Mısır Milli Futbol Takımı Haberleri

Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim'e sürpriz teklif! İşte o takım...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir açıklamada bulunmayan ve başka takım çalıştırmayan Fatih Terim'e sürpriz bir teklif yapıldı. İngiltere Ligi'nden özellikle Everton'ın bir dönem çok istediği Fatih Terim için Mısır Milli Takımı'nın ilgisinin olduğu iddia edildi. Fatih Terim'e teklif yapıldığı öğrenilirken, Mısır'ın çok büyük ısrarcı olduğu aktarıldı.

Spor 08-09-2022 07:41

Mohamed Salah'ın penaltı kaçırmasına neden olan lazer skandalına sadece 1 maç ceza verildi!

FIFA, 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off turunda Senegal, Mısır'ı konuk etmiş ve karşılaşma penaltılara gitmişti. Penaltılarda atış yapacak olan Mısır Milli Takımı futbolcularının gözüne lazer tutulmuştu. Bu harekete bir maç seyircisiz oynama ve para cezası verildi.

Spor 02-05-2022 17:26

Mısır Milli Takımı'na saldırdılar! Irkçılık, yaralanma...

Mısır'ı konuk eden Senegal'in taraftarları, takım kafilesine bir saldırı düzenledi. Yapılan saldırıda camlarının kırılması nedeniyle bazı oyuncuların hafif yaralandığı kaydedildi. Mısır'ın yıldız ismi Muhammed Salah'a ise ırkçı saldırıda bulunuldu.

Spor 30-03-2022 18:10

Son dakika: Burak Yılmaz'ın ardından Mostafa Mohamed kaçırdı! Fakat penaltıyı bu kez kaleci kurtarmadı...

Son dakika haberleri... Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Senegal ile Mısır karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele penaltı atışlarına uzadı. Mısır'da penaltı atışları sırasında topun başına gelen Mostafa Mohamed'in gözüne Senegalli taraftarlar lazer tuttu. Penaltıyı atmakta büyük zorluk çeken golcü oyuncu lazerden etkilenerek şutu kaçırdı... Bu penaltıdan sonra Mısır, Dünya Kupası'na gitme hakkını kaybetti. Burak Yılmaz'dan sonra Mostafa'nın penaltı kaçırması sosyal medyada gündem oldu...

Spor 29-03-2022 23:17

Mostafa Mohamed milli takımdan ceza alabilir

Mısır'ın Gabon ile oynadığı maçta gol atan Mostafa Mohamed'in maçın sonundaki agresif hareketleri dikkat çekti. Ceza alabileceği ifade edildi.

Spor 07-09-2021 14:58

Boupendza şov milli takımda da devam ediyor

Hatayspor'da attığı gollerle Süper Lig'de gol kralı olan ve transferin gözde isimlerinden olan Aaron Boupendza, gollerine Gabon Milli Takımı'nda da devam etti.

Spor 26-03-2021 10:55