Murat Özdemir Haberleri

Selin Kabaklı'nın yeni aşkı evli çıkmıştı! Eleştirilere 'Ebru Gündeş göndermeli' yanıt geldi: Kim, kimin kocasını elinden almış göreceğiz...

Eşi Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Fakat Ersin'in evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kabaklı'dan açıklama geldi. Ebru Gündeş'e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Kabaklı açıklamasında, "Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız..." dedi.

Magazin

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir aşk yuvasını buldu! Balayı sonrası lüks villa tuttular

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirdi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları söylenen ünlü çift aşk yuvalarını buldu.

Magazin

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Aşk pozunu paylaştı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir Dubai'de dünyaevine girdi. Ebru Gündeş'in düğünden görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Gündeş düğün sonrası sosyal medya hesabından mutluluk pozunu da paylaştı. İşte düğünden kareler ve Ebru Gündeş'in paylaşımı...

Magazin

MasterChef Murat Özdemir'in son halini görenler şaştı kaldı! Bakın şimdi ne yapıyor

MasterChef’in eski sezon yarışmacılarından olan Murat Özdemir yer aldığı sezonda tavırları ile dikkat çekmişti. Yaşadığı gerginliklerden sonra yarışmadan diskalifiye olan MasterChef Murat daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleriyle tepki çekmişti. Murat Özdemir'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin

Murat Özdemir

Murat Özdemir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Murat Özdemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

MasterChef Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp... Tepki çeken anlar

MasterChef Türkiye sayesinde tanındıktan sonra papağanına işkence eden ve daha sonraki yıllarda da polislere küfür ederek gündeme gelen Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı! Özdemir'in o anları sosyal medya takipçilerinden tepki aldı.

Magazin

Masterchef Murat Özdemir'in son hali dikkat çekti! Bakın artık ne yapıyor

MasterChef Türkiye ile tanındıktan sonra skandallarıyla gündemden düşmeyen Murat Özdemir bakın artık ne yapıyor... İmajını değiştiren ve sosyal medyada popüler olan MasterChef Murat'ın son hali gündem oldu. Papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir'i görenler bir hayli şaşırdı.

Magazin

Skandallarıyla gündemdeydi! İşte MasterChef Murat'ın yeni işi

MasterChef yarışmasında ünlendikten sonra papağanına işkence yapması, Acun Ilıcalı'yı tehdit etmesi ve polislerle kavgasıyla gündeme gelen yarışmacı Murat Özdemir TikTok'ta oldukça aktif. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasterChef ile tanınan Özdemir, şimdilerde lokmacılık yapıyor.

Magazin

Kocaeli'de plasiyerin firmanın tahsilat günü öldürülmesine ilişkin iddianame hazırlandı

Tutuklu 2 sanığın "tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "yağma" suçundan 10'ar yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor

Yurthaber

Masterchef Murat Özdemir Acun Ilıcalı'yı hedef aldı

Masterchef yarışmasıyla ismini duyuran ve skandallara imza atan Murat Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

Magazin

19 aylık Murat'ın midesinden 17 boncuk mıknatıs çıkarıldı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki operasyonla midesindeki mıknatıslardan kurtulan çocuğun tedavisi sürüyor - Çocuk Gastroenteroloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Kocamaz: - "Bu cisimlerin yaklaşık 1 aydır midede olduğunu tahmin ediyoruz"

Yurthaber

MasterChef Murat Özdemir ikinci kez gözaltına alındı

MasterChef ile tanınan skandalların adamı Murat Özdemir yine gözaltına alındı. Bolu'da aracını bilinçli bir şekilde kaldırıma park ederek sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında polis ekiplerini çileden çıkaran Murat Özdemir ve şoförü gözaltına alındı.

Magazin

MasterChef Hamza hakkında gündem olan iddia: Murat Özdemir'in...

Masterchef Hamza Mercimek'in, papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile önceden arkadaş olduğu ortaya çıktı. Hamza'nın Murat Özdemir'in menajerliğini yaptığı iddiası gündeme geldi.

Magazin

Murat Özdemir'in skandal görüntüleri sonrası hakkında rüşvet ve hakaretten adli işlem başlatıldı

'MasterChef Türkiye 2018'le tanınan, yarışmadan diskalifiye olduktan sonra papağanına işkence ettiği görüntüler infial uyandıran Murat Özdemir, yeni bir skandala imza attı. Aracını yanlış yere bırakan Özdemir, olay yerine gelen ekiplere rüşvet vermeye çalışırken gözaltına alındı. Skandal görüntüler sonrası yarışmacının hakkında rüşvet ve hakaretten adli işlem başlatıldı.

Magazin

Masterchef Murat'tan yeni skandal! Polise hakaretler yağdırdı

2018 yılında katıldığı Masterchef yarışma programıyla ve ardından da papağanına işkence yaptığı görüntülerle uzun süre gündem olan eski Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, bu defa arabası trafikten çekilmek istenirken, polise tomarla para rüşvet teklif ettiği görüntülerle gündemde.

Magazin

Papağana işkence videosuyla tepki çekmişti! MasterChef Murat'ın yeni imajı olay oldu

MasterChef yarışmasıyla tanınan ve papağanına işkence ettiği görüntülerle bir dönem gündeme gelen MasterChef Murat Özdemir uzun süredir gündemde görünmüyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Murat Özdemir'in yeni imajı olay oldu.

Magazin