Okul Alışverişi Haberleri

Sınıf fark etmeksizin her öğrencinin ihtiyacı olacağı okul malzemeleri listesi

Okul söz konusu olduğunda her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesiyle öne çıkan birbirinden başarılı ve kullanışlı okul malzemesi bulunuyor. Hem okula gidip gelirken önemli eşyaları taşımayı kolaylaştıran hem verimli bir şekilde ders çalışılmasına yardımcı olan okul ekipmanları, okul sürecini daha keyifli hâle dönüştürüyor. Gelin, her öğrencinin mutlaka ihtiyaç duyacağı en kaliteli okul malzemeleri listesine birlikte göz atalım.

Haber 05-09-2022 18:38

Çocuklarınız okula başlamadan mutlaka ihtiyacınız olacak ürün önerileri

Çocukları için okul alışverişi yapan ebeveynler, sizi buraya alalım! Ne alacağınız konusunda kararsız kalıyor ve çocuğunuz için en iyi ürünlerin neler olduğuna karar veremiyorsanız üzülmeyin. Çocuğunuzun mutlaka ihtiyaç duyabileceği okul eşyalarını listeledik. Çocuğunuzu okula göndermeden önce bu eşyaları edinerek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Uzun ömürlü ve kaliteli okul eşyaları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Haber 02-09-2022 15:04

Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Şahin'den okul alışverişi uyarısı:

"CE işaretiyle birlikte ürünlerin öngörülen güvenlik şartlarına, performans ve kalite kriterlerine uygunluğunu da belgeleyen TSE markasına dikkat edilmelidir"

Yurthaber 02-09-2022 14:05

İlk kez okula adım atacak çocuklarınız için okulu sevdirecek kırtasiye malzemeleri

Hem ebeveynlerin hem çocukların heyecanla beklediği yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az kaldı! Okulların açılması yaklaşınca kırtasiye ürünlerine olan ilgi arttı. Yapılan kırtasiye alışverişinin hem işlevsel hem çocukların hoşuna gidecek şekilde olması, çocukların okulu sevmesini kolaylaştırabiliyor. Okula ilk kez gidecek çocuklar için okulu sevdirecek birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-08-2022 15:58

Okul Alışverişi

Okul Alışverişi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okul Alışverişi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuklarının okulda hem rahat hem şık giyinmesini isteyen ebeveynler için çocuk ayakkabısı önerileri

En değerlilerimiz olan çocuklarımızın sağlığına hepimiz çok dikkat ediyoruz. Çocuklar kışın hastalanmasınlar diye onları kat kat giydiriyoruz. Peki, ayak sağlıklarını da bu kadar düşünüyor muyuz? Okula başlayacak çocuklarımızın ayakkabılarını seçerken kaliteli modelleri tercih etmek gerekiyor. Tüm gün ayakta olan ve koşturan çocuklar için birbirinden güzel okul ayakkabılarını derledik. Terletmeyen, hava aldıran ve esnek yapıda olan okul ayakkabılarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-08-2022 13:44

Çocuğunuz okula başlarken mutlaka almanız gereken kırtasiye ürünleri

Uzun bir yaz tatilinin sonuna doğru yaklaşırken çocukları okula dönüş heyecanı, ebeveynleri ise alışveriş telaşı sardı. Kalemlerden defterlere, sırt çantasından boya malzemelerine kadar birçok ürün, okula dönecek öğrencileri bekliyor. Haydi gelin, çocukların çok seveceği kırtasiye ürünleri içerisinde gezinerek bu tatlı telaşı atalım ve birlikte okul dönemine tam bir hazırlık yapalım!

Haber 23-08-2022 14:52

Çanta, notebook ve dahası... Okula dönüş heyecanı başladı!

Her öğrencinin okul hayatında ihtiyaç duyacağı bazı ürünler var; sırt çantası, bilgisayar, sunum dosyası, renkli kalemler gibi... Bu ürünler olmadan okulda verimi yakalamak şu zamanlarda oldukça zor desek yanılmayız herhalde. Hazır Amazon'un Okula Dönüş Fırsatları kapsamında büyük indirimi başlamışken her öğrencinin ihtiyacı olabilecek o ürünleri sizin için listeledik. İşte detaylar!

Haber 17-08-2022 13:45