Ons Altin Anlik Haberleri

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 2024-07-24 15:14:57

Altın, dolar, borsa... İşte piyasalarda gün ortası rakamlar

İstanbul serbest piyasada dolar 33,0020 liradan, euro 35,9430 liradan satılıyor. Borsa İstanbul BISt 100 endeksi ilk yarıda 11.223 puane yükselirken, altın ons fiyatı 2405 dolar seviyesinde hareket etti.

Finans 2024-07-22 13:34:16

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 2024-07-22 08:49:10

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 2024-07-21 09:42:35

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

Kapalıçarşı kuyumcularından gram altın fiyatı tahmini! 'Altın almalı mı, satmalı mı?' sorusuna yanıt verdiler: Eylül ayı itibarıyla...

Altın fiyatı ons başına 3 haftadır yükseliyor. Gram altın fiyatı ise haftanın son işlem gününde ABD ve Fed etkisini üzerinde hissetti. Altının gram fiyatı rekor kırdı. Peki yükseliş devam edecek mi? Kapalıçarşı kuyumcu esnafları gram altın tahminini açıkladı. Altın gram fiyatı için 3000 TL öngörüsünde bulundular. İşte detaylar...

Finans 13-07-24 08:53

ABD'de enflasyonu açıklandı, piyasalar hareketlendi: Altın rekor seviyesine yaklaştı

ABD'de dezenflasyon trendinin sürdüğüne işaret eden veriler, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine başlama ihtimalini güçlendirirken varlık fiyatlarında oynaklık arttı. Ons altın veriler sonrası rekor seviyeye yaklaştı.

Finans 11-07-24 16:57

Gram altın, ons altın… İslam Memiş, ‘Dananın kuyruğu yarın kopacak’ diye uyardı: Piyasalarda haftanın en önemli günü…

Altın fiyatları bugün dar bir bant aralığında işlem görüyor. Piyasalarda ise tüm gözler ABD'de. Fed Başkanı Powell dünün ardından bugün de piyasaya kritik mesajlar verecek. Yarın ise haftanın en önemli günü. ABD enflasyon verisi açıklanıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 'dananın kuyruğu yarın kopacak' diyerek yatırımcıları uyardı. İşte 10 Temmuz Çarşamba Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları ile altın grafiği ekranı...

Finans 10-07-24 08:59

Altın piyasasının beklediği gün geldi çattı! Fed Başkanı'nın fiyatları değiştirecek sunumu! İpucu verecek, sadece saatler kaldı! (9 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son dakika haberi... Gram altın, çeyrek altın, ons altın hepsini etkileyecek... Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell'ın sunumu önümüzdeki dönem faiz sürecine ilişkin ipuçlarını verecek. Altın fiyatları Fed Başkanı'nın açıklamalarının ardından yönünü bulacak. Powell'ın açıklamaları öncesi 9 Temmuz Salı günü gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 09-07-24 10:23

İslam Memiş 'altın yeni bir aralığa yerleşti' dedi: 1 ayın zirvesinden düşüş sonrası günü açıkladı: 'Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye ikiye ayıracağız'

Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar kaç TL? Yeni haftada yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyordu. Ons altın 1 ayın zirvesinden gerilerken, yaşanan düşüş etkisini yurt içine de yansıttı. Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının yeni bir aralığa yerleştiğini söyleyen, "Bu haftayı ikiye ayıracağız. Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye” ifadelerini kullandı.

Finans 08-07-24 09:00

Altın fiyatları yükselişe geçti! Kuyumcular gram altının alternatifini açıkladı: Sadece 600 lira…

Haftaya kararsız bir başlangıç yapan altın fiyatları 1 ayın en yüksek seviyesine kadar yükseldi. Ons altın fiyatındaki yükseliş gram altın fiyatına da destek verdi ve yükseliş son bir haftada yüzde 2’nin üzerine çıktı. Düğün sezonunda yeniden yükselişe geçen altın için kuyumcular yeni alternatifi açıkladı. Kuyumcular 600 lira seviyelerindeki 0,25 gram ucuz hediyelik altına rağbet olduğunu söylediler.

Finans 06-07-24 11:57

Dünya Altın Konseyi: Altının ons fiyatı çoğu varlık sınıfını geride bıraktı

Dünya Altın Konseyi, altının ons fiyatının yılın ilk yarısında yıllık bazda yüzde 12 artarak çoğu ana varlık sınıfını geride bıraktığını bildirdi. Enflasyon oranlarının "nispeten" yüksek kaldığına ancak merkez bankalarının faiz indirimlerine hazırlandığına işaret edilen raporda, “Ancak işler nadiren planlandığı gibi gider ve altın gibi küresel ekonomi de bir itici güç bekliyor gibi görünüyor.” ifadesine yer verildi.

Finans 02-07-24 17:38

Merkez Bankası faiz kararı sonrası gram altın için tahmin! İslam Memiş saat 14.00’ü işaret etti: ‘Yılın son düşüşleri…’

Altın fiyatları dün ons bazında yüzde 1 gerilemiş ve 2 haftanın dip seviyesini görmüştü. Yurt içinde ise altın fiyatları, bugün saat 14.00’te açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde hafif yükseldi. Yatırımcılar faiz kararının altın fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ederken Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir değerlendirme geldi. Memiş, tepki yükselişlerinin yaşanabileceğini ancak asıl yolculuğun Temmuz ayı itibarıyla olacağını belirtti. Gram altın içinse tahminini paylaştı.

Finans 27-06-24 07:29

Günler sonrasını işaret etti! Gram altın fiyatı tahminini açıkladı: ‘1 hafta en geç 10 gün sürer…’

Gram altın fiyatı bu sabah ons altın fiyatındaki geri çekilmenin etkisi ile düştü. Dev bankalar ons altın tahminlerini peş peşe açıklarken gram altın için de beklenen rakam ortaya çıktı. Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyat tahminini açıklayarak, düşüşlerin kısa bir süre içinde sona ereceğini ve her ay yeni rekorlar kıracağını söyledi. İşte 26 Haziran Çarşamba Kapalıçarşı gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 26-06-24 09:44

Kısa bir mola vermişti! Altın fiyatlarında 1 Temmuz sonrası olacakları anlattı: 'Fiziki altın tarafında daha çok...'

Bir süredir gram altın fiyatını aşağı çeken ons altın düşüşünü sürdürdü. Ancak bu hafta dolardaki sınırlı artış ile altının gram fiyatı hafif yükselse de yatırımcılar halâ ‘altın düşecek mi, ne zaman yükselir?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için Temmuz ayını işaret etti, gram altında rotayı açıkladı. Altın fiyatlarında kısa molanın biteceğini kaydeden uzman isim, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” dedi.

Finans 22-06-24 08:16

SON DAKİKA: Altın fiyatları bayram sonrası ne oldu? Rota yeniden değişti (20 Haziran Perşembe güncel gram, çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Ons altın fiyatı haftanın en yüksek seviyelerine yükselirken gram altın fiyatı da bugün yönünü yukarı çevirdi. Altın fiyatlarında bayram sonrası ilk işlem gününde yaşanan yükseliş sonrası yatırımcılar gram, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Cumhuriyet altını bugün kaç TL? sorularını araştırıyordu. İşte güncel altın grafiği ile haberin detayları…

Finans 20-06-24 08:56

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

Peş peşe rekorlara imza attılar! Emtia piyasasında zirveyi onlar paylaştı

Peş peşe rekorlara imza attılar! Emtia piyasasında zirveyi onlar paylaştı. Mayıs ayında altının ons fiyatı 2 bin 450,10 dolarla tarihi zirveyi, gümüşün ons fiyatı ise 32,51 dolarla Aralık 2012'den bu yana en yüksek seviyeyi test ederken bakırın libresi 5,25 dolarla rekor seviyeyi gördü.

Finans 16-06-24 13:39

Altın fiyatları kırılmanın eşiğindeydi! Fed kararını verdi, tüm dünyanın beklediği açıklama sonrası son durum! (13 Haziran Perşembe güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların gözü kulağı dün açıklanan ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarındaydı. ABD enflasyonunun beklentilerin altında yüzde 3.3 gelmesinin ardından yükselen altın için yön belli oldu. Tüm dünyanın beklediği açıklama sonrası ons altın, gram altın, çeyrek altın fiyatları hareketlendi. Altında ibre aşağıya döndü. (13 Haziran Perşembe güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 13-06-24 10:11

2.450 dolar ile rekor kırmıştı! Altın fiyatı tahmini için yüzde 8'lik artış

İsviçreli banka UBS'in altın ve değerli metaller stratejisti Joni Teves, bankanın altın fiyatlarına yönelik yeni tahminlerini açıkladı. Teves'e göre yıl sonu ons altın 2 bin 600 dolar olacak.

Finans 12-06-24 14:13

Altın fiyatlarında kader günü! Ons, gram altın, çeyrek altın için kritik veri bugün açıklanıyor! Uzman isim, Sürpriz olmaz diyerek duyurdu! (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakikaya kadar hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisini fiyatlayacak. Veri öncesi gram altın, çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? Veri piyasaları nasıl etkileyecek, altında düşüş mü yükseliş mi yaşanır? Uzman isim değerlendirdi. (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 07-06-24 09:16

Piyasalarda gün ortası! Altın, borsa geriliyor

İstanbul serbest piyasada dolar 32,2710 liradan, euro 35,1200 liradan satılıyor. Borsa İstanbul 10.545,19 puana gerilerken, ons altın 2 bin 329 dolar seviyesinde bulunuyor.

Finans 04-06-24 13:43

İki farklı senaryo! Altın fiyatlarında 9 Mayıs'tan bu yana ilk: Çarşamba ve Cuma düğüm çözülecek

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcılar ‘Altın daha da düşer mi?’ sorusuna yanıt arıyor. Ons altındaki kan kaybı gram altın fiyatları üzerinde de etkili olurken bu hafta Çarşamba ve Cuma günlerine dikkat çekildi. Uzmanlar altın fiyatları için tahminlerini açıklarken, altın fiyatları için iki farklı senaryoyu da ortaya koydu. İşte Kapalıçarşı güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ile herkesi şaşırtacak o tahmin…

Finans 03-06-24 14:22

Düşüş yatırımcının gözünü korkutmuştu: Pazartesi gününden itibaren başlıyor! İslam Memiş gram altın için rakam verdi

Ons altın fiyatının zirveden geri dönüşü hızlı oldu. Altının onsunda yaşanan düşüş gram altın fiyatını da etkiledi. Toparlanma çabalarını sürdüren gram altın fiyatı haftayı hafif yükseliş ile sonlandırdı. Haziran ayına girilmesiyle yatırımcılar piyasaların açılışı olan Pazartesi gününe gözünü çevirdi. İslam Memiş ‘kademeli alış’ uyarısı yaptı, “Haziran’ın ortası, son haftası ve Temmuz ayının ilk haftasında altın fiyatlarında yükseliş yönlü hareketler göreceğiz” dedi.

Finans 01-06-24 15:13

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Altın fiyatları ters köşe yapınca tahminler değişti: Piyasa Uzmanı Şirin Sarı getiri oranlarını tek tek hesapladı

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de düşüşüne devam ediyor. Ons altın fiyatındaki gerilemeye paralel gram altın fiyatı da kan kaybediyor. Peki altın fiyatlarında beklenti ne? Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi daha çok kazandırır? Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sene sonuna kadar 7 aylık süreçte altın yatırımı için iyi bir döneme girileceğinin sinyalini verdi. Ancak getiri açısından borsa ve mevduat gibi araçların daha fazla kazandırabileceğini dile getirdi.

Finans 30-05-24 10:17

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 29-05-24 07:50

Emtia piyasasında tarım grubu pozitif ayrıştı

Emtia piyasasında, geçen hafta Fed'in ilk faiz indirimine ilişkin beklentilerin yılın son çeyreğine ötelenmesiyle karışık bir seyir izlenirken, aşırı yağışlar ve kuraklık endişeleriyle tarım grubundaki yükselişler dikkati çekti. Geçen hafta ons bazında altın ve gümüş yüzde 3,3, paladyum yüzde 4,3, platin yüzde 5,5 değer kaybetti.

Finans 27-05-24 11:58

Rekor sonrası düşüş herkesi şok etmişti! Altın fiyatları için senaryo değişti: ‘Sinyaller vermeye başladı’

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırmasının ardından yaşadığı sert düşüş ile yatırımcısına büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yeni haftaya zayıf yükseliş ile başlayan altın fiyatları için uzmanlardan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, “Ons altın fiyatında göstergeler aşağı yönde sinyaller vermeye başladı” dedi. Enflasyonda beklenen senaryonun oluşması ile de gram altın fiyatı için düşüş tahmini yaptı.

Finans 27-05-24 09:01

Daha pahalıydı: Borsa İstanbul’dan Darphane’nin altın sertifikasına gol! ‘3 temel faktör var…’ dedi, tahmini açıkladı

Ons altın fiyatı yüzde 3’ten fazla düşerken, gram altın fiyatı da bu rakama yakın geri çekilerek altın yatırımcılarını şaşırttı. Piyasalarda yaşanan düşüş sonrası panikleyen yatırımcı şimdi ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ diye merak ediyordu. Altın için çifte tahmin geldi. UBS ons, Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise gram öngörüsünü paylaştı. Uzman isim Darphane’nin altın sertifikasına dikkat çekerek, kritik bir yorumda bulundu.

Finans 25-05-24 11:46

Altın fiyatları resmen çakıldı! Mehmet Şimşek’in açıklaması kafa karıştırdı: ‘Altında yepyeni dönem, Darphane’nin ürettiği altınlar…’

Ons altın fiyatı yaşadığı sert düşüş ile gram altın fiyatını da aşağı çekti. Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanırken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Mynet’e dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altının gram fiyatı için tahminini açıklayan uzman isim, ‘Altın için yepyeni bir dönem bizi bekliyor’ dedi ve 4 maddeyi sıraladı. Rafinerilerin ve Darphane’nin ürettiği tüm altınlara seri numarası gelebileceğinin altını çizdi.

Finans 24-05-24 06:48

Altın güne düşüşle başlamıştı! İşte 23 Mayıs güncel altın fiyatları

Altının gramı, güne düşüşle başlamasının ardından 2 bin 448 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün, altının ons fiyatındaki azalışa paralel gerileyen altının gram fiyatı, günü yüzde 1,8 düşüşle 2 bin 461 liradan tamamladı.

Finans 23-05-24 16:38

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Altın fiyatı tahmini tarihi zirve sonrası değişti: 24 yıldır tekrar ediyor: 3 bin dolara yeşil ışık...

Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti ancak tahminler yükseldi. 2000 yılından bu yana yıllık ortalama getirisi yüzde 9.5 olan ‘güvenli liman’ altın için kurumlardan bir bir açıklama geldi. Hepsi ons altın fiyatının 3.000 doları görmesine olasılık tanıdı. Peki bugün çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 Mayıs altın fiyatları...

Finans 22-05-24 08:28

Altında rekor sonrası herkesin aklında tek soru! İslam Memiş ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı: ‘Farklı bir dünya ekonomisine uyanabilirsiniz’

Altın fiyatları çifte rekor kırmasının ardından bugün yönünü sınırlı da olsa aşağı çevirdi. Yatırımcılar şimdi piyasalarda neler yaşanabileceğine ilişkin ipuçları ararken uzman isimlerden peş peşe altın tahmini geldi. İslam Memiş, ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı. Ekonomist Erkan Öz ise, ‘Altın 2800 doları hedefliyor’ dedi. Peki bugün ons altın, gram altın fiyatı, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ve canlı altın takip ekranı…

Finans 21-05-24 08:06

SON DAKİKA: Gram altın fiyatı ons rüzgarına kapıldı! Yeni haftada sürpriz ‘rekor’: ‘Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor, uyuyan dev uyandı’

Son dakika: Ons altın fiyatı küresel piyasalarda yeni haftaya rekor ile başladı. Yüzde 1’in üzerinde değer kazanan ons yurt içinde gram altın fiyatı, çeyrek altın ve Cumhuriyet altınını da etkiledi ve yükseliş hızlandı. Altın fiyatları için değerlendirmelerde bulunan Yatırım Uzmanı Mert Başaran, “Ons altının 3000-3100 dolara kadar, gram altın olarak da 4000-4500 lirayı önümüzdeki yıl görmesi çok olası. Altının önü açık. Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor. Uyuyan dev uyandı” yorumunu yaptı.

Finans 20-05-24 07:40

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dev banka müşterilerine ‘B planı yapın’ mesajı yolladı: ‘Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz…’

Gram altın başta olmak üzere altın fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle ons altın fiyatı üzerinde yaşanan düşüş yurt içinde de ekranları kırmızıya döndürse de altının gram fiyatı tahminleri 3500 TL’yi gösteriyor. Ancak İsviçreli dev banka UBS müşterilerine altın fiyatlarına yönelik yolladığı mesaj ile dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Banka, kısa vadede düşüş yaşanabileceğini söyledi. Yatırımcılarına koruyucu stratejiler düşünmelerini tavsiye etti.

Finans 18-05-24 15:50

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 14-05-24 10:32

Gram altın fiyatı için İslam Memiş ‘kırmızı çizgi’ diyerek açıkladı: Altın fiyatları yükselişe geçti: ‘Anlaşma bozulursa…’

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Ons altın fiyatına paralel olarak yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yükselişe geçti. Altındaki yükselişin nedenleri ise belli oldu. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için hem tahminde bulundu, hem de ‘kırmızı çizgi’ diyerek yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı yaptı. İşte 6 Mayıs 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 06-05-24 09:08

Emtia piyasası nisan ayı ralliyle tamamlandı!

Emtia piyasası, nisan ayında sert yükselişlerin yaşandığı bir ay oldu. Geçen ay altının ons fiyatı 2 bin 431,54 dolarla tarihi zirveyi, gümüşün ons fiyatı ise 29,79 dolarla Şubat 2021'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Finans 03-05-24 12:25

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26

Altın fiyatlarında Çin rallisi: Kendi rezervlerini normalleştirirken, dünyayı ayağa kaldırdılar

Çin'deki emlak balonu ve pay piyasasındaki sert düşüşten sonra ekonomik belirsizliğe yönelik endişelerinin artmasıyla Çinli yatırımcıların altına hücumu değerli metalin ons fiyatını yukarı yönlü desteklemeye devam ediyor.

Finans 27-04-24 13:51

Herkes '3000 dolar' derken onlar '2000 dolar' dedi: Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama: 'Alışılmadık bir durum, 3-6 ay sürdürülebilir...'

Altın fiyatları yükselişini sürdürürken tahminler ise yılsonunda ons altının yıl sonunda 3000 doları görmesi yönünde. Ancak Hollandalı ABN Amro, ons altının yılı 2000 dolar seviyesinde tamamlayacağı tahminini değiştirmedi. Bankanın Kıdemli Ekonomisti Georgette Boele, piyasada yaşananların altın için alışılmadık bir durum olduğunu söyledi. Altın fiyatlarının aslında daha yüksek değil daha düşük olması gerektiğini savundu.

Finans 18-04-24 07:28

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Son dakika: Altın fiyatlarında ‘savaş’ alarmı! Gram altının da ons altının da gözü Orta Doğu’da… ‘Kilit seviye’ diyerek yeni tahmini açıkladılar

Son dakika haberi… Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti. Piyasalar Orta Doğu’da yaşanan ‘savaş’ gerilimini yakından takip ederken ons altın önce 2400 doları aştı, daha sonra geri çekildi. Kapalıçarşı serbest piyasada gram altın fiyatları tarihi zirve sonrası yüzde 1’in üzerinde değer kaybetti. Uzmanlar altın fiyatlarında ons başına 2500 doların ‘kilit seviye’ olduğunu kaydetti. Yıl sonu içinse 3000 dolarlık altın tahmini yaptılar…

Finans 12-04-24 22:23

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tırmanışını sürdürüyor (12 Nisan altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?)

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. ABD ekonomisindeki enflasyon beklentilerinin olumsuz gerçekleşmesi, İsrail ve İran arasındaki gerilimin tırmanmasıyla birlikte; altın fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ons altın güne 2388 dolardan başlarken, Kapalıçarşı'da da fiyatlar bayramın son gününe de artıda başladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL oldu? İşte 12 Nisan altın fiyatları...

Finans 12-04-24 09:12

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23