Niran Ünsal Haberleri

Dünya Düzce Günlerinde sanatçı Niran Ünsal konser verdi

Düzce Belediyesince düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" kapsamında sanatçı Niran Ünsal sahne aldı.

Yurthaber

''Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı ama...'' Niran Ünsal'dan kahreden paylaşım!

Kahramanmaraş merkezli deprem faciasında 4. güne girildi. 72 saatin geride bırakıldığı 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından 10 ilde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bini geçti. Ünlü şarkcı Niran Ünsal'dan da kahreden bir paylaşım geldi. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen Niran Ünsal, acı haberi takipçileri ile paylaştı.

Magazin

Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir?

Niran Ünsal'ın sağlık durumu, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünsal paylaşımında "23 Nisan’da sağ kaburgamın altında başlayan şiddetli bir ağrı beni ameliyata kadar sürükledi" ifadesine yer verdi. Bu paylaşımın ardından, vatandaşlar internette, Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin

Niran Ünsal apar topar ameliyata alındı

Geçtiğimiz yıl böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastaneye kaldırılan Niran Ünsal, yeniden ameliyat masasına yattı. Yapılan tetkikler sonucu safra kesesinde sorun olduğu anlaşılan Ünsal, takipçilerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin

Niran Ünsal

Niran Ünsal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Niran Ünsal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Niran Ünsal hastanelik oldu! Kızı yanından ayrılmadı

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan Niran Ünsal konserinin de ertelendiğini duyurdu. Niran Ünsal'ı kızı Hande Ünsal bir an olsun bırakmadı.

Magazin

Niran Ünsal'dan korkutan haber

'Haktan', 'Beyaz Sevda', 'Zorlu Sevdam' ve 'Gönül Hancım' gibi unutulmaz şarkıların sahibi olan şarkıcı Niran Ünsal'dan kötü haber geldi.

Magazin

Ürgüp'te 49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali

Ürgüp'te "49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali"

Yurthaber

Niran Ünsal kızı Hande Ünsal'ın estetiksiz halini paylaştı

Niran Ünsal'ın kendi gibi şarkıcı olan kızı Hande Ünsal güzelliğiyle dikkat çekiyor. Ancak Ünsal'ın güzelliği meğerse doğal değilmiş. Niran Ünsal kızı Hande Ünsal'ın estetiksiz halini paylaşınca gündem oldu.

Magazin

Niran Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? Niran Ünsal kaç defa evlendi?

Sanat dünyasının güçlü seslerinden Niran Ünsal bu hafta Kuzey'in oğlu Volkan Konak adlı programa konuk olacak. Ünlü sanatçıyı yayınlanan tanıtım ile ekranlarda gören izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Niran Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? Niran Ünsal kaç defa evlendi? Detaylar haberimizde...

Magazin

2 Temmuz Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları kimler? İşte bu haftaki Kuzeyin Oğlu konukları

Star TV'nin sevilen müzik eğlence programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ın bu haftaki konukları belli oldu. Her hafta cuma günü seyirci karşısına çıkan programda, yine birbirinden renkli konuklar ağırlanacak. Peki 2 Temmuz Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları kimler? İşte bu haftaki Kuzeyin Oğlu konukları...

Magazin

Niran Ünsal koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Niran Ünsal ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Magazin

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Niran Ünsal evli mi?

Geçtiğimiz günlerde İbo Show'un da konuğu olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, gündemden düşmeyen isimlerden arasında bulunuyor. Peki 1974 doğumlu ve İzmirli sanatçı Niran Ünsal kimdir? İşte kaç yaşında ve nereli sorularının cevabı...

Magazin

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Niran Ünsal evli mi?

13 Ağustos 1974 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Niran Ünsal, uzun yıllardır Türk müziği içerisinde yer alıyor. Kızı da tıpkı kendisi gibi ses sanatçısı olan Niran Ünsal, hem besteleri hem de seslendirdiği şarkılar ile yıllar içerisinde çok büyük başarılar yakaladı.

Haber

İbo Show'un konukları belli oldu! Niran Ünsal, Yavuz Bingöl...

Her hafta konuklarıyla gündem olan İbo Show'un yeni konukları belli oldu. Son olarak genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses bakın bu hafta kimleri ağırlayacak.

Magazin