Maria Ile Mustafa Dizisi Haberleri

Bade Arazlı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Bir Zamanlar Kıbrıs Mine kimdir?

Maria ile Mustafa dizisinde Küçük Maria karakterine hayat veren küçük oyuncu Bade Arazlı, Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Mine karakterine hayat veriyor. Bade Arazlı, sevimli tavırları, güleç yüzü ve küçük yaşına rağmen oyunculuğuyla dikkat çekiyor…

Magazin 01-04-2021 11:04

Maria ile Mustafa dizisinden ilk yayınlandı! Maria ile Mustafa konusu nedir, oyuncuları kimler?

ATV'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çekimleri Kapadokya'da yapılan Maria ile Mustafa dizisinin başrollerinde Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent yer alıyor. Peki Maria ile Mustafa dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Maria ile Mustafa dizisinden ilk fragman.

Magazin 11-08-2020 23:54

Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri Kapadokya'da başladı! Maria ile Mustafa konusu nedir, oyuncuları kimler?

atv'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa’nın çekimlerine başlandı. Kapadokya Ürgüp’te çekilecek olan Maria ile Mustafa'nın ekibi son hazırlıklarını tamamlayarak sete çıktı. Maria ve Mustafa dizisi çekimlerinden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 09-07-2020 00:00

Maria ile Mustafa dizisinin çekim hazırlıkları başladı! Maria ile Mustafa konusu nedir, oyuncuları kimler?

Çekimlerine Kapadokya Ürgüp'te başlayacak olan, atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın okuma provaları geçtiğimiz gün İstanbul'da gerçekleşti.

Magazin 06-07-2020 01:19