Oda Kokusu Haberleri

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 08-03-2024 21:04

Eviniz elmalı turta gibi kokacak! Tamamen doğal ve uygun fiyatlı yöntemi paylaştı

Evin güzel kokması kişinin ruh halini kesinlikle etkiliyor. Evde geçirilen zamanı daha keyifli kılan güzel koku için pek çok kişi evinde oda kokusu, kokulu mum ya da tütsü kullanıyor. Ancak bunlar hem maliyetli hem de doğal değil. Sosyal medyada bir kadın evinin harika kokmasını sağlayan tamamen doğal ve oldukça uygun fiyatlı yöntemi paylaşarak viral oldu. İşte evinizin elmalı turta gibi kokmasını sağlayacak o yöntemin detayları...

Kadin 22-02-2024 17:20

2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik

2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-12-2022 17:42

Sonbahar ve kış aylarında ihtiyacınız olacak şimdiden almanız gereken ürünler

Mevsimler değiştikçe yaşamsal alışkanlıklar da değişiyor. Bu sebeple mevsim şartlarına göre giydiğimiz kıyafetlerden uyguladığımız kişisel bakım ürünlerine kadar kullandığımız birçok eşya değişebiliyor. Hâl böyle olunca ürün sirkülasyonu arasında en kullanışlısı, en iyisi ya da en sağlıklısı tercih ediliyor. Kasım ayına özel, alışkanlığınız hâline gelecek on farklı ürünü bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 16-11-2022 17:50

Mevsimin yeniliğini evinizde hissettirecek uygun fiyatlı ürün önerileri

Sararan yapraklar, soğuyan hava, usul usul yağan yağmur ve sıcak bir içecek eşliğinde sonbahar mevsimine giriş yaptık. Yoğun ve duygusal bir atmosferi olan sonbaharda evde geçirdiğimiz zaman da hâliyle arttı. Dolayısıyla evimizin dekorasyonunun sonbaharın ruhunu yansıtması önemli. Doğanın bu güzel değişiminden ilham alan; turuncuların, sarıların, yeşillerin hâkim olduğu; mevsimin ruhunu evinizde hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel dekorasyon ürünlerini beraber inceleyelim!

Haber 18-10-2022 15:59

Evinizi modern ve havalı hâle getirecek son zamanların en trend ev eşyaları

Evinizin atmosferini değiştirmek için çok büyük bütçelere ve zahmete girmenize gerek yok. Kendi zevkinize ve evinizin stiline uyum sağlayacak küçük değişiklikler, evinizin çok daha modern ve havalı olmasını sağlayabilir. Siz de evinize son dönemlerin trend ürünlerini katmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, birbirinden şık ve modern ürün seçeneklerini beraber inceleyelim.

Haber 18-10-2022 15:58

Teninizin değil, evinizin imzası olacak muhteşem oda kokusu önerileri

Kendinizi en rahat hissettiğiniz yeri yani evinizi mis gibi kokutacak, rahatlamanızı ve gevşemenizi sağlayacak ve evinize her geleni mest edecek bir oda kokusu mu arıyorsunuz? O hâlde doğru yerdesiniz! Epey geniş ürün çeşitliliğine sahip oda kokuları, spreyli seçeneklerden çubuklu seçeneklere, hatta otomatik seçeneklere kadar birçok ürünü bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca bu ürünlerin yüzlerce farklı nota kombinasyonu bulunuyor. Onlarca seçenek arasından kendinize en uygun oda kokusunu bulmak isti

Haber 06-06-2022 14:58

Her şeyi kendi yapmak isteyenler için: Evde mis gibi oda kokusu nasıl yapılır?

Yemek kokuları ve havasızlık gibi nedenlerle evde kötü kokular oluşabilir. Bazen ne kadar evi havalandırıp temizlik yapsak da kötü kokular geri gelebilir. İşte oda kokuları tam olarak böyle durumlarda en büyük kurtarıcımız olur. Siz de kendi yaptığınız kokularla eviniz mis gibi koksun istiyorsanız hem doğal tarifleri hem hazır ürünleri bulabileceğiniz, adeta kapsamlı bir rehber niteliğindeki yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 26-01-2022 10:40

Mutfaktan yayılarak tüm evi ele geçiren kötü kokular nasıl, ne ile önlenebilir?

Mutfakta çeşitli nedenlerle oluşan kötü kokular, birçoğumuzu yemek yapmaktan soğutuyor. Çöp, yemek ve her yere sinen yağ kokusu, çekilmez hale gelebiliyor. Üstelik bu kokular mutfaktan çıkıp diğer odalara yayılarak rahatımızı da bozabiliyor. Neyse ki bu sinir bozucu durumun birçok çözümü var. Anlatacağımız bazı bilgiler ve önereceğimiz ürünlerle mutfaktan yayılan kötü kokuların önüne geçmek mümkün. Ferah bir mutfakta dilediğiniz gibi yemek yapabilmek için anlatacaklarımıza kulak verin.

Yemek 14-12-2021 13:58

Kötü kokulara tahammülü olmayanlar için en iyi oda kokusu tavsiyeleri

Koku, her zaman güçlü bir etki oluşturuyor. Bu etki o kadar kuvvetli ki duygulara bile yön verebiliyor. Dolayısıyla herkes bulunduğu ortamın mis gibi kokmasını istiyor. Siz de ferah bir ortam istiyorsanız ve kötü kokulara tahammül edemiyorsanız sizin için araştırdığımız en iyi oda kokusu önerilerini incelemelisiniz.

Haber 07-12-2021 18:37

Aman dikkat! Bunları yapmazsanız evinize ve eşyalarınıza kötü kokular sinebilir: Binlerce kişi şikayetçi...

Her şeyin bir kokusu var. Yediğiniz yemeklerin, kullandığınız parfümlerin, şampuanların hatta evinizin bile! Maalesef her şey güzel kokmuyor ve kötü kokular da bir o kadar dayanılmaz oluyor. Evde yaptığınız bazı hatalar kötü kokuların eşyalarınıza sinmesine ve kalıcı hale gelmesine sebep olabilir. Peki bazı temel önlemlerle bu durumu önleyebileceğinizi biliyor musunuz?

Haber 02-11-2021 12:37

Eviniz mis gibi kokacak! Evde oda kokusu yapımıyla ilgili detaylar

Bazen köşe bucak temizlik yaptığınız halde evinizde oluşan kötü kokuların önüne geçemeyebilirsiniz. Hem kötü kokuların önüne geçmek hem de evinizde ferah bir ortam oluşturmak için oda kokuları muhteşem bir çözüm olabilir! Piyasada satılan kimyasal içerikli oda kokuları sizleri endişelendiriyorsa çözümü basit: Ev yapımı doğal oda kokuları. İşte detaylar...

Haber 28-10-2021 08:11

Çalışırken odaklanmanıza yardımcı olan oda kokusu ve tütsü çeşitleri

Home ofis çalışmak gittikçe daha popüler olmaya başladı. İşe gitmek için efor ve zaman harcanmaması, maliyetleri düşürmesi avantaj ama dezavantajlar da yok değil. Evde konforlu bir ortamda olmak konsantre olmayı zorlaştırır. Sadece home ofis çalışanlar mı konsantre sorunu yaşıyor, her birimiz stres altındayız, herkes odaklanma sorunundan bahsediyor. Odaklanmayı artırmak için kokulardan yararlanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kadin 06-10-2021 15:49

Kaçak oda kokuları sağlığı tehdit ediyor

Sağlık Bakanlığı, tüketicileri "oda ve oto kokuları" konusunda uyardı.

Haber 24-05-2005 11:20