Marco Verratti Haberleri

Galatasaray'ın istediği Verratti transferinde mutlu son! Katar ekibi İtalyan futbolcuya formayı giydirdi

Marco Verratti transferi için Galatasaray ile PSG arasındaki görüşmeler hızlanmıştı. Galatasaray, Marco Verratti'nin maaşının sadece küçük bir kısmını ödeyerek 1 yıl kiralamayı planlıyordu. Birçok takımın radarında olan Verratti transferinde Katar ekibi Al Arabi mutlu sona ulaştı.

Spor 13-09-2023 07:47

Marco Verratti kimdir, nereli ve kaç yaşında? Marco Verratti için Galatasaray öne çıktı!

Galatasaray'ın PSG'de forma giyen orta saha oyuncusu Marco Verratti ile ilgilendiği iddia edildi. İtalyan futbolcu basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray taraftarları başta olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Marco Verratti kimdir, nereli ve kaç yaşında? Marco Verratti hangi takımlarda oynadı?

Spor 23-08-2023 21:10

Son dakika: Galatasaray'a dünya yıldızı orta saha! PSG'nin kadrosuna alınmadı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar kadrosuna Mauro Icardi, Wilfried Zaha ve Tete gibi önemli isimleri katan sarı - kırmızılılarda orta saha takviyesi için birçok futbolcu gündeme gelmişti. Aslan'ın Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Marco Verratti'yi istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 12-08-2023 15:31

Zarar 50 milyon TL! Yıldız futbolcuya hırsız şoku

Spor haberi... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen yıldız futbol Marco Verratti'ye hırsızlık şoku. Ibiza'da Ronaldo Nazario'ya ait olduğu iddia edilen lüks malikhanede tatil yapan Verratti ailesiyle dışarıda olduğu esnada eve giren hırsız tarafından soyulurken, yıldız oyuncunun zararının 2.5 milyon Sterlin'den fazla olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Spor 28-06-2022 18:05

Marco Verratti

Marco Verratti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Marco Verratti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Model Jessica Aidi ve futbolcu Marco Verratti balayında

Model Jessica Aidi ile futbolcu Marco Verratti'nin balayı için çıktıkları tatilde bir kez daha Yunanistan'ın Mykonos adasında görüntülendi.

Magazin 07-08-2021 14:23

Verratti için Euro 2020 tehlikesi

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint Germain'de forma giyen Marco Verratti sezonu kapattı.

Spor 11-05-2021 10:12