Oduncu Gomlegi Kadin Haberleri

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 2023-12-20 20:20:10
ele

HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI VE KONUSU! Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Hükümet Kadın filminin oyuncuları arasında yer alan isimler ve filmin konusuna dair detaylar merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini yapan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hem senaryosunu kaleme almış hem de başrolünü üstlenmiştir. Peki, Hükümet Kadın oyuncuları kimdir, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 2023-10-10 20:56:43

FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL SÜPER KUPA FİNALİ 2023: Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa finalinde LDLC ASVEL ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon Euroleague şampiyonu temsilcimiz sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-09-27 15:02:20

Tarlasında bulduğu taş bir anda hayatını değiştirdi ama... '3 milyon TL teklif ettiler, vermedim' Gelen raporla her şey tersine döndü

Tokat’ta bir oduncunun bulduğu taşın meteor olduğunun düşünülmesi çevresi tarafından milyoner gibi karşılanmasına neden oldu. Analiz sonucunda taşın sıradan bir taş olduğunun anlaşılmasıyla vatandaşın gördüğü ilgi bir anda kayboldu. Oduncu, "Beni arayıp taşı almak isteyenler de oldu, 3 milyon lira para verdiler. Tahlil sonucu çıkmadan taşı alacaklardı, sonuç ne çıkarsa çıksın ellerinde olana razı olacaklardı. Ben taşı vermedim, benzetme yapacaksak kumar oynadım ama kaybettim" dedi.

Haber 2023-08-21 12:41:13

HÜKÜMET KADIN 2 İZLE! Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Star TV'de!

Hükümet Kadın 2 izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Serinin kinci filmi de yayınlandığı dönemde oldukça sevilmişti. Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın başrolde olduğu film bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı...

Magazin 02-07-23 19:08

Oduncu dehşeti kamerada! Başına balta sapıyla vurulan genç felç kaldı

Kemerburgaz Ayvat Bendi Göleti’nde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir grup arkadaş, yaktıkları ateşi harlamak için traktörün kasasından odun aldıkları oduncunun yakınları tarafından baltalı saldırıya uğradı. Dehşet anları kameralara yansırken, başına balta sapıyla vurulan genç kısmi felç geçirdi ve kafatasında kırıklar oluştu. Olayda 7 kişi yaralanırken, polis olayla ilgili birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber 16-03-23 10:30

İstanbul’da baltalı oduncu dehşeti kamerada: Başına odunla vurulan genç felç kaldı

Kemerburgaz Ayvat Bendi Göleti’nde bir grup arkadaş, yaktıkları ateşi harlamak için traktörün kasasından odun aldıkları oduncunun yakınları tarafından baltalı saldırıya uğradı.

Yurthaber 16-03-23 08:55

Kış boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem spor en iyi oduncu gömlekleri

Oduncu gömlekleri her mevsim için uygun kumaşta üretilse de genel olarak kalın kumaşıyla kış mevsiminin vazgeçilmeleri arasında yer alır. Hatta sadece gömlek olarak değil, ceket gibi de kullanıma uygun. Hem spor hem klasik tarza yakın pek çok oduncu gömleği arasında seçim yapamıyorsanız doğru yerdesiniz. En güzel oduncu gömleklerini listeledik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 29-11-22 08:57

Sonbaharın vazgeçilmezlerinden her yaştan insanın giyebileceği oduncu gömleği çeşitleri

Havaların soğumasıyla kalın ve sıcak tutan gömlekler giyilmeye başlandı. Hem kazaklar hem uzun kollu tişörtlerle kolayca kombinlenen oduncu gömlekler, bu sene de oldukça revaçta. Rengârenk ve çeşitli desenleri ile sonbaharı rahatça geçirmenizi sağlayacak en iyi oduncu gömleklerini sizin için araştırdık. İşte, hem kadın hem erkekler için seçtiğimiz birbirinden güzel öneriler...

Haber 25-10-22 17:47

Sonbaharın vazgeçilmezlerinden olan şık ve uygun fiyatlı oduncu gömleği çeşitleri

Yavaş yavaş soğuk havalara "Merhaba!" dediğimiz son günlerde kendinize yeni kıyafetler almak için hem şık hem uygun fiyatlı oduncu gömlekleri araştırıyor olabilirsiniz. İster tişörtlerin üzerine tıpkı bir ceket gibi giyebileceğiniz ister pantolonlarla muhteşem kombinler yapabileceğiniz oduncu gömleği çeşitleri, bu yıl da bir harika. Modası asla geçmeyen oduncu gömleklerine dilerseniz birlikte bakalım. İşte detaylar!

Haber 27-09-22 11:39

Oduncu ne demek? Oduncu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Oduncu kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Oduncu ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 22:44

Tam kış sezonuna uygun, asla zamanı geçmeyen oduncu gömlek kombinleri

Her dönem farklı stil ve parçalar moda oluyor. Ancak bazı parçalar, zamandan ve modadan bağımsız olarak hayatımızda yer ediyor. Oduncu gömlekler de bu parçalardan biri. Kış aylarına uygun yapısı ile sıcacık tutan oduncu gömleklerden vazgeçemeyenlerdenseniz sizler için hazırladığımız kombin önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-01-22 15:27

DHA İSTANBUL - (ÖZE)- GERİYE ALDIĞI EKMEKLER KALDI... BAHÇELİEVLER'DE KADIN CİNAYETİ

Bahçelievler'de 2 çocuk annesi Hanife Demirci, boşanma aşamasında olduğu kocası Satı Mehmet Demirci tarafından güpegündüz sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Yurthaber 11-11-21 14:17

Sevgiyle örülen el işleri, yaşlı teyzeleri sevindiriyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim Ayşe Miray Oduncu, Beray Aysima Oduncu ve anneleri Fatma Oduncu ile birlikte yalnız yaşayan 85 yaşındaki Zeliha Uçar’ı evinde ziyaret etti.

Yurthaber 14-02-21 10:49

Sevgiyle örülen el işleri, yaşlı teyzeleri sevindiriyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim Ayşe Miray Oduncu, Beray Aysima Oduncu ve anneleri Fatma Oduncu ile birlikte yalnız yaşayan 85 yaşındaki Zeliha Uçar’ı evinde ziyaret etti.

Yurthaber 14-02-21 10:49

Van Büyükşehir Kadin Voleybol takımı, Mezopotamya engelini de geçti

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, sezonun 11.

Yurthaber 09-01-21 18:19

Erdek AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nda kongrenin ardından yönetim, toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nda Kudret Yangal’ın başkanlığında oluşan yeni Yönetim Kurulu görev dağılım toplantısında bir araya geldi.Yeni Yönetim Kurulu’nun görev paylaşımı şöyle: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Musa Alioğlu, Teşkilat Başkanı: Emrah Çırak, Seçim İşleri Başkanı: Abdülhalim Akhan, Tanıtım ve Medya Başkanı: Bülent Özgü, Sosyal Politikalar Başkanı: Mustafa Özütürk, Yerel Yönetimler Başkanı: Levent Çalışkan, Ekonomi İşler Başkanı: İsrafil Aydöner, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Sevran Bora, Mali ve İdari İşler Başkanı: Hasan Oduncu, Genel Sekreter: Buse Kayan.Görev bölümü dağılımının ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, “İlçemize azami fayda sağlamak ve gecesini gündüzüne katarak AK Parti davasını gönülden gönüle aktarmak amacıyla çalışacak olan ekibimize başarılar diliyorum.

Yurthaber 21-10-20 14:22

Ana su borusu patladı Erdek susuz kaldı

Erdek’in içme suyu ihtiyacını karşılayan ana ishale hattında meydana gelen patlak, Erdek’i bir süre susuz bıraktı.Erdek’in içme şebeke suyunu sağlayan Eğridere rezervinin, Oduncu yolu arıtma tesisinden geçerek kente ulaştığı Çuğra kamplar yolu üzerinde meydana gelen patlak ilçeyi 12 saat susuz bıraktı.

Yurthaber 09-10-20 10:43

Ana su borusu patladı Erdek susuz kaldı

Erdek’in içme suyu ihtiyacını karşılayan ana ishale hattında meydana gelen patlak, Erdek’i bir süre susuz bıraktı.Erdek’in içme şebeke suyunu sağlayan Eğridere rezervinin, Oduncu yolu arıtma tesisinden geçerek kente ulaştığı Çuğra kamplar yolu üzerinde meydana gelen patlak ilçeyi 12 saat susuz bıraktı.

Yurthaber 09-10-20 10:42

İSTANBUL - BAĞCILAR'DA KOCASINDAN ŞİDDET GÖREN KADIN PENCEREDEN ATLADI

BAĞCILAR'da bir kadın, şiddet gördüğü kocasından kurtulmak için birinci kattaki evlerinin penceresinden atladı.

Yurthaber 19-06-20 05:26

Erdek’te Oduncu yolu onarıldı

Erdek Orman İşletme Şefliği ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle bozulma meydana gelen Oduncu yolunu onardı.Erdek Oduncu Yolu Bölgesinde zeytin bahçe sahibi çiftçilerin şikayetleri üzerine sahaya inen Erdek Orman İşletme Şefliği’ne bağlı ekipler, arazi yolunu kepçe ile düzleyerek araç trafiğine elverişli hale getirdi.

Yurthaber 08-06-20 13:22

Yaş ortalaması 65'in üzerinde olan mahallede çıt çıkmıyor

Konya'nın Hadim ilçesinde, sakinlerinden en genci 53 yaşında olan, 59 nüfuslu Oduncu Mahallesi'nde, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamındaki 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma sınırlaması nedeniyle adeta yaprak kımıldamıyor - Tedbirler kapsamında kurallara uyan yaşlıların ihtiyaçlarını, mahallenin en genci olan muhtar Cengiz Coşkun karşılıyor

Yurthaber 01-04-20 11:25

ER-KADIN depremzedelere yardım malzemesi gönderdi

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından başlayan yardım kampanyasına Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği de katıldı.

Yurthaber 29-01-20 11:40

Ceren Özdemir cinayetinde 2'nci duruşma (3)

KADIN PLATFORMLARINDAN TEPKİ Ceren Özdemir cinayeti davasının görüldüğü Ordu Adliyesi önünde toplanan Ordu Kadın Platformu, Kadın Savunma Ağı ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri, açıklamalarda bulundu. Ordu Kadın Platformu adına konuşan Meryem Külcü, cinayetin sorumluluğunun tek başına katil zanlısına yüklenmesinin yeterli olmadığını belirterek, "Gerekli önlemler alınmış olsaydı Ceren, bugün yanımızda olacaktı.

Haber 20-01-20 11:41

Görüntüler Trabzon'dan! Birbirinden farklı kostümlerle Kalandar'ı kutladılar!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Rumi takvime göre yeni yılın ilk günü kabul edilen 13 Ocak Kalandar için Trabzon’un Maçka ilçesinde etkinlik düzenlendi. 7. kez düzenlenen Kalandar etkinliğinde koncoloz, dede, ormancı, oduncu, çılgın aşık ve doktor kostümleri yoğun ilgi gördü.

Haber 13-01-20 21:39

2019'da 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü

 KADIN Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun, '2019 Yılı Kadın Cinayeti Raporu'na göre 2019 yılında 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü.

Haber 31-12-19 16:16

2019'da 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü

 KADIN Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun, '2019 Yılı Kadın Cinayeti Raporu'na göre 2019 yılında 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü.

Haber 31-12-19 16:16

2019'da 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü

 KADIN Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun, '2019 Yılı Kadın Cinayeti Raporu'na göre 2019 yılında 474 kadın, erkek şiddeti ile öldürüldü.

Haber 31-12-19 16:16

SİVAS'TAN KARTAL'A DEHŞET TAKİBİ: EŞİ TARAFINDAN 20 KEZ BIÇAKLANAN KADIN AĞIR YARALANDI

SİVAS'ta şiddet gördüğü için kaçarak İstanbul'a dedesinin evine gelen kadın, eşi tarafından yaklaşık 20 bıçak darbesiyle bıçaklanarak ağır yaralandı.

Haber 19-12-19 13:28

İSTANBUL- KADIN DOKTORA OTOYOLDA DAYAK KAMERADA

- Yakalanan şüpheliye tutuklama talebi..

Haber 19-12-19 12:25

UÇAKTA OLAY ÇIKARTAN KADIN YOLCU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

SABİHA Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gitmek için kalkış hazırlıkları yapan özel bir havayolu şirketinin uçağında olay çıkartan Nikar D.

Haber 18-12-19 12:50

ÜÇ YILDIR EVDEN ÇIKAMAYAN 201 KİLO KADIN İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ  

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan morbid obez hastası Saniye Darcan (65), 201 kiloya kadar ulaşınca evinden çıkamaz hale geldi.

Haber 17-12-19 16:16

ÜÇ YILDIR EVDEN ÇIKAMAYAN 201 KİLO KADIN İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ  

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan morbid obez hastası Saniye Darcan (65), 201 kiloya kadar ulaşınca evinden çıkamaz hale geldi.

Haber 17-12-19 16:16

ÜÇ YILDIR EVDEN ÇIKAMAYAN 201 KİLO KADIN İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ  

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan morbid obez hastası Saniye Darcan (65), 201 kiloya kadar ulaşınca evinden çıkamaz hale geldi.

Haber 17-12-19 16:16

ÜÇ YILDIR EVDEN ÇIKAMAYAN 201 KİLO KADIN İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ  

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan morbid obez hastası Saniye Darcan (65), 201 kiloya kadar ulaşınca evinden çıkamaz hale geldi.

Haber 17-12-19 16:16

ÜÇ YILDIR EVDEN ÇIKAMAYAN 201 KİLO KADIN İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ  

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan morbid obez hastası Saniye Darcan (65), 201 kiloya kadar ulaşınca evinden çıkamaz hale geldi.

Haber 17-12-19 16:01

Polis, 48 kişilik sigorta çetesini tamirci gibi davranarak yakalamış (2)

KADIN ŞÖFÖRLER YARDIM ETMİŞ Adana'da, sigorta şirketlerini dolandıran 4'ü kadın 48 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber 16-12-19 10:18

Kadınlar ilgi gösteriyor, uzmanlar farklı görüşe sahip

KADIN cinayetlerinin ardından biber gazı kullanımı tartışmaları gündeme geldi. Ancak biber gazının satışı yasak, kullanımı da tartışmalı.  Alımlar daha çok internet üzerinden yapılıyor.

Haber 11-12-19 10:30

Kadınlar ilgi gösteriyor, uzmanlar farklı görüşe sahip

KADIN cinayetlerinin ardından biber gazı kullanımı tartışmaları gündeme geldi. Ancak biber gazının satışı yasak, kullanımı da tartışmalı.  Alımlar daha çok internet üzerinden yapılıyor.

Haber 11-12-19 10:00

KADEM'den 'Dünya Kadın Hakları Günü' mesajı

KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM), bugün olduğu gibi gelecekte de inanç, düşünce, hayat tarzı veya giyim tercihine göre ayırmaksızın kadınların haklarının teslim edilmesini istediklerini bildirdi.

Haber 05-12-19 16:49

KADEM'den 'Dünya Kadın Hakları Günü' mesajı

KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM), bugün olduğu gibi gelecekte de inanç, düşünce, hayat tarzı veya giyim tercihine göre ayırmaksızın kadınların haklarının teslim edilmesini istediklerini bildirdi.

Haber 05-12-19 16:27

SANCAKTEPE'DE HIRSIZLIKTAN ARANAN ÖZBEK KADIN YAKALANDI

Bakıcılık yaptığı evden hırsızlık yapan ve baktığı çocuğu şiddet uygulayan Özbek Gulnoza R.

Haber 02-12-19 12:30

Erkek mankenlerle çarpışma testi yapılan araçlar, kadınlar için tehlike

KADIN sürücü sayısı son 10 yılda yüzde 100'e yakın artarken, dev otomobil firmaları güvenlik sistemlerinin testinde standart erkek vücuduna sahip çarpışma mankeni kullanmaya devam ediyor.

Trend 01-12-19 12:03

Erkek mankenlerle çarpışma testi yapılan araçlar, kadınlar için tehlike

KADIN sürücü sayısı son 10 yılda yüzde 100'e yakın artarken, dev otomobil firmaları güvenlik sistemlerinin testinde standart erkek vücuduna sahip çarpışma mankeni kullanmaya devam ediyor.

Trend 01-12-19 11:24
Trend 26-11-19 23:25
Haber 24-11-19 17:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cemaati olmayan cami yetim ve öksüzdür (4)

KADIN KOLLARI, GENÇLİK KOLLARI VE İL YÖNETİM KURULU İLE GÖRÜŞTÜ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda yaptığı balkon konuşmasının ardından kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetim kurulu ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Haber 22-11-19 19:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cemaati olmayan cami yetim ve öksüzdür (4)

KADIN KOLLARI, GENÇLİK KOLLARI VE İL YÖNETİM KURULU İLE GÖRÜŞTÜ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda yaptığı balkon konuşmasının ardından kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetim kurulu ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Haber 22-11-19 19:06

Doğum ağrılarını kontrol altına alan ilaç dışı yöntem

    KADIN Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd.

Haber 22-11-19 11:28