Parag Agrawal Haberleri

Elon Musk'lı Twitter'da neler oluyor? Çalışanların kabusu olurken CEO açıklaması yaptı, kovduğu yönetici isyan etti!

Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'a damgasını vurmaya başladı. CEO Parag Agrawal başta olmak üzere birçok yöneticiyi kovan ünlü milyarderden sonra, Twitter çalışanlarından kanıt olarak yazdıkları kodun kopyalarını istendiği iddia edildi. Ayrıca kod dondurma uygulandığı da öne sürüldü. Şirkette yaşanan gelişmeler bununla da sınırlı değil. Musk'ın yeni CEO açıklaması, işten çıkardığı yöneticinin çarpıcı sözleri ve reklamları durduran şirketler ve daha fazlası da var.

Haber 2022-10-30 17:27:43

Twitter'da Elon Musk depremi! Talimat verdi: Listeleri hazırlamaya başlayın

Twitter'da Elon Musk şoku yaşanıyor. Ünlü milyarder, 44 milyar dolar karşılığında satın aldığı sosyal medya platformunda CEO Parag Agrawal da dahil olmak üzere üst düzey bazı yöneticileri işten çıkartmıştı. Ancak Tesla ve SpaceX CEO'sunun bundan daha da fazlasını hedeflediği iddia edildi. Uluslararası haber kuruluşları ise iddialara göre Musk'ın Agrawal ve diğer üst düzey yöneticileri hemen kovmasının arkasındaki nedeni paylaştı.

Haber 2022-10-30 10:15:54

Elon Musk’ın kovduğu Twitter yöneticilerinin tazminatları dudak uçuklattı! Çiçeği burnunda patrona pahalıya patladı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, aylarca süren spekülasyonların ve söylentilerin ardından sosyal medya şirketi Twitter’ı 44 milyar dolara satın alma sürecinin tamamlandığını duyurdu. Musk sosyal medya devinin yeni sahibi olduktan sonra üst düzey yönetimde adeta kıyıma başladı. Elon Musk’ın ilk işi Twitter CEO'su Parag Agrawal’ın içinde bulunduğu yöneticilerin görevine son vermek oldu.

Trend 2022-10-29 14:35:58

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal kimdir? Elon Musk Parag Agrawal'ı işten çıkardı!

Elon Musk, Twitter'ı satın aldığını duyurdu. Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal için flaş bir hamlede bulundu. Elon Musk, Parag Agrawal'ı işten çıkardı. Popüler sosyal medya platformunu satın alan ünlü iş adamının bu hamlesi gündeme bomba gibi düştü. Peki, Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal kimdir?

Haber 2022-10-28 09:43:16

Mesajlaşmalar ortaya çıktı! Elon Musk patron olmak istemiyormuş: Twitter'da dogecoin ile...

Elon Musk-Twitter davası flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Elon Musk ile Twitter CEO'su Parag Agrawal ve eski Twitter CEO'su Jack Dorsey arasındaki ilginç mesajlaşmalar ortaya çıktı. Mesajlaşmalara göre Elon Musk Agrawall'a patron olmak istemediğini belirtmiş. Ancak bundan daha fazlası da var. Örneğin, Twitter'da dogecoin ile hayata geçirmek istediği 'şaşırtıcı' fikir gibi.

Haber 30-09-22 12:14

Elon Musk'ın 'sahte hesap' açıklaması, Twitter'ı daha ucuza alma çabası mı?

Elon Musk'ın Twitter'da "sanıldığından çok daha fazla sahte hesap olduğunu" söylemesi üzerine, Twitter yönetim kurulu başkanı Parag Agrawal, platformdaki kullanıcıların yüzde 5'ten daha azının sahte olduğunu açıkladı. Uzmanlar, Musk'ın 44 milyar dolara anlaştığı platformun değerini düşürerek daha ucuza getirmeyi umduğunu düşünüyor.

Haber 17-05-22 05:27

Adı gündemden düşmüyor! Twitter CEO'su Parag Agrawal: Tüm senaryolara hazırlıklı olmalıyız

Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın adı, iki kritik ismin şirketten kovulması ve Elon Musk'ın yerine başka bir isim baktığı iddiasıyla gündeme girmişti. Agrawal, Musk ile olan anlaşmanın geçici olarak askıya alınmasının ardından ise çarpıcı sözler sarf ederek anlaşmanın suya düşme ihtimaline açık kapı bıraktı.

Haber 15-05-22 10:05

Elon Musk sonrası Twitter'da deprem! İki yönetici kovuldu

Twitter'da ayrılık depremi yaşanıyor. CEO Parag Agrawal, yapılan hamlelerle birlikte Kayvon Beykpour ve Bruce Falck isimli iki üst düzey yöneticiyi adeta kovdu. Ayrıca, Twitter'ın işe alımları konusunda da yeni bir gelişme yaşandı. Tüm bunlar, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almak için 44 milyar dolarlık bir anlaşmaya varmasının ardından gerçekleşti.

Haber 13-05-22 10:37

Elon Musk, Twitter Yönetim Kurulu'na girmeyecek

Geçen hafta Twitter'ın en büyük hissedarı olan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, şirketin yönetim kuruluna girmeme kararı aldı. Musk'ın kararını, Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal kamuoyuna duyurdu.

Haber 29-04-22 18:45

Elon Musk, Twitter Yönetim Kurulu'na girmeyecek

Geçen hafta Twitter'ın en büyük hissedarı olan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, şirketin yönetim kuruluna girmeme kararı aldı. Musk'ın kararını, Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal kamuoyuna duyurdu.

Haber 11-04-22 07:37

Twitter'dan 'Elon Musk' hamlesi! Atama kararı duyuruldu

Elon Musk'ın dün Twitter'ın yüzde 9.2'lik hissesini satın almasının ardından Twitter'dan flaş bir hamle geldi. Twitter CEO'su Parag Agrawal, Elon Musk'ın Twitter'ın yönetim kuruluna atanacağını açıkladı.

Haber 05-04-22 16:36

TikTok'un rüzgarı mavi kuşa da sıçradı!

"Mavi kuş" olarak da tanınan Twitter, TikTok'taki video akış özelliğini test etmeye başladı. Görünüşe göre Twitter, Jack Dorsey'in yerine gelen yeni CEO Parag Agrawal ile yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor.

Haber 09-12-21 10:43