Eo Haberleri

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-2024 11:14

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-2024 13:20

Kredi kartı ağırlığında! İnsanlar farkında olmadan sürekli yutuyor... Tüm vücuda yayılıyor

Bilim insanları, mikroplastiklerin bağırsaklardan diğer organlara dağıldığını saptadı. Araştırmacılara göre; insanlar her hafta ortalama bir kredi kartı ağırlığındaki 5 gram mikroplastik parçacık yutuyor. Uzmanlar bunların bağırsak bariyerini aşıp diğer dokulara sızabileceğinin ortaya konduğunu belirtirken doğumdan yaşlılığa kadar bu mikroplastiklere maruz kalanların durumunun düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kadin 17-04-2024 17:49

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-2024 13:08

Diğer Haber Etiketleri

barselona bilek Doktor Mimar Adidas defacto Koton c vitamini muz Oruç spor hurma Dünya Kadınlar Günü karın kası şeker yıldız çanta tayt vücut spreyi retinol Kilo vermek Sebze şampuan meyve gözlük vitamin hastalık elbise trençkot yüz temizleme jeli empati Uraz Kaygılaroğlu Altın Güneş Göz Gaziantep Bolu Kütahya Sakarya Kırıkkale Victoria's Secret köpek Puma diyet Vücut geliştirme iftar mikroplastik safran baharat antik kent güneş kremi Aşk müze türbe çocuk sivilce lahit Tır cami mezar Kira kahvaltı düğün parfüm Ramazan peeling Elektrikli süpürge ilişki sorunları koyun çikolata kisti İspanya alara adidas ayakkabı adidas çanta armani exchange arzum okka kahve makinesi dagi dagi iç giyim cilt çiftler vitamini bağırsak burberry gözlük burç c vitamini serumu calvin klein çanta eser guess guess çanta gran french french oje genç gençleşme yöntemleri fön makinesi hyaluronik asit homend çay makinesi hücre ingiliz ilik anne anomali ayak dikiş diş kaşıyıcı doğalgaz elek kappa isim jack jones jbl kulak içi kulaklık ipekyol yaşlı yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri kazı nemlendirici krem nike tayt nasıl yapılır mi tartı levis makyaj malzemeleri puma çanta ralph lauren rayban güneş gözlüğü saç reebok pierre cardin siyah sağlıklı yaşam sergi sevgi sarmaşık salisilik asit polyester prada gözlük su ısıtıcı skechers skechers ayakkabı skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı slazenger taşhan tayt modelleri spor tayt kravat kablosuz süpürge kadın kadın iç çamaşırı kilo kilo verme kurs kıyafet omuz çantası osse gözlük osse güneş gözlüğü palto under armour united colors of benetton üreme trençkot kadın tır şöförü tommy hilfiger çanta tommy hılfıger tonik tonny black twist ucuz yazlık elbiseler vogue gözlük tett bazilika tüy toplayıcı vinç xiaomi tartı yağ the purest solutions golden cinsi köpek sant topuk viskon yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde cinsi hücreler ense viskoz kiraz sapı polyamid vf adh dsa sırt jarse kumaş 5 yaş ayaklar dermal posa vdlr sosyal medya

Eo

Eo Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Eo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlara tepki yağdı! Sosyal medyada olay yarattı

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri haberleri gündemdeki yerini korumaya devam ederken oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozlar büyük tepki çekti. Sosyal medyada gündem yaratan pozları Kaygılaroğlu'nun, sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği öğrenildi.

Kadin 17-04-2024 09:25

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar!

Kadin 13-04-2024 16:51

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-2024 09:45

Dudağının etrafında çıkan sivilcelerle mücadele ediyordu! Doktorun teşhisi sonrasında şaşkına döndü

Sosyal medya kullanıcısı Sarah, üst dudağının çevresinde sivilceler çıkmaya devam ettiğinden endişelendi. Doktorunu ziyaret ettikten sonra bunun erkek arkadaşının hatası olduğunu öğrendiğinde oldukça şaşırdı.

Kadin 06-04-2024 07:54

Doktor kilo vermeyle ilgili yaygın efsaneyi çürütüyor: 'Bu tamamen saçma'

Yüksek şeker içeriği nedeniyle meyvelerin sağlığa zararlı olduğuna dair bir efsane var. Geçtiğimiz günlerde bir doktor bu iddiayı sosyal medya hesabından yalanladı.

Kadin 04-04-2024 01:15

Yer: Diyarbakır! 12 bin yıllık tarihte ilk kez bulundu! Tam 2 metre... Önemli bir şahsiyetin olduğu düşünülüyor”

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4'üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen "lahit" bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Kadin 03-04-2024 19:23

İngilizlerin kahvaltısındaki şaşırtıcı kilo verme sırrı! Fasulye o işe yarıyormuş... 8 haftada 6 kilo verdiler, bazıları daha da fazla zayıfladı

Tüm dünyada meşhur olan İngiliz kahvaltısı ürün çeşitliliğiyle dikkat çeker. Kahvaltıda kızarmış ekmekten fasulyeye, sosisten reçele kadar çok sayıda farklı ürün bir arada bulunur. İngilizlerin dikkat çeken bu kahvaltısındaki bir detayın kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı. O sır; fasulye ve dirençli nişastada saklı! İşte yapılan araştırmada gönüllülerin 8 haftada 6 kilo vermesini sağlayan o zayıflama sırrı ile ilgili detaylar...

Kadin 03-04-2024 10:29

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-2024 21:38

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-2024 18:06

Makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gerekenler listesinin demirbaşı en iyi far fırçaları

Far fırçaları, kusursuz ve doğal görünen bir göz makyajı için kullanacağınız likit, krem ve toz ürünler kadar önemli bir yer kaplıyor. Doğru seçilen far fırçalarıyla gözlerinize boyut kazandırabilir, daha dikkat çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Göz kapaklarınıza uygulayacağınız ürünün topaklanma ve bozulma yapmadan kalabilmesi için kullanabileceğiniz far fırçalarını derledik. Gelin, makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gereken fırçaları beraber inceleyelim!

Kadin 01-04-2024 17:52

Dünyanın en pahalı baharatı Türkiye'de! Hafızayı arşa çıkarıyor, depresyon ve anksiyete ile savaşıyor

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranda 1 kilogram ürün elde edebilmek için 510 bin lif gerekiyor.

Kadin 01-04-2024 13:55

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 01-04-2024 12:04

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

Mimarı ölünce gizemi 141 yıldır çözülemedi! Dünyanın en iyi mimarları bu eseri tamamlamak için çalışıyor

Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.

Kadin 25-03-2024 13:35

Koyun otlatırken keşfedildi... Hayatı değişti Herkes şaşırıyor! 'Yapamaz' dediler, başardım

Aksaray, Eskil'de koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan spor lisesini bitirip beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3. Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.

Kadin 25-03-2024 12:07

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 22-03-2024 08:49

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 19-03-2024 12:16

'55 yaşındayım ama 25 yaşında bir adamın midesine sahibim' İşte karın kaslarına nasıl sahip olduğunun sırrı

Karın kaslarıyla dikkat çeken 55 yaşındaki kadın 25 yaşında bir gencin midesine sahip olduğunu söylüyor. Fit kadın bazı basit ve evde kolaylıkla yapılabilen egzersizler ile karın kaslarına sahip olduğunu söylüyor.

Kadin 18-03-2024 16:09

Sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modelleri

Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan shopper çantalar, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunan tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor. Hem tasarımları hem de materyalleriyle öne çıkan shopper çantalardan oluşan seçkimiz, tarzınıza tarz ve her anınıza şıklık katacak. Eğer siz de tarzınıza yeni bir soluk getirmek veya gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modellerinden oluşan listemize göz atmanızı öneririz.

Kadin 16-03-2024 02:02

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı! 'Benimle alakası olmayan bir köpek davasından başıma gelmeyen kalmadı'

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Kadin 15-03-2024 10:15

Vücut spreyi mi parfüm mü? Vücut spreyi ile parfüm arasındaki fark nedir?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıda ve güzel özellikleri mevcuttur. Vücut spreyleri genelde parfüm ve doğal esanslar içerir, bu da cildi ferahlatır. Vücut spreyi nedir, nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-2024 02:34

Renklenmenin, yenilenmenin zamanı geldi! Gardırobunuzda çiçekler açtıracak kıyafet önerileri

Gardırobunuzu bahara hazırlamanın şimdilerde tam zamanı! Çiçeklerin ve neşenin hakim olduğu bu mevsimde, stilinizi canlandıracak ve ruhunuzu besleyecek parçalarla dolu olan bir seçki hazırladık. Gelin kot ceketlerden elbiselere, eteklerden bluzlara mevsim geçişlerinin ve bahar ayının enerjisini yansıtan parçalarla dolu listemize birlikte göz atalım.

Kadin 14-03-2024 00:01

İlişkinizi mahvedecek 6 davranış! Sağlıklı bir ilişki için bunları sakın yapmayın

İlişkilerde sağlıklı iletişim ve davranışlar ilişkinin devamlılığı için hayati öneme sahiptir. Bazı davranışlar ilişkileri olumsuz etkileyerek kötü sonuçlara neden olabilir. İlişkinizi mahvedecek 6 davranışı öğrenmek bu davranışlardan uzak durmanıza fayda sağlar. Sağlıklı bir ilişki için bu davranışlardan kaçınmak oldukça önemlidir. Bu davranışları tanıyarak ilişkinizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir ilişki için ilk adımı atabilirsiniz.

Kadin 12-03-2024 12:07

Uzmanlar uyardı: Hurma alırken bunlara dikkat edin!

Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı. Bazı hurmaların dışı daha parlak olurken bazıları daha mat olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan bazı hurmalar elde yapış yapış bir his bırakabiliyor. Ramazan ayında en iyi ve doğal hurmayı satın alabilmek için bu uyarıları dikkate almanızda fayda var.

Kadin 12-03-2024 11:27

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-2024 10:00

Aynaya bakınca anlaşılıyor! Yüzünüzden okunan 5 vitamin eksikliği ve iyi gelen yiyecekler

Yüzümüz, sağlık durumumuzun bir yansıması olabileceği gibi bazı vitamin eksiklikleri de yüzümüzde belirgin şekilde ortaya çıkabilir. Yüzümüzden okunan belirtiler bize vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitaminler ve besin maddeleri hakkında ipuçları verir. Bu nedenle, vücudunuzdaki vitamin eksikliklerini tespit ederek doğru besinleri tüketerek sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürmek önemlidir.

Kadin 12-03-2024 09:13

Mynet'ten emeğin adı olan kadınlarımıza özel ayda bir gün empati izni!

Toplumun gerçek mimarları olan kadınlar hepimize ilham vermeye devam ediyor. Üreten, büyüten, yeşerten, geliştiren, değiştiren, güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Kadınların değerlerinin dünyanın her toprağında aynı oranda bilindiği bir kainat hayal ediyoruz.

Kadin 08-03-2024 16:43

Sadece 1 haftada 4 kilo verdiren içecek! Tüm gün tüketince cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek ve fazla yağlardan kurtulmak birçok insanın hedeflerinden biridir. Kilo verme sürecinizde hızlı sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler denemek etkili olabiliyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan sadece 1 haftada 4 kilo verdiren detoks suyu tarifini paylaştı. Bu karışım, tüm gün boyunca tüketildiğinde cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 08-03-2024 14:25

Pandemide mesleğini bırakmak zorunda kaldı, ehliyet alıp bu işe başladı! 'İğne deliğinden geçerim' Tek bir derdi var...

Ankara'da pandemi nedeniyle aşçılığı bırakıp ağır vasıta ehliyeti alan ve 1 yıldır şehirler arasında TIR şoförlüğü yapan Ebru Özer (42), "Biz kadınlar artık bu sektörde varız. Çok güzel yollarımız var. Tek ihtiyacımız duş ve tuvalet" dedi. Özer, "TIR'cılarda bir tabir var; 'İğne deliğinden geçerim' diye ama bu hemen olmuyor. Yapa yapa, TIR'ı kullana kullana oluyor" şeklinde konuştu.

Kadin 07-03-2024 12:49

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 06-03-2024 14:54

Kadınlar Günü için annenize, eşinize, kardeşinize, arkadaşlarınıza alabileceğiniz yaşam kolaylaştırıcı pratik hediyeler

Kadınlar Günü; annelerimize, eşlerimize, kardeşlerimize ve sevdiklerimize minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolunu sunan önemli özel günler arasında yer alıyor. Bu günü kutlarken sevdiklerinizin yaşamlarını güzelleştirecek hediyeler seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İster annenize, eşinize, kardeşinize ister yakın arkadaşlarınıza hediye arayışındaysanız işte yaşam kolaylaştıran 10 hediye önerisi!

Kadin 04-03-2024 19:53

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-2024 15:07

Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Genç kadın girişimci boya ile ısıtma sistemi keşfetti! Doğalgazın tahtını sallayacak buluş! Yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlıyor... Maliyeti 5 bin TL!

Gaziantep’te yaşayan Aleyna Arastacı, artan maliyetler ve son zamanlardaki tedarik krizi nedeniyle doğalgaza alternatif olarak enerji tüketiminde ortalama yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlayan ısı boyası keşfetti.

Kadin 02-03-2024 14:12

Tenedos Antik Kenti kazılarında çocuk mezarlığı keşfedildi! Yaklaşık 2 bin 700 yıllık... Ölü hediyeleriyle birlikte gömülü haldeler

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde her yıl 50 bine yakın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği turizm merkezi Bozcaada ilçesinde antik kentin nekropolis alanında 2023 yılı sonunda yapılan kazı çalışmaları sırasında çok sayıda çocuk mezarı tespit edildi. Kazılar sırasında erken yaşta ölen çocukların hem küp mezar hem amfora mezar hem de taş örme mezarlarda ölü hediyeleriyle birlikte gömüldüğü belirlendi.

Kadin 02-03-2024 10:57

'Talep çok arttı' Ekonomik sıkıntılar yüzünden başladılar! Üretip satarak aile ekonomisine katkı sağlıyorlar 'Bunun ticaretini yapabilirler'

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 20 dikiş nakış kursunda 500 kadın ürettikleri el emeği göz nuru kıyafetlerle ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Kadin 01-03-2024 09:40

'Üreme potansiyelini tehlikeye atabilir' Erken yaşlarda görülüyorsa dikkat! 'Ağrıyı normal kabul ettikleri için...'

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kaplanoğlu, endometriozisin teorik olarak yumurtalık rezervini azaltması, karın içerisinde yapışıklıklar yaparak anatominin bozulmasının sık görülen ve üreme potansiyelini tehlikeye atan bir durum olduğunu belirterek, “Bu yüzden 10-19 yaş grubunda endometriozis tespit edildiğinde, özellikle dikkatlice yaklaşıp gelecekteki üreme potansiyelini korumaya uygun tedaviler tercih edilmelidir” dedi.

Kadin 29-02-2024 10:55

Mahalleli göç edince kendi haline terk edilmişti, harekete geçildi! Tam 100 yıllık... Sarmaşıklarla çevreli

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 100 yıllık olduğu tahmin edilen ve mahallelinin göçünden sonra çürümeye başlayan camiden geriye özel kökboyalarından yapılan motifleri kaldı. Mahalle halkı sarmaşıklarla çevreli olan caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını isterken gerekli kurum ve kuruluşlara müracaat edildiğini belirten Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, camiinin tescillenmesi durumunda restorasyonuna başlanacağını söyledi.

Kadin 27-02-2024 13:57

Tarihi handa dükkanlar arasında kaldı! Hikayesiyle şaşırtan türbe... Sırrımız ifşa oldu

Bolu’da Yukarı Taşhan’daki dükkanların arasında bulunan Eskici Baba türbesi, görenlerin dikkatini çekiyor. Odasının yıllarca esnafın depo olarak kullandığı türbe, etkileyici hikayesiyle de özellikle turistlerin ilgi odağı oluyor.

Kadin 26-02-2024 08:56

French oje nedir, nasıl sürülür? French oje kaç gün dayanır?

Yıllardır en fazla tercih edilen, her yıl oje trendleri arasına mutlaka giren french oje, isteyenlerin evde kendinin de uygulayabileceği oldukça kolay ve klasik oje modellerinden biridir. Bu nedenle zamansızdır ve her zevke hitap eder. Peki french oje nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:51

'Günlük bin TL'ye eleman bulamıyoruz' Mesleğin ölmesinden korkuyorlar! Günde 400 adet yapıyorduk, şimdi 1 adet bile yapamaz haldeyiz

Gaziantep’te elekçilik işi yapan ustalar günlük bin TL’ye çalışacak eleman bulamadıkları için mesleğin ölmesinden korkuyor.

Kadin 16-02-2024 11:45

Ne işe yaradığını öğrenince ağzınız açık kalacak! Palto ve trençkotların omzunda duruyor

Sosyal medyada moda üzerine paylaşımlar yapan bir kadın, paltolar ve trençkotların omuzlarında sıklıkla rastlanan ancak yalnızca şık bir detay olarak var olduğunu düşünenler için çarpıcı bir video çekti. Kadın videosunda; omuzlardaki o detayın omuz çantasını asmak ve düşmesini engellemek için ideal olduğunu anlattı. Üstelik kadın bu detayının kökenine dair de ilginç ayrıntılar paylaştı. İşte o omuz askılarının kullanım amacı ve ilham aldığı yer...

Kadin 16-02-2024 11:29

Saçlarını 8 aydır yıkamadı! O ot karışımıyla böyle görünüyormuş 'Saçı gürleştiriyor... Hiç kepeğim olmadı'

Sosyal medya, yaklaşık 8 aydır saçlarını şampuanla yıkamadığını söyleyen ve bir karışımın tarifini veren genç kadını konuşuyor. Saçlarını şampuanla yıkamadığını, onun yerine hazırladığı karışımla bitkisel saç durulaması yaptığını anlatan sosyal medya fenomeni, ortalığı karıştırdı. Fenomen, hazırladığı o ot karışımının saçı gürleştirdiğini, saç derisini nemlendirdiğini ve kepeği yok ettiğini de iddia etti. İşte fenomenin anlattığı o ot karışımı ve uzmanların görüşleri...

Kadin 16-02-2024 10:09

'6 yıldır bir kuruş kira ödemedim' Formülünü paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü 'Yıllar önce evsizdim'

Sosyal medyada dijital içerik üreticisi olan genç bir kadın, 6 yıldır bir kuruş bile kira ödemediğini paylaştığı videosuyla sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Köpeği ve kedisiyle birlikte bir minibüste yaşadığını söyleyen kadının yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Genç kadını destekleyenlerin sayısı epey fazlayken eleştiren ve yaptığını mantıksız bulanlar da çoktu. Ona, "Evsiz" diyenlere ise "Minibüste yaşamak hayatımı kurtardı, yıllar önce evsizdim" diye yanıt verdi.

Kadin 15-02-2024 17:05