sadece kendileri yaşıyormuş gibi düşünerek üzülüyorlar. Oysa ki dünyanın her yerinde bu depresyonu geçiren sayısız kadın bulunuyor. Kylie Jenner'da lohusalık depresyonu sürecini anlattı.

Kadin 21-10-2022 10:48