Oğlu Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna ilişkin açıklama: Yakalanması için uluslararası prosedür işletilmekte

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazasına ilişkin yapılan açıklamada, soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğü ve şüphelinin yakalanması için uluslararası prosedürlerin işletildiği açıklaması yapıldı.

Haber 08-12-2023 22:46

Adana'da garip olay! Oğlu öğrenciyi ısırdı, babası öğretmeni darp etti

Adana’da okulda arkadaşını ısıran öğrenciyi uyaran öğretmen, veli tarafından okulda feci şekilde darp edildi. Öğretmen hastaneye kaldırılırken veli gözaltına alındı.

Haber 26-10-2023 17:24

Necip Fazıl Kısakürek'in oğlu Mehmed Kısakürek vefat etti!

Büyük Doğu Yayınları sahibi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Necip Fazıl Kısakürek'in oğlu Mehmed Kısakürek vefat etti. Kısakürek'in cenazesi yarın aile kabristanına defnedilecek.

Haber 21-10-2023 23:04

Güvenlik görevlisi bisikletin üzerindeki oğlunu tüfekle vurarak öldürdü!

Adana'da baba-oğul arasındaki tartışma kanlı bitti. Güvenlik görevlisi Nurettin O., iş yerinde tartıştığı elektrikli bisiklet üzerindeki oğlu Serhat O.'yu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay yerinde polise teslim olan Nurettin O. gözaltına alındı.

Haber 10-10-2023 18:51

Oğlu

Oğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Niğde'de en acı kaza! Baba ile oğlunu ölüm ayırdı

Niğde'de iki otomobilin birbirine çarptığı kazada sürücü Emrah Akbaba (35) yaralandı, yanındaki babası Halil Akbaba ise yaşamını yitirdi.

Haber 23-09-2023 00:42

Patlamada hayatını kaybeden madencinin oğlu, babasıyla hayalini anlattı

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşamını yitiren Ridvan Acet'in oğlu Emrullah Acet: - "Babamla şakamız vardı. Babam, endüstri meslek lisesi mezunu, ben yüksekokul mezunu olacaktım. İşte 'Oraya gelirsem senin amirin olurum' falan diye dalga geçiyordum. O da şakasına bana çok kızıyordu. Hayalimiz oydu, olmadı"

Yurthaber 17-10-2022 14:57

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlundan sürpriz ziyaret

2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ziyaretten bir fotoğraf paylaştı ve "Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-2022 21:29

Elazığ'da oğlu tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da oğlu tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 17-08-2022 11:41

Adana'da yatalak kadının evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı

Adana'da yatalak kadının evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı

Yurthaber 17-08-2022 10:09