Muge Anli Kadri Fidan Olayi Haberleri

'Otçu Kadir' olayında flaş gelişme! Gelininden çarpıcı define iddiası: 'Uludağ'da bir mağaranın bulunduğunu...'

Bursa'da Uludağ'ın yamaçlarında 103 gün sonra cesedi bulunan ve geçimini doğadan topladığı şifalı otları satarak sağladığı için 'Otçu Kadir' lakabıyla anılan Kadri Fidan'ın (74) cansız bedeni, detaylı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Babasının öldüğüne üzülüp, cesedinin bulunmasına sevindiğini söyleyen Serkan Fidan, "En azından bir mezarı olacak" dedi. Öte yandan gelini Fidan için define iddiasını ortaya attı.

Haber 2023-09-11 17:21:38

Müge Anlı'dan eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na 'Indiana Jones' göndermesi: Ne kadar heyecansızsın!

Müge Anlı, Kadri Fidan olayını ele almaya devam ediyor. Yaşlı adamın define için mi yoksa cinsel gücü artırdığı söylenen ölümsüzlük otu nedeniyle mi sırra kadem bastığı merak konusu olurken Müge Anlı'dan ekran başındakileri şaşırtan bir açıklama geldi. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen konuşmaya değinen Müge Anlı, izleyenleri gülümsetti.

Magazin 2023-06-15 14:59:56

Okul bahçesinde Yunus Emre Hatıra Zeytin Fidanlığı

2021 Yılının "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" ilan edilmesinden esinlenen, Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri okul bahçesinde barışı, bereketi ve sevgiyi sembolize eden zeytin fidanlarını toprakla buluşturdu.Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kahraman, Manisa Mali Müşavirler Odası Mesleki Eğitim komisyonu Başkanı Kadri Arslan, Okul Aile Birliği Başkan Vekili Cengiz Taşdemir, Okul Müdürü Sayim Can ile okul öğretmenleri katıldı.Adını "Yunus Emre Hatıra Zeytin Fidanlığı " verdikleri fidanlıkta her öğretmen tarafından bir fidan dikildi.Törende konuşan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray, “2021 yılı Yunusemre ve Türkçe yıl olması sebebiyle barışın sembolü olana zeytin ağacı fidanlarımızı Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü ve her öğretmenimiz adına toprakla buluşturduk.

Yurthaber 2021-04-02 10:25:38

Bingöl’de fidan dikme etkinliği

Bingöl’de Orman Haftası kapsamında öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.Her yıl 21-26 Mart tarihinde kutlanan Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü, Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde fidan dikme etkinliği düzenledi.Etkinliğine Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.Haftası içinde kent genelinde 5 bin adet çam fidanını öğrencilerle birlikte dikileceğini aktaran Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü;"Yeşil dokuyu, ormanları, doğayı korumak hepimizin görevi.

Haber 2018-03-21 17:15:34

Siirt’te virajı alamayan araç takla attı: 2 yaralı

Siirt-Eruh karayolunda virajı alamayan aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Eruh’tan Siirt’e gelmekte olan 56 AL 902 plakalı Kadri Fidan yönetimindeki araç virajı alamayarak takla attı.

Haber 01-03-18 19:53

Ayvalık'ta Yanan Bölgeye Sembolik Fidan Dikimi

Kadri KAYA/ AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, beraberindeki bir grupla, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde

Yurthaber 22-08-17 11:09

Ayvalık'ta Yanan Bölgeye Sembolik Fidan Dikimi

Kadri KAYA/ AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, beraberindeki bir grupla, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde

Yurthaber 21-08-17 17:48