Nino Haberleri

Hem Okan Buruk hem de Jorge Jesus o transferi istiyor! Bu yarışı kim kazanacak?

Fenerbahçe ve Galatasaray yine transfer için karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı arayışlara başlayan Galatasaray'da Brezilya Ligi'nden Nino gündeme geldi. Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği 1.88 boyundaki stoper için girişimler başladı.

Spor 17-11-2022 08:12

Son dakika: 'Ocak ayında Kadıköy'de!' Fenerbahçe, şampiyonluk için ipleri sıkı tutuyor! Devre arasında transferi gerçekleşmeyen Nino bu kez 'Çubuklu'yu giyiyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 20 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un takımına aşıladığı sistem sonrası camiada pozitif bir hava oluştu. Sarı - lacivertli taraftarların karşılaşmalarda gösterilen mücadeleden oldukça memnun olduğu görülürken, Fenerbahçe Yönetimi hedeflenen şampiyonluk için ipleri sıkı tutuyor. Kanarya, sezon başında transferini gerçekleştiremediği Nino'yu ocak ayında Kadıköy'e getirmeyi hedefliyor...

Spor 18-10-2022 07:11

Galatasaray'ın düşündüğü Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Nino kimdir? Nino hangi takımlarda oynadı, nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray, Andreas Hanche-Olsen için Gent'le anlaşma sağlanamadığı takdirde Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Nino'ya yönelecek. Basında yer alan haberlerin ardından birçok vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Peki Galatasaray'ın düşündüğü Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Nino kimdir? Nino hangi takımlarda oynadı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 19-08-2022 08:19

Nino

Nino Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nino Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.