Özge Özberk Haberleri Ve Son Dakika Özge Özberk Haberleri

Özge Özberk Haberleri Ve Son Dakika Özge Özberk Haberleri

Sinema TV ve tiyatro oyuncusu olan Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bir çocuk annesi olan Özge Özberk, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. 1.64 metre boyunda ve 53 kilo olan Özge Özberk, 2007 yılında Hayim Sadioğlu ile evlendi. Bu evlilikten 2010 yılında Leo adını verdikleri bebek dünyaya geldi. Çift 2012 yılında boşandı. Özge Özberk, Bizimkiler, Bizim Ev ve Sır Dosyası gibi yapımlarda oynadı. Kısa bir süre sonra Yıldız Tepe filminde başrol aldı. Sonrasında sayısız tiyatro oyununda sahne aldı. Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filmi, Babam ve Oğlum filmi, Çemberimde Gül Oya dizisi ve Kırık Kanatlar dizisi gibi yapımlarla yıldızı parladı. Kalbimdeki Deniz adlı dizide başrol olan Özge Özberk, tiyatro oyunlarına devam etmektedir.

Özge Özberk Haberleri

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özberk'in hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Özge Özberk hakkında araştırma yapıyor. Peki, Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-2023 17:26

Ünlü oyuncu Burcu Kara şalvar giyip sebze topladı! Bahçem ve köylü kimliğim dedi Nursel Ergin kayıtsız kalamadı

Ünlü oyuncu Burcu Kara doğayla iç içe hayat sürüyor. Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara oradan sık sık paylaşım yapıyor. Bir süredir Antalya'da tatil yapan ünlü oyuncu tatilden döner dönmez soluğu köy evindeki bahçesinde aldı. Şalvar giyip sebze toplayan Kara'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-08-2023 15:14

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-2023 14:49

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, yok mu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk gibi oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Show TV'de ekrana gelen dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Kahramanmaraş depremi nedeniyle dizilere bir süre ara verilmişti. Bu akşam dizinin yeni bölümü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 10-02-2023 00:46

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Derya'sı Özge Özberk'in kardeşi de ünlü oyuncu çıktı! Meğer Yasak Elma'nın yıldızıymış

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Demir'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Özge Özberk'in kardeşinin Yasak Elma'nın yıldızı olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 19-10-2022 10:15

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Rojbin Erden'in hayatı merak ediliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde 'Melek' rolüne can veren Rojbin Erden seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Rojbin Erden hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 01-10-2022 13:19

Cem Yılmaz'dan Özge Özberk'li GORA paylaşımı! Yine yapıyoruz. Her şey yolunda

2004 yılında vizyona giren ve senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği GORA filmi, gişede önemli bir hasılat elde ederek unutulmaz filmler arasında yerini almıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, GORA filmindeki rol arkadaşı Özge Özberk ile bir araya gelerek eskileri yad etti.

Magazin 27-09-2022 15:16

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm tanıtımı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm özeti, oyuncular ve konusu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bugün 7. bölümüyle ekranlara gelecek. Kısa sürede izleyiciyi kendine bağlayan dizi Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sıkı takipçileri dizinin yeni bölüm fragmanlarını ve son bölüm özetini internet üzerinden araştırıyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde neler olmuştu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm fragmanı ve daha fazlası...

Trend 01-09-2022 09:11

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ekranlara gelen yeni diziler arasında yer alıyor. Oyuncuları ve konusuyla dikkat çeken dizi Show Tv ekranlarında yayına geliyor. Her Perşembe yayınlanan dizinin oyuncularının kim olduğu, konusu ve dizinin geçtiği lise merak konusu oldu. İşte merak edilenler...

Trend 11-08-2022 14:10

Ertan Saban ve Özge Özberk, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde buluştu

Ünlü oyuncular Ertan Saban ve Özge Özberk, Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de buluştu. proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde'ye ait olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de ıslahevinden gelen beş gençle yolu kesişen Sadi Payaslı'nın öyküsünü anlatılacak.

Magazin 20-06-2022 22:30

GORA konusu nedir? GORA filmi oyuncuları kimlerdir? GORA filmi nerede çekildi?

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu GORA filminin senaryosunu Cem Yılmaz kaleme aldı. 12 Kasım 2004 tarihinde vizyona giren film uzay komedisinin en bilinen yapımları arasında yerini aldı. Yayınladığı dönemde sinema salonlarını doldurmayı başaran GORA hasılat rekoru kırdı. Gişe başarısından sonra uzun bir süre GORA filminin esprileri arkadaş ortamlarını da hareketlendirdi.

Trend 23-02-2021 12:26

Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı' iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor

Kanal D’nin yeni dizisi yayınlanan yeni tanıtımları ile oldukça dikkat çekti. Güçlü kadrosu ve senaryosu ile de merakla beklenen Bir Annenin Günahı, cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

Magazin 20-11-2020 17:29

Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Bir Annenin Günahı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'ndan ilk fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman.

Magazin 21-10-2020 23:11

Bir Annenin Günahı dizisini FOX TV istemeyince Kanal D aldı! Başrol de değişti

Mart ayında çekimlerine başlanan Bir Annenin Günahı dizisi başlamadan başka kanala transfer oldu. Özge Özberk’in başrolündeki diziyi Kanal D kaptı

Magazin 15-10-2020 13:32

Bir Annenin Günahı dizisi çekimleri başladı! Bir Annenin Günahı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'nın çekimleri başladı. Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk'in başrollerde oynadığı Bir Annenin Günahı dizisinin setinden de ilk fotoğraflar geldi. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Annenin Günahı Fox TV'de ne zaman başlıyor? İşte yeni dizisi Bir Annenin Günahı hakkında bilgiler.

Magazin 09-03-2020 01:18

Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk Bir Annenin Günahı dizisinde buluştu! Bir Annenin Günahı ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin iddialı dizisi Bir Annenin Günahı'nın başrol oyuncuları belli oldu. Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ Bir Annenin Günahı dizisinde Özge Özberk ile başrolde oynayacak. Peki Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak?

Magazin 17-02-2020 01:47

Özge Özberk Fox'un yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir?

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, kod adı Bir Annenin Günahı dizisinin başrolü için sevilen oyuncu Özge Özberk ile anlaşıldı.

Magazin 07-02-2020 22:34

Özge Özberk'ten teknede doğum günü pozu!

Ünlü oyuncu Özge Özberk, doğum gününü özel bir paylaşımla kutladı.

Trend 16-08-2019 02:44

Özge Özberk 'Ben file çorap kadını değilim'

Ünlü oyuncu Özge Özberk, Woman TV ekranlarında samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin 26-03-2019 22:43

Özge Özberk'ten kahkaha garantili oyun: Açık Aile

Yönetmenliğini Dersu Yavuz Altun'un yaptığı, Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu'nun oynadığı Açık Aile oyunu, 24 Mart Pazar akşamı Trump Alışveriş Merkezi'nin gösteri merkezinde izleyiciyle buluştu.

Magazin 26-03-2019 00:58

Deniz Çakır'ın yerine Özge Özberk

Çağan Irmak yeni filmi “Bizi Hatırla”nın kadın başrol oyuncusunda değişikliğe gitti. Önce Deniz Çakır’la görüşen ünlü yönetmen daha sonra Özge Özberk de karar kıldı.

Magazin 01-07-2018 10:45

Özge Özberk'in yeni dizisi ve rol arkadaşı belli oldu

Son olarak Kutsi'yle birlikte Kalbimdeki Deniz dizisinde rol alan başarılı oyuncu Özge Özberk'in yeni dizisi ve rol arkadaşı belli oldu.

Magazin 24-04-2018 21:47

Kalbimdeki Deniz dizisi gümbür gümbür geliyor

FOX TV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Kalbimdeki Deniz'e 3 yeni oyuncu katıldı.

Magazin 02-08-2016 09:53

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni dizisi belli oldu

'O Hayat Benim'in yapım şirketi Pastel Film, FOX TV ekranları için 'Kalbimdeki Deniz' isimli projeye başladı. Senaryosunu Funda Çetin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz'ün oturduğu dizinin başrollerini Kutsi ve Özge Özberk paylaşacak.

Magazin 01-08-2016 10:32

Özge Özberk ve Kutsi Kalbimdeki Deniz dizisinde buluştu

Fox TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Kalbimdeki Deniz çok yakında izleyici karşına çıkacak.

Magazin 29-07-2016 16:43

Hayat Ağacı Final Bölümü Fragmanı

Kenan, Pelin'in yaptıklarını öğrenmiş ve Pelin'i özel bir kliniğe kapatmıştır. Artık sıra Umut'u geri kazanmaya gelmiştir. Kenan yaptıklarıyla yüzleşmeye karar verir. Eşref'in konağına gidip ayakkabı dükkânını yakanın kendisi olduğunu aileye açıklar. Hayat Ağacı final bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 10-12-2014 11:11

Hayat Ağacı 12. Bölüm Fragmanı

Dükkânlarını yakan kişinin Kenan olduğunu öğrenen Umut, bir kez daha sarsılır. Kenan'ın evlenme teklifine ne cevap vereceği merak konusudur. Eşref'in kalp ameliyatına alınması söz konusu olur. Ayşen babasının durumunu Umut'a söyler. Eşref'in kalp krizi geçirmesinden kendisini mesul tutan Umut soluğu hastanede alır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 09 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 08-12-2014 10:14

Hayat Ağacı 12. Bölüm Galerisi

Dükkânlarını yakan kişinin Kenan olduğunu öğrenen Umut, bir kez daha sarsılır.

Magazin 08-12-2014 10:13

Hayat Ağacı 11. Bölüm Galerisi

Umut Kenan'ı seçerek evden ayrılmıştır. Kenan aileyle yüzleşme zamanının geldiğini düşünüp Eşref'in karşısına çıkar.

Magazin 08-12-2014 10:11

Hayat Ağacı 11. Bölüm Fragmanı

Umut Kenan'ı seçerek evden ayrılmıştır. Kenan aileyle yüzleşme zamanının geldiğini düşünüp Eşref'in karşısına çıkar. Geçmişi konuşmak iki taraf için de kolay olmayacaktır.Murat Umut'un adını evde anmamaya kararlıdır. Evde soğuk rüzgârlar eserken, Cengiz hapishaneden çıktığı gün soluğu Ayşen'in yanında alır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 02 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 26-11-2014 11:33

Hayat Ağacı 10. Bölüm Galerisi

Umut'un kalbi Kenan diye çarparken eve gelen zarf tüm işlerin bir anda karışmasına sebep olur.

Magazin 24-11-2014 16:43

TRT dizisi de reyting kurbanı

TRT 1'de yeni sezonda başlayan 'Hayat Ağacı' dizisi de reyting kurbanı oldu.

Magazin 23-11-2014 15:11

Hayat Ağacı 10. Bölüm Fragmanı

Umut'un kalbi Kenan diye çarparken eve gelen zarf tüm işlerin bir anda karışmasına sebep olur. Kenan'ın kim olduğunu öğrenen Umut bu gerçeği ailesi ile paylaşmadan önce Kenan'la yüzleşmesi gerektiğine inanır. Ayşen, Cengiz konusunda bir karara varmıştır. Ondan boşanacaktır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 25 Kasım Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 20-11-2014 11:30

Hayat Ağacı 9. Bölüm Galerisi

Murat'ın bıçaklanma olayına Cengiz'in bulaşması Ayşen'i zor duruma sokar.

Magazin 17-11-2014 16:34

Hayat Ağacı 8. Bölüm Galerisi

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır.

Magazin 12-11-2014 11:41

Hayat Ağacı 9. Bölüm Fragmanı

Murat'ın bıçaklanma olayına Cengiz'in bulaşması Ayşen'i zor duruma sokar. Cengiz'in tutuklanması bardağı taşıran son damla olur. Ayşen'in Cengiz konusunda karar verme zamanıdır. Umut'un eve Kenan tarafından getirilişi bardağı taşıran son damla olmuştur. Murat, Umut'un evden dışarı adım atmasını yasaklar. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 18 Kasım Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 12-11-2014 10:48

Hayat Ağacı 8. Bölüm Galerisi

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır.

Magazin 10-11-2014 10:32

Hayat Ağacı 8. Bölüm Fragmanı

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır. Murat ise kardeşini Kenan'dan uzak tutmaya kararlıdır. Cengiz dükkan soygunu nedeniyle bulaştığı belanın ayağına dolanacağını hesap etmez. Murat'ı bıçaklayanın ortaya çıkması Ayşen ve kızını kaybetmesi anlamına gelir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle yeni gün ve saatinde 11 Kasım Salı 23:00'da TRT 1'de.

Magazin 05-11-2014 16:49

Hayat Ağacı 7. Bölüm Galerisi

Eşref ailedeki gerginlikten Murat'ı sorumlu tutar ve kızların da hakkını verebilmek için dükkanı satmaya karar verir.

Magazin 31-10-2014 10:33

Hayat Ağacı 7. Bölüm Fragmanı

Eşref ailedeki gerginlikten Murat'ı sorumlu tutar ve kızların da hakkını verebilmek için dükkanı satmaya karar verir. Murat herkesi karşısına alarak buna engel olmaya çalışır; ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Umut ve Kenan birbirlerinden etkilenmişlerdir ve tekrar buluşmanın yollarını ararlar. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 01 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 27-10-2014 12:16

Hayat Ağacı 6. Bölüm Fragmanı

Umut'un bilmeden Kenan'ın şirketine reklam yüzü olması evde tam bir bomba etkisi yaratır. Kenan'ın bu işte parmağının olması Murat'ın canını fena halde sıkar. Umut'a yüklenir; ancak Umut'un reklam işini kredi borcunu kapatmak için yaptığından habersizdir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 25 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 24-10-2014 16:38

Hayat Ağacı 6. Bölüm Galerisi

Umut'un bilmeden Kenan'ın şirketine reklam yüzü olması evde tam bir bomba etkisi yaratır.

Magazin 24-10-2014 16:37

Hayat Ağacı 5. Bölüm Fragmanı

Umut, Murat'ın kredi konusu öğrenmiş ve abisine destek olmak maksatlı kendisine gelen reklam teklifini kabul etmiştir. Umut'un henüz bilmediği şey ise içinde yer alacağı kampanyanın Kenan'a ait olduğudur. Kenan'ın eline Karahanlı ailesini sarsacak büyük bir koz geçmiştir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 18 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 16-10-2014 12:17

Hayat Ağacı 5. Bölüm Galerisi

Umut, Murat'ın kredi konusu öğrenmiş ve abisine destek olmak maksatlı kendisine gelen reklam teklifini kabul etmiştir.

Magazin 16-10-2014 12:15

Hayat Ağacı 4. Bölüm Galerisi

Murat'ın bankadan çektiği kredi eve sigorta parası olarak gelir.

Magazin 10-10-2014 16:47

Hayat Ağacı 4. Bölüm Fragmanı

Murat'ın bankadan çektiği kredi eve sigorta parası olarak gelir. Ancak o parada Birce'nin hayatı için endişelenen Cengiz'in de gözü vardır. Cengiz, gözünü karartıp ailenin tüm geleceğini etkileyecek olan paraya elini uzatır; ancak acı bir sürpriz onu beklemektedir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 11 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 03-10-2014 11:19

Hayat Ağacı 3. Bölüm Galerisi

Murat, ailesine altından nasıl kalkacağını bilmediği bir yalan söylemiştir.

Magazin 30-09-2014 11:11

Hayat Ağacı 3. Bölüm Fragmanı

Murat, ailesine altından nasıl kalkacağını bilmediği bir yalan söylemiştir. Sigortanın zararı karşıladığını öğrenen Eşref ise dükkân için hesaplar yapmaya başlar. Söylediği yalanın altında ezilen Murat etrafındaki herkesin kalbini kırmaya başlar. Cengiz'in başı İzmir'de dolandırdığı adamla beladadır. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 02 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 28-09-2014 13:47