Musakka Tarifi Haberleri

Musakka tarifi: Musakka nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan, Osmanlı’dan beri yapılıp günümüze gelen tariflerden biri de musakka yemeğidir. Balkan mutfağında ve Orta Doğu'da da yapılan bu yemek, ana malzemeleri patlıcan olan bir yemektir. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 15-02-2024 00:45

Musakka tarifi: Musakka nasıl yapılır?

Besin değeri bakımından oldukça zengin olan musakka en güzel sebzeli et yemeklerinin başında geliyor. Çoğu yemeğe nazaran doyurucu ve az kalorili olmasının yanı sıra oldukça da faydalı. Farklı sebzelerle yapılabilen musakkanın en güzel hâli patlıcan musakka tarifi de bir o kadar kolay.

Yemek 09-12-2022 15:02

Mevsimi geçmeden mutlaka yapın! Patlıcan musakka tarifi, Patlıcan musakka nasıl yapılır?

Patlıcan yaz aylarının vazgeçilmez sebzelerinden. Her çeşidi ayrı lezzetli olan patlıcanın musakka versiyonunu denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekiyor. Patlıcan musakka yemeği oldukça leziz tadıyla yiyen herkes tarafından oldukça seviliyor. Patlıcan musakka nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 16-08-2022 11:44

Patlıcan musakka tarifi! Bu püf noktası yağ çekmesini engelliyor

Hemen hemen her evde pişen musakka, esnaf lokantalarının da bir numaralı tercihidir. Hem pratik hem de oldukça lezzetli olan bu yemekle ilgili MasterChef’in son bölümünde şef Mehmet Yalçınkaya önemli bir püf noktası açıkladı. Musakkanın yağ çekmesini önlemek için ünlü şefin verdiği bu pratik ipucunu uygulayabilirsiniz.

Yemek 25-08-2021 11:56

Musakka Tarifi

Musakka Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Musakka Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bol domatesli lokanta usulü patlıcan musakka!

Yaz sebzeleri arasında en çok tüketilen patlıcan ile harika bir yemek yapıyoruz: Patlıcan musakka tarifi. Geleneksel tariflerimizden biri olan musakkayı fırında ya da ocakta pişirebilirsiniz. Dilerseniz kıymalı harcını kuşbaşı et ile de hazırlayabilirsiniz. Lokanta usulü musakka tarifimiz gerçek bir lezzet şölenine dönüştü...

Yemek 12-02-2021 16:36

Musakka tarifi: Lokanta usulü patlıcan musakka yapımı

Hemen hemen herkesin sevdiği bir sebze olan patlıcan ile bugün musakka tarifi hazırlayacağız. Hem pratik hem de lokanta usulü, lezzeti yerinde bir musakka için tarifimizi mutlaka not edin!

Yemek 17-06-2020 10:16

Günün tarifi: Karnabahar musakka

Musakka severler için enfes bir tarif hazırladık: Karnabahar musakka! Patlıcan yerine karnabahar kullandık ve tadına doyamadık. Siz de yeni tarifler arıyorsanız karnabahar musakka tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 16-09-2019 12:04

Günün tarifi: Musakka

Mutfakların vazgeçilmez yemeklerinden olan musakka tarifini haberimizde bulabilirsiniz. İşte hazırlması oldukça kolay ve doyurucu olan musakka tarifi...

Haber 06-07-2015 14:01