Ordu Seçim Sonuçları Haberleri

Canlı Ordu seçim sonuçları! Ordu'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler mi, CHP adayı Zekai Sana mı, İYİ Parti adayı Enver Yılmaz mı?

Partilerin yoğun seçim çalışmalarının ardından Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gitti. Şimdi Ordulu vatandaşlar Ordu seçim sonuçları ile ilgili araştırmalara başladı. Ordu'da seçim yarışı AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana ve İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz arasında geçecek. Ordu seçim sonuçları hakkındaki tüm detaylara Mynet'ten ulaşabileceksiniz.

Finans 31-03-2024 20:56

ORDU CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Ordu seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Ordu seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Ordu seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Ordu seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-2023 18:36

ORDU SEÇİM SONUÇLARI 2023: Ordu seçim sonuçları, oy oranları açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları Mynet.com'da olacak

Ordu seçim sonuçları 2023 genel seçimleri ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin başlamasıyla gündem oldu. Hem Cumhurbaşkanı seçimi hem de 28. Dönem milletvekili seçimi için seçmenler saat 08:00 ile 17.00 arasında oylarını kullandılar. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu ve oy oranları Mynet.com'da yer alıyor. Peki, Ordu seçim sonuçları, oy oranları saat kaçta açıklanır?

Haber 15-05-2023 02:27

Diğer Haber Etiketleri

Ordu Seçim Sonuçları

Ordu Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ordu Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.