Oyuncu Melisa Döngel Haberleri

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 08-02-2024 15:02

Estetiklerini tek tek saymıştı! Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Aylin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler şoke oldu.

Magazin 11-12-2023 17:33

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Gören inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel hem başarılı oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yakında, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde Emel Sayın'ı canlandıracak olan Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Oyuncunun yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-2023 11:45

Melisa Döngel basur kremini bakın neresine sürüyormuş! Sosyal medyayı salladı

Son zamanlarda yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından sıkça söz ettiren ve hakkında Sergen Yalçın ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıkan Melisa Döngel ilginç basur kremi tavsiyesiyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 27-08-2023 15:33

Oyuncu Melisa Döngel

Oyuncu Melisa Döngel Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Oyuncu Melisa Döngel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Melisa Döngel'den estetik itirafı! “Çok estetiği var” eleştirileri sonrası açıkladı

Sergen Yalçın ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Melisa Döngel yüzündeki değişikliklerle dikkat çekiyordu. Değişimiyle sosyal medyada “Çok estetiği var” eleştirileri alan Döngel'den itiraf geldi.

Magazin 20-08-2023 11:32

Melisa Döngel Afra Saraçoğlu'na yapılan o yorumu beğenince tepki çekti! Hemen açıklama yaptı

Sefo ile ayrılığının ardından Sergen Yalçın ile adı aşk iddialarına karışan Melisa Döngel, son günlerde gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu'na yapılan bir yorumu beğenmesiyle fanlardan tepki gördü. Melisa Döngel tepkilerden sonra özür diledi.

Magazin 27-07-2023 11:40

Estetiklerini tek tek anlatmıştı! Melisa Döngel makyajsız karelerini paylaştı! Doğal hali olay oldu

Ünlü rapçi Sefo ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalamasının ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Melisa Döngel son paylaşımıyla olay oldu. Makyajsız karelerini peş peşe paylaşan ünlü ismin doğal haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-07-2023 16:48

Melisa Döngel iddialı pozlarıyla dikkat çekti! Sergen Yalçın zevkli adam

Oyuncu Melisa Döngel ile Sergen Yalçın arasında yaşandığı iddia edilen aşk sosyal medyayı salladı. İkili bir açıklama yapmazken Döngel tatil pozlarıyla dikkat çekti. Güzel oyuncuya "Sergen Yalçın zevkli adam" yorumları yağdı.

Magazin 06-07-2023 14:39

Sergen Yalçın ile Melisa Döngel hakkındaki aşk iddiası sosyal medyayı salladı! Sefo'dan imalı paylaşım

Spor hayatıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da her dönem adından söz ettirmeyi başaran Sergen Yalçın'ın adı oyuncu Melisa Döngel ile anılmaya başlandı. Sosyal medyada çıkan iddialar konuşulurken Döngel'in eski aşkı rapçi Sefo'dan imalı paylaşım gecikmedi.

Magazin 04-07-2023 07:45

Zeynep Alkan dekolteli pozuyla mest etti! İddialı elbisesi dikkat çekti

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda elenip evine dönen Alkan, bacak ve göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 25-05-2023 15:27

Melisa Döngel ve Sefo aşkı bitti! 'Bunu mu buldun kız kıtlığı mı vardı?' yorumu kriz çıkardı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel ile Rap yıldızı Sefo’nun (Seyfullah Sağır) kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı haberleri gündeme gelmişti. Geçenlerde de Sapanca’da tatil yaptıkları ortaya çıkan ikiliden üzen haber geldi. Melisa Döngel ve Sefo aşkı bitti.

Magazin 10-04-2023 11:25

Sefo ve Melisa Döngel’den aşk itirafı gibi paylaşımlar! Sapanca tatilinde aşk detayı...Sosyal medya onları konuşuyor

Oyuncu Melisa Döngel ve rapçı Sefo’nun bir süredir aşk yaşadığı sosyal medyada bir süredir konuşuluyor. İkili konuya dair herhangi bir açıklama yapmayı seçmezken sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar aşk itirafı olarak yorumlandı.

Magazin 08-03-2023 08:05

Melisa Döngel yataktan bornozlu pozunu paylaştı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Başarılı oyuncu Melisa Döngel TRT 1'in yeni dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde 'Mia de Luna' karakteriyle Venedik’in en zengin kadınını canlandırıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Döngel, Instagram hesabında yataktan bornozlu pozlarını paylaştı. Güzel oyuncunun bu pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 26-12-2022 21:52

Melisa Döngel'in estetiksiz halini görenler tanımakta güçlük çekti! ''Bu kadarına pes''

Sen Çal Kapımı, Bizim Hikaye, Sadakatsiz ve Aşk Mantık İntikam gibi yapımlarla şöhreti yakalayan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde yeni tarzıyla gündeme gelmişti. Melisa Döngel'in yıllar önceki görüntüsü sosyal medyayı karıştırdı.

Magazin 28-11-2022 15:33