Gömlek Haberleri

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-2023 16:24

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber 28-09-2023 16:37

Sonbaharı tarzınıza yansıtın! Kalitesiyle öne çıkan Only Sons'ta %75'e varan indirim

Sonbaharın gelişiyle birlikte üzerimize ince bir serinlik çökmeye başlarken gardıroplarda da değişim zamanı geldi. Yazın bitmesiyle beraber bambaşka bir tarz arayışına girdiğimiz bu dönemde modanın nabzını tutan Only&Sons markası imdadımıza yetişiyor. Adeta gardıroplarımıza yeni bir soluk getirerek en şık ve trend parçaları indirimli fiyatlarla sunan Only&Sons'ta %75'e varan indirimler sizleri bekliyor. Hazırsanız markanın sizin için seçtiğimiz yüksek indirimli ürünlerini beraber inceleyelim.

Haber 20-09-2023 12:20

Diğer Haber Etiketleri

balıkçı yaka kazak bandana beyaz gömlek beyaz gömlek kadın Hizmetçi Amazon çanta ayakkabı ceket mayo tayt şort mont büstiyer gözlük 17 17 Gibi dizisi elbise trençkot şapka kimono kol düğmesi çizme kaban topuklu ayakkabı süveter hırka pantolon kemer sweatshirt CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Kalp‎ Göz Hatice Şendil Erzincan Kayseri metro pijama sonbahar spor ayakkabı alışveriş Jean restoran moda sütyen güneş gözlüğü etek kombin sapık tiktok Mustafa Sarıgül altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız gömlek altınyıldız mont amazon alışveriş alara ağustos asmin crocs terlik crop crop bluz deniz şortu deniz şortu erkek deri ceket deri ceket erkek deri ceket kadın çizgi dekolte babet bağlama blazer blazer ceket bluz bluz modelleri bomber ceket bomber ceket erkek çanta modelleri ceket modelleri büyük göğüs erkek erkek deniz şortu erkek giyim erkek gözlük erkek keten pantolon erkek kolej ceket erkek oduncu gömlek erkek şapka erkek şapka modelleri erkek terlik erkek terlik modelleri erkek tişört modelleri eşarp fitil gardırop gardrop güneş gözlüğü erkek gözlük çeşitleri gözlük modelleri fular giyim göğüs gibi gibi dizi gömlek elbise gömlek erkek gömlek kombinleri gömlek modelleri fransız ilik hile hırka modelleri avva avva gömlek avva tişört ayakkabı çeşitleri allık emsan emsan çaydanlık emsan çelik tencere seti emsan düdüklü tencere emsan granit tencere seti emsan hamur yoğurma makinesi emsan kahvaltı takımı emsan tencere emsan tencere seti dolap isim yükselen yelek yelek modelleri kazak keten keten gömlek keten pantolon keten pantolon erkek minimalist minimalizm kot kot ceket kot pantolon levi’s levis lacoste gömlek mayo modelleri pijama takımı siyah seyahat seyahat - tatil sandalet şapka modelleri şalvar pantolon stil terlik terlik erkek terlik modelleri tayt modelleri sweatshirt kadın şort erkek taht takım elbise takım elbise erkek spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları kadın kadın ceket kadın şort kadın takım elbise kadın tişört kıyafet kol kolej ceket erkek kolej ceketi pantalon pantolon modelleri osmanlı oduncu gömleği oduncu gömleği erkek oversize gömlek trend topuklu ayakkabı modelleri ucuz gibi 2. sezon gibi dizisi ersoy güneş gözlük modelleri tüvit ceket tunik yağmurluk tişört tişört erkek eo kaşkorse topuk kazayağı sırt

Gömlek

Gömlek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gömlek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mustafa Sarıgül'ün gömleği sosyal medyada gündem oldu! 'Hipnotize olduk' ve 'Başkanım gömlek link atar mısınız' yorumları...

CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, son dönemde sosyal medyadan paylaştığı videolarla gündemden düşmüyor. Sarıgül'ün son videosunda giydiği gömleğe sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 02-09-2023 11:42

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Zarif ve şık dokusu ile kendinizi özel hissettirecek Levi's gömlekte indirim

Kaliteli bir beyaz gömlek herkesin gardırobunda olmalı! Siz de yeni bir beyaz gömleğe sahip olmak isterseniz Levi's indiriminin öne çıkanlarından LS Battery gömlek modeline bir göz atabilirsiniz. İndirimin hemen sonlanabileceğini ve stokların da tükenebileceğini unutmayın!

Haber 10-08-2023 15:56

İşte Az, çoktur! sözünün doğruluğunu kanıtlayacak parçalar! Erkekler için kapsül gardırop nasıl hazırlanır?

Gardırobunuzda bir dolu eşya olmasına rağmen giyecek kıyafet bulamıyor veya dönüp dolaşıp aynı kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Alışveriş yapmaya zaman ve bütçe ayırmakta zorlanıyor olmanız da mümkün. Tüm bunların yanında artık belirli bir stiline sahip olabilirsiniz ve kıyafet seçimleriniz de bu stil kalıplarının dışına çıkmıyor olabilir. O hâlde bir kapsül dolap oluşturmanızın vakti gelmiş demektir! Peki kapsül dolap nedir, içinde neler vardır?

Haber 08-08-2023 17:05

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Metroda sapık erkeklerden korunmak için bulduğu yöntemi paylaştı! Bunu yapmak zorunda olmak üzücü

Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte oldukça problem yaşayabiliyorlar. Özellikle toplu taşımalarda ve kalabalık ortamlarda rahatsız edici bakışlara, tacizlere maruz kalan kadınlar kendilerini korumak adına farklı yöntemler geliştirmek zorunda kalıyorlar. TikTok'ta metrodaki sapık erkeklerin bakışlarından korunmak için bulduğu yöntemi paylaşan biri bu zorlu durumu yaşayan kadınlar tarafından viral oldu.

Kadin 17-05-2023 17:46

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Büyük göğüsleriyle dikkat çekiyor diye eleştiriliyor! Göğüslerini saklamak için...

Büyük göğüslü kadınlar rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyorlar. Gelen yorumlar nedeniyle kendini gizlemek zorunda hisseden birçok kadın dekolteli kıyafetleri giymekte sorun yaşıyor. TikTok'ta büyük göğüsleri nedeniyle ilgi çekiyorsun suçlamaları yapılan bir kadın göğüslerini saklamanın yolunu buldu.

Kadin 11-05-2023 12:05

Dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerine alternatif uygun fiyatlı erkek kıyafetleri

Tarzınıza göre bir şey bulmak için mağaza mağaza dolaşmak çok zor mu geliyor? Hem kaliteli hem size hitap eden üstelik uygun fiyatlı ürün bulmak epey zor olabilir. Eğer siz de bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Dünyaca ünlü markaların muadillerinden oluşan şahane bir liste hazırladık. Gelin, hem tarzınıza hem bütçenize uygun en iyi seçeneklere hep birlikte bakalım.

Haber 20-04-2023 17:58

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerileri

Birbirinden şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece biraz ilham. Tarzınıza yeni bir soluk getirecek kıyafet önerileriyle harikalar yaratmaya hazırsanız Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerilerini incelemelisiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 25-11-2022 17:52

Sezonun vazgeçilmezlerinden hem gösterişli hem şık moda ürünleri

İçimizi ısıtan yaz aylarından sonra sonbaharın serinliği kendini fazlaca hissettirmeye başladı. Yazlık kıyafetlerin ardından ceketler, montlar ve botlar saklandıkları yerden çıkmaya başladı. Mevsimin trendlerine uygun giyinerek her zaman şık görünmeyi seviyorsanız bu sezonun vazgeçilmez parçalarını incelemeye başladığınızdan eminiz. Biz de işinizi kolaylaştırmak için sezonun en gösterişli ve şık ürünlerini araştırdık!

Kadin 18-11-2022 17:27

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

Havalar soğusa da sıcacık kalmanızı sağlayacak göz alıcı kıyafetler

Yaklaşan kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Bir süredir köşesine çekilen kalın giysiler yeniden ön plana çıktı. Değişen hava koşullarıyla eş zamanlı olan gardırop değişikliği, bazı ihtiyaçları beraberinde getirebilir. Soğuk kış aylarında sizi sıcacık tutacak ve aynı zamanda şıklığınızı koruyacak parçaları listeledik. Kış mevsiminin göz alıcı tasarımlarını merak ediyorsanız işte detaylar!

Kadin 16-11-2022 17:59

Giyimde özgürlüğe önem verenlerin tercihi en kullanışlı ve özgür hissettiren parçalar

Giyim ürünleri söz konusu olduğunda özgürlüğüne önem verenlerden misiniz? Öyleyse kesinlikle doğru yerdesiniz! Günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz birbirinden şık ve işlevsel modelleri bir araya getirdik. Şapkadan elbiseye, tulumdan kot pantolona kadar özgürlüğü sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak modellere bayılacaksınız!

Kadin 15-11-2022 08:10

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

Her kadını anında şık gösterecek 6 ufak detay! Hemen deneyin

Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. En kötü gününüzde bile bakımlı görünmek istiyorsanız birkaç moda hilesine ihtiyacınız var. Uygulanan ufak detaylar anında şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte ilham alabileceğiniz kıyafet hileleri...

Kadin 25-10-2022 10:43

Havalar tamamen soğumadan serin sonbahar günlerinde giyilebilecek en güzel parçalar

Yakıcı sıcakların kaybolduğu şu günlerde birçoğunuzun aklına "Dışarı çıkarken ne giysem?" sorusu takılabilir. Bu noktada serin sonbahar günlerinde sizi sıcak tutarken bunaltmayacak parçaları değerlendirebilirsiniz. Eğer gardırobunuza göz attığınızda yeni kıyafetlere ihtiyacınız olduğunu fark ettiyseniz doğru yerdesiniz! Sonbahar şıklığınızı tamamlayacak birbirinden güzel parçaları bir araya getirdik.

Kadin 20-09-2022 14:26

Hem iş yerinde hem günlük giyimde şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak en iyi keten gömlekler

Keten gömlekler, özellikle bahar ve yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Moda ikonlarının da sık sık tercih ettiği kıyafetlerden biri olan keten gömlekler, yüzlerce farklı marka tarafından çeşitli tasarımlarla üretiliyor. Hem kadınların hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alan ve kombinlendikleri her parçaya kalite katan keten gömlek modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-09-2022 15:45

Sonbaharın yaklaşmasıyla yeni parçalar almak isteyenlere uzun kollu önerileri

Sonbaharın bir sıcak bir serin havaları, giyim konusunda hemen herkese kararsızlık yaşatıyor. Mevsimine uygun kıyafet seçimi yaparak sonbaharı daha rahat ve sağlıklı geçirmeniz mümkün oluyor. Sizler için uzun kollu bluzdan trençkota, triko hırkadan sweatshirte kadar sonbahara uygun pek çok modeli inceledik. Gelin, listelediğimiz ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 14-09-2022 14:36

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Çok zarif görünüyor! Fransız stiline sahip olmak istiyorsanız almanız gereken 6 parça

Tüm dünya Fransız kadınlarının giyim tarzını beğenerek takip ediyor. Uğraşılmamış görüntüleri sadelikleri oldukça kaliteli bir görünüm sağlıyor. Siz de dolabınızda Fransız stili esintileri olsun istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. 6 temel parça ile istediğiniz kaliteli görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 11:25

Sırrı çözülemiyor! 'Tılsımlı gömlekler' sergilendi Duyar duymaz buraya doğru çekiyor

Sırrı çözülemeyen, Osmanlı padişahlarının giydiği, halk arasında bilinen ismiyle ‘tılsımlı gömlekler’ Kayseri’de sergilendi. Melikgazi Belediyesi iş birliğiyle Tezhip sanatçısı Ayşe Vanlıoğlu tarafından hazırlanan Osmanlı padişahlarının savaşta galip gelmek ve korunmak için giydiği gömleklerin yer aldığı ‘Kuvve-i İhlas Dualı Gömlekler Sergisi’ Hunat Hatun Medresesi’nde ziyarete açıldı. Vali Gökmen Çiçek “Dualı gömlekler sergisi. Ne kadar güzel bir isim, duyar duymaz, buraya doğru çekiyor" dedi.

Haber 05-09-2022 17:07

Valizinizde bir yeri hak eden en gözalıcı seyahat kıyafetleri

Siz de seyahate gideceğinde yanına ne alacağı konusunda kararsızlık yaşayanlardan mısınız? Seyahat boyunca yanınızda olması için dolabınızdan belirli kıyafetleri seçmeniz gerekiyor. Doğru tercihleri yaparak seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz her şeyin yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Peki, seyahate çıkarken valize neler konmalı? Gelin, tüm seyahatinizi kusursuz şekilde geçirmenizi sağlayacak o kıyafetlere hep beraber bakalım.

Haber 30-08-2022 13:56

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21

Ağustos için heyecanlandıran editörler tarafından seçilmiş parçalar

Yaz mevsiminin en sıcak ayı geldi. Her ay olduğu gibi bu ayda da birbirinden kaliteli ve popüler ürünler, kullanıcılar tarafından tam not aldı. Ayakkabı, giyim, kozmetik ve cilt bakımı gibi pek çok kategoriden ürüne yer verdiğimiz listede ağustos ayının en ses getiren ürünlerine ulaşmanız mümkün. İhtiyacınız olan tüm ürünleri koleksiyonunuza eklemeye hazırsanız başlayalım!

Haber 08-08-2022 14:21

İyilik dizisi Neslihan karakterinin tarzını sevenlere giydiği mavi gömleğe alternatif öneriler

Fox'un ekranlara kilitleyen dizisi İyilik, başarılı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Dizide rol alan Neslihan karakterinin tarzını seven ve kendine örnek alanlar yazımız tam da size hitap ediyor. Neslihan karakterinin dizide giydiği mavi gömleği çok beğendiyseniz ve orijinalini aratmayacak modellerin peşindeyseniz seçtiğimiz uygun fiyatlı alternatiflere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 30-06-2022 15:31

Osmanlı padişahlarının dualı gömleklerinin replikaları Bursa'da sergilendi

Osmanlı padişahlarının "dualı gömleklerinin" replikaları Bursa'da sergilendi

Yurthaber 29-06-2022 15:51

Genç kadın kıyafeti yüzünden restorana alınmadı

34 yaşındaki Emma Prince sıcak yaz günlerinde kısa bir bluz giyerek restorana gitti. Restoranda yemeğinin gelmesini uzunca bekledi. Emma’nın uzun bekleyişinin ardından restoran görevlileri kıyafeti nedeniyle restorandan çıkması gerektiğini belirtti. Kıyafeti nedeniyle restorandan çıkarılan kadın yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Kadin 22-06-2022 10:47

Herkes merak ediyor: Kadınların gömlekleri neden erkeklerden farklı ilikleniyor?

Kıyafetlerde yapılan bazı detaylar ilgi çekici olabiliyor. Erkeklerin ve kadınların kıyafetlerinde farklılık görülebiliyor. Bu farklılıklar arasında bulunan gömleklerin farklı yönde iliklenmesinin nedeni herkes tarafından merak ediliyor. Bunun altında yatan nedenin tarihte yaşanan olaylar ile ilgili olduğu öğrenildi.

Kadin 17-06-2022 15:23

Güzel giyinmenin yolu bu parçalardan geçiyor!

Birçok kadın için modayı takip etmek vazgeçilmez bir tutku olmuştur. Her geçen gün değişen ve kalıpları yıkan moda dünyasındaki yeni trendleri yakalamak zor olabilir. Ancak bu tüyolarla siz de evinizdeki birkaç parça ile trendlere uyum sağlayabilirsiniz.

Kadin 04-02-2022 14:05

Tam kış sezonuna uygun, asla zamanı geçmeyen oduncu gömlek kombinleri

Her dönem farklı stil ve parçalar moda oluyor. Ancak bazı parçalar, zamandan ve modadan bağımsız olarak hayatımızda yer ediyor. Oduncu gömlekler de bu parçalardan biri. Kış aylarına uygun yapısı ile sıcacık tutan oduncu gömleklerden vazgeçemeyenlerdenseniz sizler için hazırladığımız kombin önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-01-2022 15:27

Şıklığı ve uzun ömürlü oluşu ile dikkat çeken en iyi gömlek markaları

Gömlekler, özellikle erkek giyim kategorisinin yıldız parçaları arasında yer alıyor. Erkeklerin okula, işe, arkadaş buluşmalarına, diledikleri her yere giderken tercih edebilecekleri çok farklı tarz ve modelde gömlek çeşitleri bulunuyor. Peki, siz de hem şık hem kaliteli erkek gömlek modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 01-12-2021 21:52

Partnerinin gömleklerini giymekten usananlara boyfriend kesim gömlek önerileri

Hayatımızda bir kez de olsa partnerimizin, babamızın ya da kardeşimizin gömleğine yeri geldiğinde el koymuşuzdur. Ödünç aldığımız bu gömlekleri kimi zaman geri verdik kimi zaman ise dolabımıza yerleştirdik. Boyfriend gömlekler; modası hiçbir zaman geçmeyen tarzı, rahatlığı ve kombinlerimizi tamamlayan dokunuşlarıyla zamanla kadınların gözdesi haline geldi. Kombinlerinde sık sık kullanmayı tercih edenlerin bayılacağı gömlek modellerine birlikte bakmaya ne dersiniz?

Kadin 09-10-2021 08:02

Ada Masalı Haziran'ın desenli gömleğine uygun fiyatlı alternatifler

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un olduğu Ada Masalı, sezonun en iddialı dizilerinden biri. Keyifli ve heyecanlı bölümleriyle hepimizi ekranlara kilitleyen fenomen dizi, moda şovlarını aratmayan kombinleriyle de sosyal medyanın gündeminde. Özellikle Haziran'a hayat veren Ayça Ayşin Turan'ın dizi stili, adeta bu yazın trendlerini belirledi. Modern, renkli ve enerjik tarzı olan Haziran'ın giydiği en dikkat çeken parça ise Massimo Dutti markalı gömlek olmuştu. Ada Masalı'ndaki Haziran'

Kadin 05-10-2021 16:44

50 TL ve altı bu gömlekler bir başka: Günün her saati şık bir görünüm sunan gömlekler

Hem spor hem rahatlık hem de hem de şıklık arıyorsanız gömlekler bunu sağlayabilecek esneklikte kıyafetlerdir. İşte 50 TL altına şık gömlekler...

Haber 16-06-2021 15:40

Kalp hastalarını takip için akıllı gömlek

Avrupalı bilim adamları, kalp hastalarını hastane dışında takip edebilmek için, paslanmaz çelik iplikten yapılmış "akıllı gömlek" üretti.

Haber 04-09-2006 17:14