Mehmet Yılmaz Ak Haberleri

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-2024 08:38

Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu! Dizideki o sahnede bayılmış...

Daha önce Yargı'da Savcı Pars rolüyle hafızlara kazınan Mehmet Yılmaz Ak şimdi de Bahar'da Timur karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu katıldığı bir programda çektiği bir sahne yüzünden bayıldığını itiraf etti.

Magazin 15-03-2024 12:33

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin 06-03-2024 15:56

Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı! Mehmet Yılmaz Ak setlere dönüyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak setlere geri dönüyor. Yargı'daki Savcı Pars karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın kiminle başrolü paylaşacak.

Magazin 08-11-2023 14:07

Mehmet Yılmaz Ak

Mehmet Yılmaz Ak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Yılmaz Ak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dönence'nin Sera'sı Nazlı Çetin'in 14 yaş büyük eski aşkını görenler şoke oldu! Yargı'nın yıldızı çıktı

Oyuncu Nazlı Çetin Kanal D'nin yeni dizisi Dönence'de 'Sera' rolünü canlandırıyor. Ekranların yeni yüzlerinden biri olan Nazlı Çetin'in eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı. Nazlı Çetin'in daha önce aşk yaşadığı bu isim son olarak Yargı dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Magazin 11-07-2023 22:04

Yargı'nın Savcı Pars'ından romantik poz! Mehmet Yılmaz Ak ilk defa sevgilisiyle paylaşım yaptı

Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.

Magazin 03-05-2023 20:27

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak açtı ağzını yumdu gözünü! Bu zararı hak etmiyorum

Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılmasının ardından dizinin resmi sosyal medya hesabından açıklama yapılmış, ünlü oyuncunun diziyi aniden bıraktığı dile getirilmişti. Mehmet Yılmaz Ak, Twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

Magazin 15-03-2023 08:42

Yargı'nın senaristi ölüm sahnesiyle intikam aldı denilmişti! Yargı'da Pars Savcı'nın diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı

Yargı dizisinde Pars Savcı'yı canlandıran oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Yargı'nın 56. bölümünde Pars Savcı'nın gözükmemesi ve final sahnesinde ise bir kuyumcuda Pars'ın kesik elinin ortaya çıkması seyirciyi şaşkınlığa uğratmış ve senarist Sema Ergenekon'un Pars'a korkunç bir ölüm yazması tepki almıştı. Yargı dizisi, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulunarak yaşanan krizlere de açıklık getirdi.

Magazin 13-03-2023 23:17

Yargı’da sular durulmuyor! Savcı Pars Mehmet Yılmaz Ak ile senarist arasında ne yaşandı?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki Pars rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla göz önünde olan Ak'ın Yargı dizisinden ayrılacağına ilişkin iddialar gündeme atılmıştı. Mehmet Yılmaz Ak'tan bu iddialara ilişkin açıklama geldi.

Magazin 05-03-2023 18:18

Final öncesi Yargı'da bomba ayrılık! Yapım şirketinden açıklama geldi: 'Sağlık sorunlarından dolayı...'

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'da beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan başrol oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, projeden ayrılıyor. Konu hakkında yapım şirketinden resmi açıklama da geldi.

Magazin 04-03-2023 15:36

Yargı dizisindeki ayrılık iddiaları ortalığı karıştırdı! O isim diziye veda ediyor!

Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan reyting rekortmeni Yargı dizisi, iki haftalık aranın ardından yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta savcı Ilgaz, avukat Ceylin, savcı Pars ve komiser Eren'in yeni maceraları ekrana taşınıyor. İlgiyle takip edilen diziden herkesi şoke eden bir ayrılık haberi geldi.

Magazin 03-03-2023 18:59

Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden ayrıldı mı? Yargı dizisinde Pars savcı öldü mü? Sosyal medyada yorum yağdı

Yargı dizisinde Pars savcının ölüp ölmediği merak ediliyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı her hafta pazar akşamları ekranlara geliyor. Dizide Pars karakterine Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Yayınlanan son bölüme patlayan bomba damga vurdu. Peki, Yargı dizisinde Pars savcı öldü mü? Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Magazin 23-01-2023 09:52

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın eski sevgilisi bakın kimmiş! 14 yaş küçük sevgilisi de ünlü çıktı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak gerek oyunculuğu, gerek yakışıklılığı ile büyük bir hayran kitlesine sahip. Savcı Pars karakteriyle adından sıkça söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak'ın eski sevgilisinin kim olduğu öğrenenler kısa süreli bir şok geçiriyor. Ünlü oyuncunun kendinden 14 yaş küçük eski aşkı da ünlü isim çıktı....

Magazin 04-01-2023 15:00

Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak ile Hazal Subaşı tatilde!

Mehmet Yılmaz Ak, sezon boyu reytingleri alt üst eden Yargı dizisinde savcı Pars rolüne hayat verdi. Bu rol ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Ak, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatil molası verdi.

Magazin 07-07-2022 22:38

Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan kötü haber! Sessiz sedasız ayrıldı

Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Pars rolüyle dikkat çeken 36 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, genç sevgilisi Nazlı Çetin'den ayrıldı mı?

Magazin 16-02-2022 07:31

Yargı'nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak ve Nazlı Çetin ayrıldı!

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, Türkiye tescilli güzeli Nazlı Çetin ile sevgiliydi. Mehmet Yılmaz Ak ve Nazlı Çetin'in ayrıldığı iddiası gündem oldu. 21 yaşındaki güzel model ve başarılı oyuncu birlikte olan pozlarını da sildi.

Magazin 15-02-2022 15:47

Yargı dizisinin savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında ve nerelidir?

Mehmet Yılmaz Ak, Kanal D'nin sevilen yapımlarından biri olan Yargı dizisinin savcı Pars'ı. Mehmet Yılmaz Ak, pek çok başarılı yapımda rol almıştır. Ak, Yargı dizisindeki savcı Pars, performansı ile şu sıralarda en çok konuşulan oyunculardan biri haline geldi. Mehmet Yılmaz Ak, hakkında merak edilenleri haberimizde yer verdik.

Magazin 13-02-2022 15:19

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak, 14 yaş küçük sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı! ''Son romantik''

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, yalnızca kabiliyetiyle değil, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, sevgilisi Nazlı Çetin ile kar pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 24-01-2022 12:29

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan set pozunu paylaştı! ''Öğrenci evindeki yıllarımız!''

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Komiser Eren' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, rol arkadaşları Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Mehmet Yılmaz Ak ile set pozunu paylaştı.

Magazin 22-01-2022 14:29

Yargı'nın Pars Seçkin'i kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında ve nereli?

Mehmet Yılmaz Ak popüler dizi Yargı'da Pars Seçkin rolünü oynuyor. Eğitimini Kadir Has Üniversitesinde alan Mehmet Yılmaz Ak çeşitli sinema ve dizi projelerinde yer aldı. Ayrıca Ak, 2008'de yazdığı Beşinci Basamak oyunu ile misyon ödülü aldı.

Magazin 10-01-2022 00:20

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak 14 yaş küçük sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı!

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisinde hayat verdiği 'Pars' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin ile karın keyfini çıkardı.

Magazin 23-12-2021 09:03

Güzel oyuncu Pınar Deniz'den Yargı pozu! ''Mahşerin 4 tatlısı''

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Pınar Deniz, rol arkadaşları Mehmet Yılmaz Ak, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'la pozunu, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 04-12-2021 15:04

Yargı dizisi 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ceylin ve Ilgaz'ın aşkı büyük sınavdan geçiyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 12. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı'nın yeni bölümünde, Ceylin ve Ilgaz'ın aşkı büyük bir sınavdan geçiyor. Ilgaz'ın babası konusundaki itirafından sonra Ceylin çılgına dönüyor. Dünyası adeta başına yıkılan Ceylin, Metin'in karşısına çıkarak bunun bedeli ödeteceğini söylüyor. Ilgaz ise aşkını kaybetmekten korkuyor.

Magazin 02-12-2021 22:43

Yargı dizisinin savcısı Pars Seçkin kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında ve nereli?

19 Eylül 2021'de yayınlanmaya başlayan, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisi fenomen dizilerden biri haline geldi. Dizinin oyuncuları da bir o kadar konuşuluyor. Bunlardan birisi de Yargı'nın savcısı Pars Seçkin'e hayat veren Mehmet Yılmaz Ak oldu. İşte detaylar...

Magazin 28-11-2021 22:06

Yargı dizisinin Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi

Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Pars rolüyle dikkat çeken 35 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi.

Magazin 27-11-2021 21:25

Mehmet Yılmaz Ak ve sevgilisi Nazlı Çetin'ten Yargı pozu

Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Pars rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan 35 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, sevgilisi Nazlı Çetin ile aşk pozunu paylaştı. İkilinin ev haline beğeni yağdı.

Magazin 01-11-2021 09:14

Yargı dizisinin Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi Türkiye güzeli çıktı!

Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteriyle adından söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak'ın sevgilisinin tescilli Türkiye Güzeli olduğu ortaya çıktı.

Magazin 30-10-2021 21:03

Yargı dizisinde Savcı Pars karakterini canlandırıyordu! Efsane dizide yer aldığını biliyor muydunuz?

Yargı dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. Her karakteri ayrıca takip ediliyor. Dizide başroller kadar ön plana çıkan bir diğer karakter Pars Seçkin oldu. Pars Seçkin yani Savcı Pars, hem Ceylin’den hoşlanıyor hem de Savcı Ilgaz’ın isteğinin aksine hareket ediyor. Pars Seçkin’i canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın bir önceki projesi Ramo’dan bu yana değişimini görenler gözlerine inanamıyor.

Magazin 23-10-2021 17:25