Park Yeri Haberleri

Burdur’da şaşkına çeviren olay! Duran araca kurşun yağdırdı, sebebini duyan inanamadı…

Burdur’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çöp konteynerinin yerine başka bir araç park etti diye çılgına dönen komşu araca kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine gelen polis ekipleri de olaya ilişkin şaşkınlarını gizleyemezken arabası kurşunlanan komşu ise “Olay anında araç içerisinde olabilirdik, şikayetçiyim” dedi. İşte Burdur’daki ilginç olayın detayları…

Haber 10-03-2024 07:24

Hatay'da park yeri kavgası! 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Hatay'ın Erzin ilçesinde araç parkı yüzünden çıkan bıçaklı kavga kanlı bitti. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Haber 05-01-2024 23:46

Park yeri kavgası kanlı bitti! Önce beyzbol sopasıyla dövdüler, ardından defalarca kez bıçakladılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin Queens bölgesindeki bir sokakta 3 kişi arasında park yeri kavgası çıktı. Sözlü bir şekilde başlayan kavga kısa sürede sopalı ve bıçaklı hale geldi. Bir kişi beyzbol sopalarıyla dövüldükten sonra tam 5 yerinden bıçaklandı. Bir araba park yeri yüzünden sokakta çıkan acımasız tartışmanın ardından yaralanan adamın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Trend 21-03-2023 08:18

Oğluna park yeri tutan kadın dehşeti yaşadı! Oğlu da ezilme tehlikesi geçirdi

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana geldi. Oğlu gelecek diye park yeri tutan bir kadınla boş yere park etmek isteyen araç sahibi arasında tartışma yaşandı. Otomobil sürücüsü kadının ayağını ezdi ve olay yerinden kaçtı. O esnada olay yerine gelen kadının oğlu, kaçan aracı durdurmaya çalıştı ve ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 12-12-2022 20:14

Diğer Haber Etiketleri

Park Yeri

Park Yeri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Park Yeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.