Migren Ağrısı Nasıl Geçer Haberleri

Genellikle kadınlarda daha yaygın görülüyor! Uzmanından migren atakları hakkında önemli açıklamalar

Migren, yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilen bir hastalıktır. Migren hastalığı ve ataklarıyla başa çıkmak bazen zor olabilir, ancak doğru bilgi ve stratejilerle yönetilebilir. Nöroloji Uzmanı Doktor Murat Çolakkaya migren hastalığı hakkında açıklamalarda bulundu. Çolakkaya, “Sağlıklı beslenme gibi yaşam tarzı değişiklikleri de migren yönetiminde önemli rol oynayabilir” ifadelerine yer verdi.

Kadin 10-01-2024 13:56

Sakın hafife almayın! Yemeden önce bir daha düşünün, bu yiyecekler migreni tetikliyor!

Düzenli olarak yaşanan baş ağrısının nedenini öğrenmek için uzmana görünmek gereklidir. Bilim insanları migrenden kaynaklanan baş ağrılarını tetikleyen bazı gıdalara dikkat çekti. Migren ağrılarını yok etmek zor gibi görünse de tüketilen yiyecek ve içeceklerle bu durumun önüne geçmek mümkün.

Haber 27-11-2023 14:43

Migren nasıl geçer, tedavisi nasıl yapılır? Migrene ne iyi gelir, nedenleri ve belirtileri nelerdir?

Migren tekrarlayan ve şiddetli baş ağrılarına neden olan bir nörolojik hastalıktır. Migren atağı genellikle bir tarafta yoğun bir ağrıyla karakterizedir ve genellikle pulsasyonlu veya zonklayıcı bir şekilde hissedilir. Ağrı genellikle şiddetlidir ve fiziksel aktiviteyi kısıtlayabilir. Migren atağının diğer belirtileri arasında bulantı, kusma, ışığa ve sese karşı hassasiyet, bulanık görme ve baş dönmesi yer alabilir. Peki, migren nedir ve nasıl geçer?

Haber 15-06-2023 13:39

Migren Ağrısı Nasıl Geçer

Migren Ağrısı Nasıl Geçer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Migren Ağrısı Nasıl Geçer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.