Mustafa Karataş Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Karataş Haberleri

Mustafa Karataş

Mustafa Karataş Haberleri

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin 08-04-2024 15:28

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin 03-04-2024 10:19

Prof. Dr. Mustafa Karataş'a gelen ilginç sorular bitmiyor! Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi...

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın iftar ve sahur programında seyircilerden ilginç sorular geliyor. Son olarak sahur programında bir kişi yayına bağlanarak "Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi..." dedi.

Magazin 18-03-2024 14:17

İlahiyatçı Mustafa Karataş'a sorulan 'İmam nikahı' sorusu sosyal medyada gündemde! 'Bunu Müge Anlı çözer...'

İlahiyatçı Mustafa Karataş, ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında sahur programı ile ekrana geliyor. Karataş'ın sahur programında sorulan 'imam nikahı' sorusu sosyal medyada gündem oldu. Soruyu duyanlar 'Bunu ancak Müge Anlı çözer' yorumunu yaptı.

Magazin 14-03-2024 11:40

Mustafa Karataş

Mustafa Karataş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Karataş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Mustafa Karataş Yatak yorgan ayırdık diyen seyirciye dayanamayıp bakın ne dedi! Sunucudan Hocam uyarısı

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı programında gelen soruları yanıtlıyor. İlahiyatçı Karataş, erkek bir seyircinin yayına bağlanarak "Yatağı yorganı ayırdık" demesine verdiği yanıtla dikkat çekti. Sunucu ise "Hocam" diyerek müdahale etti.

Magazin 16-02-2024 06:59

Prof. Dr. Mustafa Karataş'a cinsiyet değiştirme sorusu! Erkek olarak doğdum fakat...

Kanal 7 ekranlarında yer alan Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı'nda sorulan bazı sorular sosyal medyada da öne çıkıyor. Karataş'a son olarak bağlanan ismini vermek istemeyen bir seyirci "Erkek olarak doğdum fakat kadın hormonlarım daha ağır basıyor" diyerek bir soru sordu. İşte o soru ve Karataş'ın yanıtı...

Magazin 02-12-2022 15:00

Prof. Dr. Mustafa Karataş Arkadaşım kocasını aldatıyor diyen kadına bakın ne dedi: Nereden baksan ele alınacak gibi değil pislik

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı programında gelen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Mustafa Karataş bir kadının "Evli arkadaşım kocasını başka bir adamla aldatıyor" sorusuna öne şaşırdı ardından da "Nereden baksan ele alınacak gibi değil pislik" dedi.

Magazin 28-11-2022 16:21

MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMLARI 7 EKİM 2022! Mevlid Kandili programları saat kaçta, hangi kanallarda yayınlanacak?

Mevlid Kandili programları farklı kanallarda 7 Ekim 2022 Cuma günü ekrana gelmeye başladı. Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş gibi isimlerin programları Hz. Muhammed'in doğduğu gece olarak kabul edilen Mevlid Kandili'nde yayınlanıyor. Bugün çok sayıda vatandaş Peygamber Efendimiz'e salavat getirecek, bolca dua edecek, oruç tutup sadaka verecek. Peki, Mevlid Kandili özel programları saat kaçta, hangi kanallarda? İşte Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş'ın kandil özel programları

Haber 07-10-2022 21:39

Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın Eşim beni bakire sanıyordu ama değildim, ne yapmalıyım? sorusuna yanıtı gündem oldu

Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın programına canlı olarak bağlanan kadın izleyicinin "Eşim beni bakire sanıyordu ama değildim, ne yapmalıyım?" sorusu dikkat çekti. Karataş, izleyicinin sorusuna detaylı şekilde yanıt verdi.

Magazin 11-06-2022 12:05