Meme Estetiği Haberleri

Doğum sonrası gelişen meme eşitsizlikleri nasıl giderilir?

Hamilelik ve emzirme gibi doğuştan veya gelişimsel bozukluklar veya hormonal dengesizlik nedeniyle bir memenin hacminin, şeklinin veya boyutunun diğerine göre aynı olmaması veya bir meme seviyesinden diğerine çapının farklı olması gibi memelerde meydana gelen tüm sorunlara “meme asimetrisi” denir.

Kadin

Meme asimetrisi nedir, sebepleri nelerdir?

Farklı büyüklükte göğüslere sahip olmak tamamen normaldir. Sol ve sağ göğüsler arasında en az bir fincan büyüklüğünde fark olması yaygındır. Meme asimetrisi, memenin şekli, pozisyonu veya hacmindeki farklılık olarak tanımlanır. Aslında, tüm vücudunuz teknik olarak asimetriktir.

Haber

Ashley Graham kalçası herkesi solladı! Ölüm riski taşıyor

Son yıllarda inanılmaz artışta olan beden olumlama veya vücut pozitifliği akımı üzerine yapılan araştırmanın çarpıcı sonuçları ortaya çıktı. Uzmanların açıklamasına göre; Ashley Graham ve Jordyn Woods gibi büyük beden modellerin yükselişi, kıvrımları vurgulayan kalça büyütme, meme implantı gibi estetik cerrahi ameliyatlara olan talebin artmasına neden oluyor.

Haber

İzleyenin midesi bulandı! Meme implantı patladı: Göğsünden akan irini yayınladı

Porno filmlerde aldığı rollerle tanınan 34 yaşındaki Sophie Anderson, yaptırdığı meme implantının acısını çekiyor. Sol göğsündeki meme implantının patlaması sonucu, göğsünden irin akmaya başladı. Dört çocuk annesi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüslerindeki sorunun çözülmesi için bir cerrahla anlaştığını, bunun için 15 bin sterlin ödediğini ancak hiçbir şeyin düzelmediğini anlattı.

Kadin

Meme Estetiği

Meme Estetiği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meme Estetiği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.