Maraşlı dizisi

Maraşlı dizisi

İlk bölümü 11 Ocak 2021 tarihinde yayımlanan Maraşlı, yapımcılığını TIMS&B Productions’un yaptığı bir aksiyon, dram ve polisiye dizisidir. Dizinin senaryo yazarları Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’dur. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün olduğu dizinin yapımcıları Tim ur Savcı ve Burak Sağyaşar’dır. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un olduğu dizinin konusu şu şekildedir: Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı Dizisi Haberleri

Burak Deniz ve Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor? Flaş iddia! Burak Deniz ve Survivor yıldızı Şahika Ercümen sevgili mi?

Son olarak "Maraşlı" dizisiyle ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in daha önce Didem Soydan ile birlikte olduğu biliniyordu. Ünlü çift geçtiğimiz senenin sonunda ilişkilerini sonlandırmıştı. Bu ilişki sonrası kalbi boş olduğu düşünülen ünlü oyuncu Burak Deniz, iddialara göre sürpriz bir isim ile aşk yaşıyor. Peki Burak Deniz ile Survivor yıldızlarından Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 21-02-2022 01:31

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı gören ''Annesi kızından güzel'' diyor!

Ünlü oyuncu Alina Boz'un annesi Olga Boz, güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Magazin 03-11-2021 11:00

Rojda Demirer bikinisinin ipini çözdü! Pozuna beğeni yağdı

Son olarak Maraşlı dizisinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer tatil pozuyla hayranlarını mest etti. Rojda Demirer bikinisinin ipini çözüp güneşlendi.

Magazin 30-08-2021 14:08

Roma sarhoşu oldu! Burak Deniz'in yeni dizisi için gittiği Roma'da yaptığı paylaşımlara çok güleceksiniz

Ünlü oyuncu Burak Deniz, yeni dizisi için gittiği Roma'dan paylaşım yapmaya doyamıyor. Çekimlerden artakalan tüm vaktini gezmeye ayıran ünlü oyuncunun son paylaşımı ise görenleri çok güldürüyor.

Magazin 19-07-2021 13:25

Maraşlı'nın hüznü çabuk geçti! Burak Deniz'in yeni projesinden ilk kareler geldi

Ünlü oyuncu Burak Deniz, bugünlerde hem bir hüzün hem de yeni bir heyecan yaşıyor. Başrol oynadığı "Maraşlı" dizisi bu akşam son bölümüyle ekrana gelirken, rol aldığı dünya çapında bir dizinin çekimleri de devam ediyor.

Magazin 13-07-2021 14:43

Maraşlı neden final yapıyor? ATV'den üzen karar!

Atv ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Maraşlı dizisinden izleyicisini üzen haber geldi. Sezona iddialı bir giriş yapan ve kısa sürede izleyicinin dikkatini çeken Maraşlı dizisinin final kararı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Maraşlı neden final yapıyor? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 13-07-2021 13:22

Reyting sonuçları: 29 Haziran AB ve Total reyting sıralaması

29 Haziran 2021 reyting sonuçları açıklandı. 29 Haziran Salı günü Ada Masalı, Baht Oyunu, Maraşlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve haber kanalları birbirleri ile yarıştı. Reyting sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ölçülüyor. Karar gereği sonuçların sadece ilk 10’u paylaşılıyor.

Trend 30-06-2021 10:59

Maraşlı dizisi için flaş karar! Maraşlı dizisi hangi gün yayınlanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisiyle ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz'in paylaştıkları Maraşlı dizisi artık yeni gününde ekranda olacak.

Magazin 22-06-2021 20:40

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan şaşırtan paylaşım! Isırarak sevenler...

Ünlü oyuncu Alina Boz, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez kedisiyle çektiği ilginç bir fotoğrafı paylaştı.

Magazin 22-06-2021 13:24

Kimse bunu beklemezdi! Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan sette sabotaj girişimi

Ünlü oyuncu Alina Boz, bu sıralar "Maraşlı" dizisinin Mahur'u olarak izleyici karşısına çıkıyor ve büyük beğeni topluyor. Ama set ekibine yaptıkları herkesi çok şaşırtıyor.

Magazin 21-06-2021 12:57

Maraşlı'nın güzel avukatı Burcu Karakaya'nın on parmağında on marifet

Maraşlı dizisinde canlandırdığı Avukat Dilara rolüyle beğeni toplayan Burcu Karakaya, müzikte de oyunculuk kadar iddialı. Şarkı söyleyen ve keman çalan güzel oyuncu, önümüzdeki günlerde yeni bir tekli çıkararak müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Magazin 17-06-2021 09:39

Alina Boz'a Maraşlı dizisi setinde sürpriz doğum günü kutlaması!

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı'da Burak Deniz'le birlikte başrol oynayan Alina Boz’a, çekimler sırasında sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Magazin 15-06-2021 23:57

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten'den sevgilisine taş! 'Kendi hikâyesine gülüyor'

Bir süredir Sergen Deveci ile aşk yaşayan Melis İşiten, sosyal medyada sevgilisini paylaşarak, Deveci’ye takıldı. Maraşlı dizisinin başarılı oyuncusu İşiten, bir süre önce çektiği kısa videolar ile ünlenen Sergen Deveci ile beraber olduğunu duyurmuştu.

Magazin 07-06-2021 23:31

Alina Boz ve Burak Deniz'in rol aldığı Maraşlı dizisinde sona gelindi!

Yaz sezonunun gelmesiyle sevilen dizilerden tek tek final kararları açıklanmaya başladı. Atv ekranlarına iddialı bir giriş yapan ve sezon boyuncu izlenme rekorları kıran 'Maraşlı' dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Sezon finali yapması beklenen dizinin şu sıralar final tarihi belirlemeye çalıştığı ortaya çıktı. İşte Maraşlı'nın finaline dair ayrıntılar...

Magazin 02-06-2021 15:11

Maraşlı dizisi final mi yapıyor? Burak Deniz hangi projede yer alacak?

Atv ekranlarına iddialı bir giriş yapan Maraşlı dizisi kısa sürede büyük beğeni topladı. Gerek konusu gerekse güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta izlenme rekorları kıran diziden sevenlerini üzecek haber geldi. Yaz sezonun gelmesiyle bir bir final yapan dizilerin kervanına Maraşlı'da katılıyor. Peki Maraşlı dizisi final mi yapıyor? Burak Deniz'in yeni projesi belli oldu mu? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Magazin 02-06-2021 12:34

31 Mayıs reyting sonuçları | 31 Mayıs reyting sonuçları açıklandı!

31 Mayıs tarihinde yayınlanan dizilerin reyting sonuçları açıklandı. 31 Mayıs Pazartesi günü; Çukur, Kağıt Ev, Maraşlı ve Uyanış: Büyük Selçuklu dizileri reytinglerde yukarı çıkabilmek için birbirleriyle yarıştı. Reyting sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ölçülüyor.

Trend 01-06-2021 09:27

Maraşlı'ya ne olacak? İtalya yolcusu olan Burak Deniz'in başrol oynadığı Maraşlı için kritik karar

Sevilen dizi "Maraşlı"nın Celal'i Burak Deniz, önümüzdeki ay yeni dizisi için İtalya'nın yolunu tutacak. Öte yandan, "Maraşlı" hakkındaki kritik kararın bu akşama göre verileceği söyleniyor.

Magazin 24-05-2021 12:34

17 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları! Dizi ve programlar arasında reytinglerde kim birinci oldu?

17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan dizi ve programlar reytinglerde üst sıraları zorladı. Kağıt Ev, Maraşlı, Masumiyet, Uyanış Büyük Selçuklu gibi diziler Total ve AB’de birinci olmak için yarıştı. İzleyicinin ilgisine göre belirlenen reyting sonuçları, sabah saatlerinden itibaren paylaşılıyor.

Trend 18-05-2021 10:42

TV yayın akışı 3 Mayıs 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

3 Mayıs Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 3 Mayıs TV yayın akışı..

Trend 03-05-2021 12:18

TV yayın akışı 26 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

26 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Nisan TV yayın akışı...

Trend 26-04-2021 12:10

Maraşlı yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Mahur, Maraşlı’nın hayatını kurtarabilecek mi?

ATV’nin beğeni ile izlenen aksiyon dizisi Maraşlı, 15. Yeni bölümü ile 26 Nisan Pazartesi günü izleyici karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz bölümde Maraşlı, Behram’ı yakalamak için büyük bir operasyon düzenlemişti. Maraşlı ve Mahur arasında yaşanan romantik dakikalarsa bölümün en sevilen sahnelerinden oldu.

Magazin 26-04-2021 12:02

Maraşlı yeni bölüm fragmanı | Necati, deşifre oluyor!

Maraşlı dizisi ATV ekranlarında her Pazartesi saat 20:15’de yeni bölümü ile izleyici karşısına geçiyor. Dizinin sevenleri her bölümünü heyecanla takip ediyor. Maraşlı dizisinin geçtiğimiz bölümünde, Behram intikam almak için planlar yaptı. Maraşlı ise neredeyse tutuklanıyordu. Necati ve Maraşlı arasındaki gerilim dolu sahneler ise, izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haber 19-04-2021 14:10

TV yayın akışı 19 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

19 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Nisan Pazartesi akşamı Şarkılar Bizi Söyler, Maraşlı, Yasak Elma, Çukur, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 19 Nisan TV yayın akışı...

Trend 19-04-2021 12:31

Maraşlı 13. bölüm fragmanı izle! Maraşlı yeni bölüm fragmanı izle!

ATV ekranlarında Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Maraşlı'nın yeni bölüm fragmanları izleyenleri heyecanlandırdı. Fragmanda Maraşlı sergideki kişileri koruma altına alırken Nevzat bombayı uzaktan patlatacak kişinin peşine düştü. Olayların kontrolden çıkmasıyla gözler Maraşlı'ya çevrildi. Maraşlı, Mahur ve sergiye gelen diğer konukların hayatını nasıl kurtaracak?

Magazin 12-04-2021 12:26

TV yayın akışı 12 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

12 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Nisan Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 12 Nisan TV yayın akışı...

Trend 12-04-2021 11:56

TV yayın akışı 5 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

5 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Nisan Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 5 Nisan TV yayın akışı...

Trend 05-04-2021 12:25

Maraşlı neden yok? Final mi yaptı? Maraşlı’nın yeni bölüm tarihi ile ilgili açıklama


Başrollerini Burak Deniz ile Alina Boz’un paylaştığı ve kısa zaman içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Maraşlı dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmıyor. ATV ekranlarının sevilen yapımı Maraşlı’nın yeni bölüm tarihine ilişkin açıklama yapıldı…

Magazin 05-04-2021 08:42

Burak Deniz ve Didem Soydan çifti koronavirüse yakalandı

Maraşlı adlı dizide başrolü üstlenen Burak Deniz ile manken sevgilisi Didem Soydan koronavirüse yakalandı.

Magazin 01-04-2021 12:21

Maraşlı son bölüm izle | İşte Maraşlı'nın yeni bölüm fragmanı

Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı ve ATV'de ekranlara gelen Maraşlı dizisi, daha sadece birkaç bölüm yayınlanmışken reytinglerdeki yerini sağlamlaştırmayı başardı. Maraşlı son bölümde Mahur’u hastaneye yetiştirirken, bütün aile Maraşlı’ya yüklenir. Maraşlı ise intikam için ant içer. Peki Maraşlı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Maraşlı son bölüm fragmanı ve yaşananlar…

Magazin 29-03-2021 14:19

Maraşlı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Maraşlı son bölümde ne oldu? | “Operasyon yok! Maraşlı var!”

Maraşlı dizisi ATV ekranlarında her Pazartesi günü seyirci ile buluşuyor. İzleyicisinin büyük bir beğeni ile takip ettiği Maraşlı dizisinin son bölümünde Sami’nin adamları Mahur ve Maraşlı’yı tuzağa düşürmüştü. Her ne kadar kaçmayı başarsalar da Mahur, kaçarken yara almıştı. Maraşlı ise Mahur’u kurtarmak için Sami ile pazarlığa girmişti.

Magazin 22-03-2021 13:22

TV yayın akışı 22 Mart 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

22 Mart Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Mart Pazartesi akşamı Çukur, Yasak Elma, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Maraşlı, Sefirin Kızı, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ve Mandıra Filozofu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 22 Mart TV yayın akışı...

Trend 22-03-2021 12:11

Burak Deniz’den Didem Soydan açıklaması: 'Saçma sapan haberler...'

İlişkileri doludizgin devam eden Burak Deniz ve Didem Soydan çifti yılın sürpriz ilişkilerinden biriydi. Magazin gazetecileriyle konuşan Burak Deniz, Didem Soydan’la ilişkisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-2021 07:51

15 Mart Pazartesi reyting sonuçları | Çukur mu, Uyanış Büyük Selçuklu mu birinci oldu?

15 Mart Pazartesi günü en çok izlenen dizi, film ve programların reyting sıralaması belli oldu. Haftanın ilk günü yayınlanan Maraşlı, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu gibi dizilerin arasında Total, AB ve ABC1 grubunda reytinglerde birinci olan yapım açıklandı…

Trend 16-03-2021 10:05

Maraşlı son bölüm izle | İşte Maraşlı'nın yeni bölüm fragmanı

Her pazartesi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Mahur'un Maraşlı'ya "Bana nasıl baktığını görmüyorum mu sanıyorsun" sözleri oldukça dikkat çekti. Yeni bölümde Mahur ve Maraşlı arasında yaşanacaklar, oldukça merak ediliyor.

Magazin 15-03-2021 12:11

TV yayın akışı 8 Mart 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

8 Mart Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Mart Pazartesi akşamı Çukur, Yasak Elma, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Maraşlı, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve İftarlık Gazoz programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Mart TV yayın akışı...

Trend 08-03-2021 11:34

Maraşlı yeni bölüm fragmanı I Maraşlı bulunacak mı?

Her pazartesi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin seyircileri Maraşlı'nın bulunup bulunamayacağını merak ediyor.

Magazin 08-03-2021 11:27

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 1 Mart 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

1 Mart Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 1 Mart Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 1 Mart 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 02-03-2021 11:42

TV yayın akışı 1 Mart 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

1 Mart Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Mart Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüer, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Mart TV yayın akışı...

Trend 01-03-2021 11:54

Maraşlı dizisine yeni oyuncu! Savaş'ın ortağı Acar karakterini kim canlandıracak?

Alina Boz ile Burak Deniz'in başrollerde oynadığı Maraşlı dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Maraşlı dizisinin kadrosuna katılan Devlet Tiyatrosu oyuncusu usta oyuncu Harun Özer, Acar karakterini canlandıracak.

Magazin 23-02-2021 20:53

Maraşlı dizisinin yıldızı Burak Deniz'e sette sürpriz kutlama!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği fenomen dizi “Maraşlı”nın başrol oyuncusu Burak Deniz’e önceki gün sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Magazin 19-02-2021 00:45

TV yayın akışı 8 Şubat 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

8 Şubat Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Şubat Pazartesi akşamı Çukur, Fırıncının Karısı, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Şubat TV yayın akışı...

Trend 08-02-2021 11:52

Maraşlı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mahur'un güzelliğinden etkilenen Maraşlı'dan ilginç aşk yorumu!

Atv'nin sevilen dizisi Maraşlı'nın 5. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerde oynadığı Maraşlı dizisinin son bölümünde Maraşlı, kırmızı kıyafetleri içinde gördüğü Mahur'dan gözlerini alamıyor. Aşk hakkında yorum yapan Maraşlı'nın "Bence aşk bir kadına yada erkeğe harcanamayacak kadar özel bir duygu" sözleri ise dikkat çekiyor.

Magazin 04-02-2021 02:33

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 1 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

1 Şubat Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 1 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 02-02-2021 13:34

Maraşlı dizisi 4. son bölüm finalinde kaza şoku! Maraşlı ve Ozan'a ne oldu? Maraşlı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv'nin sevilen dizisi Maraşlı 4. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerde oynadığı Maraşlı dizisinin son bölümünde Maraşlı, Mahur’u kaçıran Savaş’ı köşeye sıkıştırdı ve ortalık karıştı. Final sahnesinde ise Maraşlı ve Ozan'ın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Peki Maraşlı ve Ozan'a ne olacak? Maraşlı dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 02-02-2021 02:35

TV yayın akışı 1 Şubat 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

1 Şubat Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Şubat Pazartesi akşamı Çukur, Harry Potter ve Melez Prens, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Şubat TV yayın akışı...

Trend 01-02-2021 11:19

TV yayın akışı 25 Ocak 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

25 Ocak Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Ocak Pazartesi akşamı Çukur, Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Ocak TV yayın akışı...

Trend 25-01-2021 12:01

Maraşlı ile olay olan Rojda Demirer kimdir? Rojda Demirer kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer sevgilisi kim?

Bir süredir merakla beklenen Maraşlı dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Birbirinden başarılı ve ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Maraşlı dizisinde Firuzan karakteri de çok merak edildi. Rojda Demirer’in hayat verdiği Firuzan karakteri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Şimdi Rojda Demirer kimdir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Rojda Demirer kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer sevgilisi kim?

Magazin 12-01-2021 10:49

Maraşlı 1. bölüme damga vuran saldırı sahnesi! Maraşlı dizisi sosyal medyada gündem oldu! Maraşlı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv'nin yeni yıldaki iddialı dizisi Maraşlı 1. bölümüyle ekrana geldi. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerde oynadığı Maraşlı dizisi aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekti. Burak Deniz'in eski özel kuvvetler askeri Maraşlı'ya hayat verdiği dizi ilk bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Peki Maraşlı dizisi genel konusu nedir? Maraşlı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 12-01-2021 02:35

Maraşlı dizisi Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma'yla reyting yarışına girecek! Burak Deniz'in yeni dizisi Maraşlı'nın konusu nedir, oyuncuları kimler?

Atv'nin yeni dizisi Maraşlı 11 Ocak Pazartesi akşamı 1. bölümüyle ekranda olacak. Maraşlı dizisi, pazartesi akşamlara ekrana gelen iddialı diziler Çukur, Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu ve Sefirin Kızı'yla reyting savaşına girecek. Maraşlı dizisinde başarılı oyuncu Burak Deniz eski özel kuvvetler askeri Maraşlı'ya, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor. Peki Maraşlı dizisi konusu nedir? Maraşlı dizisi oyuncuları kimler? İşte Maraşlı 1. bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 11-01-2021 02:51