L'ORéal Haberleri

Dünyaca ünlü kozmetik markaları L'Oreal Paris ve Lancome'da indirim zamanı

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markaları L'Oreal Paris ve Lancome indirimlerini keşfetmeye ne dersiniz? Güzellik rutininize en sevilen ürünleri indirimli fiyatlarla eklemek için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 30-10-2023 11:06

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 25-10-2023 16:28

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-2023 18:00

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-2023 17:23

Modadan kozmetiğe bütçe dostu alışveriş için ünlü markaların indirimlerini keşfedin

İhtiyaçlar hiç bitmiyor, özellikle yaz aylarında daha da artıyor. Siz de herkes gibi modadan kozmetiğe ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak ve bütçenizi korumaktan yanaysanız bu indirim dönemi tam da size göre! En sevilen markaların trend ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Sizin için bayram öncesi indirimleriyle öne çıkan markaları derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-2023 10:05

L'Oreal, Lancome, Flormar! En trend makyaj ürünlerinde indirimler başladı

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markalarındaki indirimleri keşfetmeye ne dersiniz? L'Oreal, Lancome, Flormar markalarındaki fırsatları şimdi inceleyin ve güzellik rutininize en sevilen ürünleri eklemek için acele edin.

Kadin 04-05-2023 11:58

M.A.C, YSL, Lancome ve dahası... Dünyaca ünlü kozmetik markalarında %50'ye varan indirim

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markalarında Büyük Nisan Kampanyası kapsamında indirimler başladı. M.A.C, YSL, Lancome, L'Oreal Paris gibi markalardaki %50'ye varan indirimleri keşfetmek ve güzellik rutininize en sevilen ürünleri eklemek için acele edin.

Kadin 26-04-2023 14:40

Pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri

Yaş arttıkça cilt için kullanılan ürünler değişiyor. Ciltte oluşmaya başlayan kırışıklıklar da ürün seçimindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Cilt, yaşın ilerlemesiyle azalmaya başlayan doğal yağ üretimi nedeniyle eskisine göre daha kuru hale geliyor. Bu kuruluk da kırışıklıkların ve çizgilerin daha belirgin bir duruma gelmesine sebep oluyor. Neyse ki kaliteli cilt bakım ürünleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilebiliyor. İşte, pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri!

Kadin 08-12-2021 09:48

Rapunzel olma yolunda ilerleyenlere en hızlı saç uzatan şampuan tavsiyeleri

Saçlarınızın hızlı uzamamasından mı yakınıyorsunuz? Peki ya hiç şampuanınızı değiştirmeyi düşündünüz mü? Bazı şampuanlar saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlamak için üretiliyor. “Hangi şampuan saç uzatır?” diye düşünüyorsanız gelin sizin için seçtiklerimizi birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2021 11:52

Fransız savcı intihara teşebbüs etti

Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’ye, L’Oreal soruşturma dosyasından bilgi sızdırdığı iddia edilen Yargıtay savcısı Gilbert Azibert, intihara teşebbüs etti.

Haber 10-03-2014 13:56