Twitter Haberleri

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-2024 15:27

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 16-04-2024 12:28

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-2024 10:32

Bluesky nedir? Bluesky’a nasıl girilir, Bluesky kimin?

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip çeşitli sosyal medya uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de Bluesky ismiyle öne çıkan ve günümüzde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamadır. Bu uygulama eski adı Twitter olarak bilinen ve kullanıcılara video, fotoğraf gibi içerikler paylaşmalarına olanak tanıyan X platformuna bir seçenek olarak geliştirilmiştir. Peki, Bluesky nedir, Bluesky’a nasıl girilir ve Bluesky kimin?

Haber 19-02-2024 18:04

Twitter

Twitter Hakkındaki Haberler Mynet'te. Twitter Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tüyler ürperten video! Nükleer patlama durumunda yaşanacakları gösterdi... '3. Dünya Savaşı'nın görüntüleri' diyerek paylaştı

3. Dünya Savaşı'na dair dünya genelinde endişeler yaşanırken potansiyel bir nükleer saldırı durumunda yaşanacakları gösteren bir yapay zeka simülasyonu yapıldı. Twitter'da 'historyinmemes' hesabından paylaşılan görüntülerde bir nükleer bombanın çarpması durumunda nasıl görünebileceği ve nasıl ses çıkartabileceği konusunda öngörüler yer aldı.

Trend 24-01-2024 10:39

Komşusunun cinsel ilişki sırasında seslerini duyduğunu anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü: Benim kocam senin karının sesini niye duysun?

Sosyal medyada bir kadın kullanıcı makyaj videosu çekerken komşusunun cinsel ilişkisi sırasında sesleri duyduğunu anlatınca gündem oldu. Kimi bu kullanıcıyı haklı bulurken kimi paylaşımı 'gereksiz' olarak değerlendirdi.

Magazin 23-01-2024 12:32

Sosyal medya o paylaşımla çalkalanıyor! Kılıçdaroğlu'nun 'Öndeyiz' paylaşımını geçerek rekor kırdı

Sosyal medya o paylaşımı konuşuyor! Yeni adı X olan sosyal medya platformu Twitter’da bir kullanıcının paylaştığı gönderi 130 milyon gösterim alarak Türkiye’de en çok gösterim alan gönderi oldu. Bir önceki rekor ise eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs akşamı attığı 'Öndeyiz' yazılı tweet'e aitti.

Trend 12-01-2024 17:34

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 10-01-2024 14:38

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? Bakanlıktan erişim sorununa dair açıklama

Twitter çöktü mü, sorusunun yanıtı 21 Aralık 2023 Perşembe günü uygulamaya giremeyen ya da erişim sorunu yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu olmuştu. Bakanlıktan konuya dair açıklama geldi. Son durumu öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Twitter çöktü mü? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? İşte, bakanlıktan erişim sorununa dair yapılan açıklama...

Haber 21-12-2023 09:55

Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmedi, X'te sorun mu vardı? Kullanıcı raporları geldi

Twitter (X) çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformuyla ilgili kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geldi. Görünüşe göre eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'te erişim sorunu yaşandı. Sabah saatlerinde sosyal medya platformuna erişim sağlamaya çalışan X kullanıcıları, paylaşımlar yerine boş bir sayfa ile karşılaştı. Peki, Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmedi? İşte detaylar...

Haber 21-12-2023 09:07

Kişilik testi: İçe dönük biri misin yoksa sosyal bir kelebek mi? Uyku pozisyonunuz karakterinizi ortaya çıkarıyor!

Hayatımızda bilinçli olarak yapmadığımız, daha rahat olduğunu düşündüğümüz bazı hareketler karakterimizin bilinmeyen yönlerini gösterebiliyor. Bundan hareketle hazırlanan bir kişilik testi görseli başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görsele bakın ve kişiliğiniz hakkında analizi inceleyin.

Trend 13-12-2023 13:25

Beşiktaşlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi'nin X hesabını kapattırdı! Sebebi ise sosyal medyanın gündemine oturdu

Beşiktaş'ın 3 Aralık'ta yapılan olağanüstü seçimli genel kurulu sonrası başkanlık koltuğunu Hasan Arat'a devreden Ahmet Nur Çebi'nin X hesabı kapatıldı. Siyah - beyazlı taraftarlar, Çebi'nin hesabını şikayet yağmuruna tuttu. Beşiktaşlı futbolseverlerin eski başkanın hesabını kapattırmasının nedeni ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 17:10

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-2023 09:03

Elon Musk duyurdu: X'in eski özelliği geri geliyor! Tekrar gösterilecekler

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, X uygulaması ve internet sitesinde yapılan paylaşımlarda Tekdüzen Kaynak Bulucu (URL) ön izleme kartlarındaki başlıkların yeniden görüneceğini duyurdu. Yani linkli paylaşımlarda başlıklar tekrar yer alacak.

Haber 23-11-2023 13:55

Son rapor ortaya çıkardı! İşte X'in yasa dışı ve şiddet içerikli paylaşımları en fazla engellediği Avrupa ülkesi

Elon Musk'un sahibi olduğu sosyal medya platformu X'in yayınladığı son rapor, 28 Ağustos-20 Ekim tarihlerinde platformda yasa dışı ve şiddet içeren paylaşımların en çok engellendiği Avrupa ülkesinin Fransa olduğunu gösterdi.

Haber 06-11-2023 16:51

Musk küçük bir değişiklik diyerek duyurdu! X'te o içerikler artık para kazandırmayacak

X'in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunun para kazanma özelliğinde, kendisi her ne kadar küçük bir değişiklik diyerek duyursa da, büyük bir değişiklik yaptı. Buna göre, Musk'ın bahsettiği türden içerikler artık gelir paylaşımı için uygun olmayacak.

Haber 30-10-2023 10:44

Elon Musk, X çalışanlarına süre verdi! Banka hesabına ihtiyacınız olmayacak... İnsanlar ne kadar güçlü olduğuna şaşıracak... O zamana kadar kullanıma sunmazsak aklımı kaybederim

Elon Musk'ın çalışanlarıyla yaptığı bir toplantıya ilişkin olduğu ileri sürülen bazı detaylar basına sızdı. Buna göre Musk, sosyal medya platformu X'in kullanıcıların finansal dünyasının merkezi olmasını istiyor. Eğer iddialar doğruysa, Musk'ın aklındaki planda kullanıcıların bir banka hesabına ihtiyaçları olmayacak. Musk'ın X çalışanlarına ise 1 yıl süre verdiği, "Eğer bunu önümüzdeki yılın sonuna kadar kullanıma sunmazsak aklımı kaybederim" dediği söyleniyor.

Haber 27-10-2023 12:50

Avrupa'ya kapatabilir iddiası ortaya atılmıştı! Elon Musk'tan yanıt geldi

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'i, Dijital Hizmetler Yasası'ndan (DSA) rahatsız olduğu için Avrupa'ya kapatmayı düşündüğü ileri sürülmüştü. Musk, bu iddiaya yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Öte yandan Musk, iki yeni premium abonelik müjdesi de verdi.

Haber 20-10-2023 10:39

X (Twitter) Not A Bot adıyla duyurdu... Kullanıcılar şokta: Temel özellikleri kullanabilmek için yıllık 1 dolar!

X (Twitter), temel özellikleri kullanmak için yıllık 1 dolar ücret alınacak "Not A Bot" isimli yeni bir abonelik modelini test edeceğini duyurdu. İlk olarak iki ülkedeki kullanıcılar için geçerli olacağı söylenen yeni sistemde, abone olmak istemeyen yeni kullanıcılar yalnızca gönderileri okuyabilecek, videoları izleyebilecek ve hesapları takip edebilecek.

Haber 18-10-2023 14:16

Elon Musk'ın platformu X, Avustralya'da para cezasına çarptırıldı! Gerekçe ise...

Avustralya'da çocuk istismarıyla mücadeleye ilişkin soruşturmada işbirliği yapmadığı gerekçesiyle X (Twitter) sosyal medya platformu, yaklaşık 386 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Şirketin cezayı ödemek için 28 gününün olduğu aksi takdirde günlük 700 bin dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya kalacağı uyarısında da bulunuldu.

Haber 16-10-2023 11:32

Avrupa Birliği'nden dikkat çeken X (Twitter) kararı! Soruşturma başlatıldı

Avrupa Birliği'nden (AB) dikkat çeken bir X (Twitter) kararı geldi. AB, Hamas'ın İsrail'e saldırılarının ardından yayılan dezenformasyon, yasa dışı ve zararlı içerikler nedeniyle sosyal medya platformunun, Birlik çevrim içi kurallarına uyumuna ilişkin soruşturma başlattı.

Haber 13-10-2023 11:15

Kullanıcılara şok! Eski adı Twitter olan X'e sesli ve görüntülü aramalar gelecek ancak...

Görüntülü aramaların eski adı Twitter olan sosyal ağ X'e geleceği yakın bir tarihte doğrulanmıştı. Şimdi, X uygulamasındaki yeni kod, hem sesli hem de görüntülü aramaların destekleneceğini ortaya koyuyor. Ancak bu özelliğin tüm X kullanıcılarına sunulmayacağı öne sürülüyor. Peki iddialara göre kimler bu özellikten yararlanabilecek? İşte detaylar...

Haber 26-09-2023 18:08

Kullanıcılar dikkat! Açıklama Elon Musk'tan geldi... X (eski adıyla Twitter) yakında tamamen ücretli olabilir

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, kısa süre önce Twitter olan ismini X olarak değiştiren 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformunun yakında tamamen ücretli olabileceğini söyledi. Musk, bot veya "otomatik" hesaplarla mücadele etmenin tek yolunun, X için bir ödeme sistemi geliştirilmesi olduğunu savundu.

Haber 19-09-2023 09:40

Elon Musk da paylaşımda bulundu: Eskiden Twitter olarak bilinen X'e önemli özellik!

Sosyal medya sitesi X, (eski adıyla Twitter) yeni bir özelliğe odaklanmış gibi görünüyor. X'in sahibi Elon Musk ise sosyal medya platformunda bir kullanıcıya yanıt vererek bu özellik hakkında paylaşım yaptı.

Haber 15-09-2023 11:56

Twitter'dan Apple'ın etkinliği öncesi 'özel beğeni animasyonu'

Twitter (X), Apple'ın "Wonderlust" etkinliği için özel bir "beğeni" animasyonu ekledi. Beğen düğmesine basıldığında logo parçalara ayrılıyor ve sonra tekrar kalbe dönüşüyor.

Haber 12-09-2023 19:05

Twitter kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor: Bakan Yerlikaya platformdaki çarpıcı gerçeği rakamlarla açıkladı!

Türkiye'de yoğun kullanılan ve gündemden hiç düşmeyen sosyal medya platformu Twitter ile ilgili çok çarpıcı gerçeği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Twitter'dan açıkladı. Paylaşımında kullanıcıları yakından ilgilendiren istatistiklere yer veren Yerlikaya'nın verdiği 'yüzde 26' oranı da dikkat çekti.

Haber 05-09-2023 10:27

X (Twitter), gizlilik politikasını güncelledi: Kullanıcılar dikkat!

Gelen haberlere göre sosyal medya platformu X, gizlilik politikasını güncelledi. Şirketin kullanıcıların biyometrik verileriyle istihdam ve eğitim geçmişine dair bilgi toplamaya başlayacağı duyuruldu. X'in bu verileri nasıl toplayacağı ya da nasıl kullanacağı bilinmiyor. X'in temsilcisi ise yeni politika değişikliğinin yapıldığını onaylamış durumda. İşte detaylar!

Haber 31-08-2023 16:09

X'e dönüşümü sonrası bu da oluyor: Twitter'a öyle bir özellik geliyor ki... Elon Musk duyurdu!

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X, "X dönüşümü meyvesini mi vermeye başladı?" dedirten bir haber ile karşımızda. Detayları ise X'in sahibi Elon Musk kişisel hesabından duyurdu. Görünüşe göre X için önemli bir özellik yolda.

Haber 31-08-2023 12:07

Elon Musk'tan yine çok konuşulacak paylaşım: Acı gerçek şu ki diyerek açıkladı!

Twitter'ın (X'in) sahibi Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Musk, yaptığı paylaşımda "Acı gerçek şu ki" diyerek ilginç ifadeler kullandı. İşte ünlü milyarderin söz konusu paylaşımı...

Haber 20-08-2023 18:16

Böyle keşfedildi... İşte Twitter'ın (X'in) yakında getirebileceği söylenen yeni özelliği!

Eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal ağ X, yeni kimlik doğrulama özellikleri üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bir uygulama araştırmacının iddiasına göre, platform ek bir doğrulama özelliği üzerinde çalışıyor. Hatta iddia sahibi tarafından konuyla ilgili bir ekran görüntüsü bile paylaşılmış durumda.

Haber 18-08-2023 16:21

Elon Musk durmuyor! O logo tekrar değişti: Dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı...

X (eski adıyla Twitter), varsayılan uygulama simgesi logosunda bir güncelleme daha yapmış gibi görünüyor. Çünkü söz konusu logoda ufak bir değişiklik yapılarak, X'in arkasında yer alan siyah arka plana bazı beyaz işaretlerinin eklendiği görüldü. Bu değişiklik, dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Haber 17-08-2023 13:29

Çarpıcı hamle... Twitter (X), TweetDeck'i ücretli hale getiriyor!

X olarak yeniden adlandırılan Twitter, görünüşe göre şimdi de TweetDeck'i ücretli bir hizmet haline getiriyor. Kullanıcıların farklı hesaplara ve birden fazla özel akışa erişmesine olanak tanıyan TweetDeck de kısa bir süre önce "X Pro" olarak yeniden adlandırılmıştı.

Haber 16-08-2023 16:36

Twitter rakibi Threads'te büyük kan kaybı!

Twitter rakibi olarak gösterilen Threads uygulamasında adeta kan kaybı yaşanıyor. Son verilere göre Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın uygulaması Threads, günlük aktif Android kullanıcılarının neredeyse yüzde 80'ini kaybetti.

Haber 14-08-2023 10:54

Elon Musk'tan şaşırtan karar! Açık artırmayla satışa çıkartıyor: Sadece 2 gün sürecek

Teknoloji milyarderi Elon Musk, Twitter’ın logosunu ‘X’ ile değiştirmesinden sonra ilginç bir kararla daha gündemde. Musk, şirketin San Francisco’daki ana binasında bulunan ofis mobilyalarını, sanat eserlerini ve üzerinde eski logo bulunan eşyaları açık artırmayla satışa çıkartacak! Açık artırmanın 12 Eylül’de başlayacağı ve 14 Eylül’de sona ereceği belirtildi.

Haber 10-08-2023 18:23

Kullanıcılar şaşkın: Twitter (X) para dağıtıyor!

Elon Musk liderliğindeki X (Eski adıyla Twitter), premium kullanıcılarına bu hafta reklam geliri olarak binlerce dolar ödedi. Bazı kullanıcılar bu durumu coşkuyla karşılarken bazıları da yaşadıkları şaşkınlığı paylaştı.

Haber 10-08-2023 10:47

Twitter'a, Trump'ın hesabıyla ilgili bilgileri geç verdiği için para cezası!

Twitter'a, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabıyla ilgili bilgileri geç verdiği için 350 bin dolar ceza verildiği bildirildi.

Haber 10-08-2023 01:21

Eski adı Twitter olan X, artık buna da izin veriyor!

Eski adı Twitter olan Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya şirketi X, artık ücretli kullanıcıların (Twitter Blue abonelerinin) mavi tiklerini gizlemelerine izin veriyor. Ayrıca bu noktada, Twitter Blue'nun X Blue olarak yeniden adlandırıldığını da söylemek gerekiyor.

Haber 02-08-2023 15:57

Eski Twitter logolu iPhone çılgınlığı! Fiyatları dudak uçuklatıyor

Twitter geçtiğimiz hafta adını X olarak değiştirdi. Aynı zamanda sosyal medya platformunun iOS uygulaması da güncellendi ve mavi kuşlu ikonik uygulama logosunun yerini Elon Musk'ın kendi hesabından da paylaştığı "X" aldı. Ancak Twitter uygulamasını güncellemeyen ve böylelikle ikonik mavi kuşlu logoya sahip uygulamayı kullanmaya devam eden bazı iPhone sahipleri bu durumu firsata çevirdi. Zira eski Twitter logosuna sahip bu cihazlardan bazıları çevrimiçi mağazalarda binlerce dolara satılıyor.

Haber 31-07-2023 15:07

Twitter'daki değişiklikler Demet Akalın'ı çileden çıkardı! Elon Musk'a tepki gösterdi

Ünlü popçu Demet Akalın, teknoloji dünyasının önde gelen ismi Elon Musk'ın Twitter'a getirdiği yeniliklere çok sinirlendi. Akalın, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı sosyal medya üzerinden dile getirerek, Musk'ı sert bir şekilde eleştirdi.

Magazin 31-07-2023 11:20

Yeni adı X olan Twitter'da tweet dönemi de tarih oluyor! Bakın yerini ne alıyor

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X'de tweet dönemi de sona eriyor. Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformunun "Tweet" düğmesini "Gönderi", "Retweet"i ise "Repost" olarak değiştirdiği görüldü.

Haber 31-07-2023 09:15

Elon Musk'ın Twitter'ın logosunu X olarak değiştirmesine porno yasağı geldi!

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter'ın klasik "kuş" logosunu "X" harfi ile değiştirmişti. Twitter'ın "X" logosu Endonezya'da porno yasalarına takıldı. İşte bütün detaylar!

Haber 26-07-2023 12:25

Elon Musk dediğini yaptı! Twitter'ın logosu değişti... Adının da değişmesi bekleniyor

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter'ın klasik "kuş" logosunu "X" harfi ile değiştireceğini duyurmuştu. Son olarak sosyal medya kullanıcıları Twitter'a girdiklerinde beklenen bu değişimle karşılaştılar. Şimdi, Twitter'ın adının da değişmesi bekleniyor. İşte X harfine dönüşen, Twitter'ın o yeni logosu...

Haber 24-07-2023 12:24

Elon Musk'tan Twitter açıklaması... Yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz

Twitter'ı geçtiğimiz yılın ekim ayında satın alan ve radikal değişikliklere imza atan Elon Musk, bu kez de Twitter'ın logosunu değiştirecek. Öte yandan Musk, bu yılın başında, Twitter'ın logosunu kısa bir süreliğine, kripto para birimi Dogecoin'in köpek logosuyla değiştirmişti. İşte haberin detayları...

Haber 23-07-2023 20:59

Elon Musk niyetini ortaya koydu! Twitter'ın logosunu değiştirecek... Tüm kuşlara veda

Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştirmek istediğini belirterek bir tweet attı. Böylece Elon Musk Twitter'ın logosunu değiştirme niyetini ortaya koydu. Ünlü milyarder söz konusu tweet'inde ise "Ve yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" dedi. Ancak bununla da bitmedi.

Haber 23-07-2023 10:38

Twitter'ın ismi değişiyor! Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Threads hamlesi sonrası yine rahat durmadı! İşte yeni logosu...

Elon Musk'tan Twitter'a ilişkin yeni bir hamle geldi. Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketinin Instagram tabanlı uygulaması Threads'i kullanıma sunmasının ardından ne yapacağını şaşıran ünlü iş adamı, Twitter’ın muhtemel isminin ‘Deus X’ olabileceğini duyurdu.

Haber 23-07-2023 10:18

Elon Musk durmuyor! Twitter'da bir sınırlama daha

Twitter, doğrulanmamış kullanıcıların gönderebileceği DM sayısını sınırlandırıyor. Bu hamlenin spam DM'leri azaltmaya yardımcı olacağı belirtildi.

Haber 23-07-2023 09:53

Twitter çöktü mü? 21 Temmuz 2023 Twitter'da sorun mu yaşandı, Twitter'a ne oldu?

Twitter çöktü mü? Twitter'da sorun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek üzere birçok kişinin bugün "Twitter çöktü mü?" ve "21 Temmuz 2023 Twitter'da sorun mu var?" sorusunun yanıtını aradığı söylendi. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter'da sorun mu var? İşte detaylar...

Haber 21-07-2023 17:11

SON DAKİKA | BTK duyurdu! Twitter'a reklam yasağı kararı... Üç ay içinde temsilci belirlemezse bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek

Son dakika: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmediği gerekçesiyle Twitter'a, Türkiye'deki vergi mükellefi gerçek ve tüzel kişiler tarafından yeni reklam verilmesini yasakladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise yasağa ilişkin, "Üç ay içinde temsilci belirlemezse Twitter’ın bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek” dedi.

Haber 21-07-2023 08:58

Elon Musk’a soğuk duş! Mark Zuckerberg'in Threads atağı pahalıya mal oldu! Twitter'da sert düşüş

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketi, 'Twitter katili' olarak isimlendirilen Instagram tabanlı uygulaması Threads'i 5 Temmuz Çarşamba günü kullanıma sundu. Kısa sürede çok sayıda kullanıcı kazanan Threads, Twitter'ı solladı. Twitter'ın sahibi Elon Musk, yaptığı açıklamada reklam gelirlerinde yüzde 50 azalma olduğunu belirtti.

Haber 16-07-2023 15:11