Meb Ücretli Öğretmenlik Haberleri

Ücretli öğretmenlerin kadroya geçişi süreci nasıldır? Ücretli öğretmen kadroya geçiş şartları nelerdir, kadro için nasıl başvuru yapılır?

Okullarda öğretmen eksiği olduğu zamanlarda MEB gerekli branşlar için ücretli öğretmenlik başvurusu açar. Alınan ve belli bir süre ücretli öğretmenlik yapanların kadroya geçişi olabilir. Ücretli ya da sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerin kadroya geçiş süreçleri ve koşulları hakkında yakın zamanda bir açıklama yoktur. Ancak beş yılı dolduran ve formasyon almış olan ücretli öğretmenlerin kadroya geçebilme hakkı olabilir. Ücretli öğretmenlerin kadroya geçişi süreci nasıldır?

Haber 25-10-2022 10:18

Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? 2022-2023 ücretli öğretmen maaşları ne kadar, başvuru nasıl yapılır?

Ücretli öğretmenlik yapmak isteyen öğretmen adayları, 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi için başvuru bilgilerini araştırıyorlar. MEB okullardaki öğretmen kadrosu durumuna göre boş kalan kontenjanlara her yıl ücretli öğretmen alımı yapıyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman başlıyor? Ücretli öğretmen maaşları ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

Egitim 26-07-2022 17:23

Meb Ücretli Öğretmenlik

Meb Ücretli Öğretmenlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meb Ücretli Öğretmenlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.