Palto Haberleri

Ne işe yaradığını öğrenince ağzınız açık kalacak! Palto ve trençkotların omzunda duruyor

Sosyal medyada moda üzerine paylaşımlar yapan bir kadın, paltolar ve trençkotların omuzlarında sıklıkla rastlanan ancak yalnızca şık bir detay olarak var olduğunu düşünenler için çarpıcı bir video çekti. Kadın videosunda; omuzlardaki o detayın omuz çantasını asmak ve düşmesini engellemek için ideal olduğunu anlattı. Üstelik kadın bu detayının kökenine dair de ilginç ayrıntılar paylaştı. İşte o omuz askılarının kullanım amacı ve ilham aldığı yer...

Kadin 16-02-2024 11:29

Soğuk kış aylarında sıcacık kalmanızı sağlayacak en iyi palto markaları

Soğuk havalarda okula, işe veya bir yere giderken hepimiz sıcacık hissetmek isteriz. Böyle zamanlarda kat kat giyinmek hem zahmetli hem yorucu olabiliyor. Kat kat kıyafetlerle toplu taşıma kullanmak veya kapalı alanlarda bulunmak ise son derece bunaltıcı. Tüm bu sorunları geride bırakmak için sıcacık tutacak paltolar bulmak mümkün!

Haber 02-03-2023 14:49

Yaklaşan kış aylarında severek kullanacağınız palto modelleri

Kadın ve erkek giyim modasının vazgeçilmez parçaları olan paltolar, işlevsellik ve şıklık konusundaki liderliğini bu sezon da korumaya kararlı! Palto modelleri geçmişten günümüze farklı tasarımlarla karşımıza çıksa da hepsinin amacı aynı: soğuk kış günlerinde sizi en iyi şekilde korumak ve stilinizi ortaya çıkarmak. Severek kullanacağınız palto modellerini incelemek istiyorsanız haydi başlayalım!

Haber 13-11-2022 22:19

Palto

Palto Hakkındaki Haberler Mynet'te. Palto Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.