Mary Magdalene Haberleri

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için onlarca ameliyat olmuştu! İşler tersine döndü...Son halini gören tanımadı

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için onlarca kez estetik ameliyat geçiren fenomen Mary Magdalene yine hayranlarını şaşırtmayı başardı. Fenomen isim servet harcadığı estetik prosedürlerinden bir anda vazgeçti. Mary Magdalene yeni göğüslerini sosyal medyadan gösterince hayranlarının büyük bir bölümü “Göğüsleri nereye gitmiş?” yorumunu yaptı.

Trend 17-03-2023 07:10

Estetik cerrahi bağımlısıydı! Dünyanın en büyük göğüslerine ve vajinasına sahip kadını Mary Magdalene implantlarından birinin patladığı anları paylaştı

Estetik cerrahi bağımlısı olan Mary Magdalene dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için defalarca bıçak altına yattı. Estetik prosedürleri için 81 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 836 bin TL) harcayan Magdalene, fiziksel görüntüsü sayesinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. Fenomen isim son olarak ise göğüs implantlarından birinin patladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 04-02-2023 10:59

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olan Mary Magdalene’nin yeni hedefi Türkiye! “En iyisi kim?”

Dünyanın en büyük vajinası ve göğüslerine sahip olan ismi olarak sosyal medyada ünlenen Mary Magdalene onlarca estetik ameliyatının sonra yeni hedefinin Türkiye olduğunu açıkladı. Estetik ameliyatları için 80 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 801 bin TL) harcayan fenomen isim Türkiye seyahati sırasında yeniden göğüs estetiği yaptırmak istediğini söyledi. Magdalene sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türkiye’deki en iyi doktoru sordu.

Trend 27-12-2022 15:26

Göğüsleri 10 kilo olduğu için uçaktan atıldığını iddia etti! “İnsanlıktan çıkmış hissettim”

Sosyal medyada Mary Magdalene ismiyle paylaşım yapan bir kadın aşırı beden modifikasyonları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için bir dizi estetik operasyon geçiren fenomen isim görünüşü nedeniyle uçaktan atıldığını iddia etti.

Trend 18-11-2022 09:22

Mary Magdalene

Mary Magdalene Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mary Magdalene Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olan Mary Magdalene’dan şaşırtan açıklama! “Hareket edemiyorum”

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için onlarca kez estetik ameliyat olan Mary Magdalene sosyal medyada kısa sürede popüler olmayı başardı. Estetik ameliyatları için 80 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 661 bin 745 TL) harcayan fenomen isim göğüsleri ve kalçasında yaptırdığı estetik prosedürler nedeniyle hareket etme konusunda zorlandığını itiraf etti.

Trend 21-09-2022 15:48

Dünyanın en büyük vajinasına sahip olmak için bıçak altına yatan fenomen bikinili pozuyla şaşkınlık yarattı

Kanada’da yaşayan 25 yaşındaki Mary Magdalene isimli sosyal medya fenomeni dünyanın en büyük vajinası ve göğüslerine sahip olmak için onlarca estetik operasyon geçirdi. 5 yıl boyunca sayısız kez ameliyat olan Magdalene, son olarak cinsel organını şekillendirmişti. Yoğun estetik ameliyatlarının sonrasında Magdalene, siyah bikinili paylaşımıyla olay yarattı.

Trend 29-07-2022 16:35