Pazarlama Haberleri

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 16-04-2024 12:05

BN Hotel Thermal & Wellness’ın yeni pazarlama direktörü belli oldu

Türkiye termal turizm sektörüne ‘lifestyle thermal’ konseptini kazandıran BN Hotel Thermal & Wellness’ın yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Alexandra Şencan oldu. Sektörde uluslararası arenada edindiği 17 yıllık tecrübeyi BN Hotel’e aktaracak olan Alexandra Şencan, özellikle otelin ve bölgenin termal değerinin Avrupa, Orta Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu bünyesindeki ülkelere tanıtılması konusunda çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Haber 05-10-2023 09:42

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Güzellik standartları kadınların başını yaktı! Her şey tıraş bıçaklarının pazarlanmasıyla başladı

Vücudumuzda bulunan istenmeyen tüyler kadınlara dayatılan güzellik algıları nedeniyle oldukça can sıkıcı olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın ergenliğe girdiği andan itibaren bu tüyler ile savaşmak için çeşitli yöntemler izliyor. Kadınların tüylerini alması bu tüylerin olmadığını düşündürtüyordu. Peki kadınların tüylerini ilk defa neden aldığını biliyor muydunuz?

Kadin 15-11-2022 10:40

Diğer Haber Etiketleri

Pazarlama

Pazarlama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pazarlama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada gündem olan pazarcı ve hal esnafın atışmalarının gerçeği ortaya çıktı

Diyarbakır’da nisan ayında arkadaşının ucuza ürün satmasına tepki gösteren Yenişehir Semt Pazarı Dernek Başkanı Veysi Danış, "Ürün 6 TL’yken senin 4 TL’ye satman piyasayı etkiliyor. Piyasaya uymak zorundasın. Asgari ücret 4 bin 250 TL, aç mı var bu ülkede" diye sert çıkarken, ucuza ürün sattığı iddia edilen hal esnafı Ahmet Çelik ise, "Ben fırsatçı değilim. Allah var. Yiyen var, yiyemeyen var. Sen istersen 8’e sat" diye kendini savundu. Tartışmanın ikinci perdesi ortaya çıktı.

Haber 23-05-2022 17:03

Trabzon'dan 1400 satıcının ürünü Trendyol ile pazarlanıyor

Trabzon'dan 1400 satıcının ürünü Trendyol ile pazarlanıyor

Yurthaber 14-04-2022 16:18

Bursa siyahının ihracat yolculuğundaki kaybını azaltacak ambalaj geliştirildi

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünce desteklenen proje kapsamında üniversite-sanayi iş birliğiyle prototipi geliştirilen biyobozunur nanolif ambalajın, "Bursa siyahı" olarak bilinen siyah incirin yanı sıra çabuk bozulabilen meyvelerde de kullanılması amaçlanıyor - Proje yöneticisi BTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Türker Sarıcaoğlu: - "Bu ambalaj malzemesinin boyutunu nano boyutlara indirebildiğimiz için etkinliği çok daha yüksek, muhafaza süresi çok daha uzun"

Yurthaber 14-04-2022 12:05

FİSKOBİRLİK pazarlama sektöründe de faaliyet gösterecek

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: - "Sigorta ve marketçiliğin ardından pazarlama sektöründe de bir şirket kurduk" - "Bugün itibarıyla Birliğe yük olabilecek, kuruma kaynak aktarma durumu olmayan iştirakimiz yok"

Yurthaber 10-07-2021 11:07

Yasemin Sadıkoğlu’ndan marka iletişimde anlam odaklı “iyi” pazarlama!

Yasemin Sadıkoğlu’ndan marka iletişimde anlam odaklı “iyi” pazarlama! Türkiye’de birçok markanın yaratım, gelişim, globalleşme sürecinde önemli roller üstlenen marka danışmanı Yasemin Sadıkoğlu, pandemi sonrası 2015 yılında kurup, 2018’den beri tek ortak olarak devam ettiği Keys İletişim’de anlam odaklı, “iyi marka elçiliği”ne başladı.

Finans 08-07-2021 11:12

Dijital çağın yeni mesleği eğitimlere başladı: Nasıl İnfluencer olurum?

Dünyanın en eski pazarlama yöntemlerinden olan ‘ağızdan ağza duyurularak pazarlama’ günümüzde evrilerek influencer pazarlaması haline geldi. Markaların son dönemde çokça tercih ettiği influencer ile pazarlama yöntemi sosyal medyayı aktif kullanan takipçisi fazla olanların kazanç kapısı haline geldi. Geliştirlen bir uyguluma ile bu faaliyetleri sürdürenlere online eğitim verilmeye başlandı.

Finans 19-03-2021 08:55

ATO satış pazarlama alanlarında sınav ve belgelendirme kuruluşu oldu

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "ATO İDEA MESYET'in düzenleyeceği sınavlara katılarak belge almaya hak kazananların istihdam edilmeleri daha kısa sürede ve kolay gerçekleşecek"

Yurthaber 02-12-2020 13:41

Petrol Ofisi, Müşteri Deneyimi Endeksi’nde en iyi akaryakıt markası seçildi

Petrol Ofisi, Müşteri Deneyimi Endeksi’nde en iyi akaryakıt markası seçildi

Yurthaber 13-11-2020 10:31

Teknoloji bağımlılığı tüketicileri tutarsız davranışa sevk ediyor

İngiltere Suffolk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Luiz Moutinho: - "Tüketicilerin tutarsız ve kaotik davranışlarının temelinde teknolojiye dayalı bağımlılık var. İnsanın dikkatini dağıtan ve daha fazla alışveriş yapmaya zorlayan teknolojik uyaranlar mevcut" - "Türk tüketiciler de batı dünyasının ticarileşmesine maruz kalmaktadır. Türk tüketiciler batının yaşam tarzını benimsemekte bazen çok tereddütlü bazen de çok istekli davranabiliyor"

Finans 21-01-2020 11:02

Ekim ayında e-ticarete doyacağız

E-ticaret girişimcilerini, KOBİ'leri, mevcut girişimini büyütmek isteyenleri, dijital pazarlama profesyonellerini, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticilerini, pazarlama uzmanlarını, danışmanları, sosyal medya uzmanlarını, marka yöneticilerini belli konular ile alakalı bilgilendirme yapma amacı taşıyan E-Ticaret Sohbetleri Ekim ayında hem İstanbul hem de İzmir’de yapılacak.

Trend 27-09-2019 10:57

Pazarlama sektöründeki trendler e-ticaret sohbetlerinde

E-Ticaret gün geçtikçe ülkemizde daha da önem kazanırken firmalar daha fazla müşteriye ulaşabilmek için farklı yöntemler deniyorlar. Kimisi ne denerse denesin çok iyi sonuçlar alamıyor ama trendleri yakından takip edip müşteri ihtiyaçlarını anlayan firmalar ise çok başarılı oluyor.

Finans 19-03-2019 12:24

2018’in En Cool Markaları

Pazarlama dünyasının lider dergisi Marketing Türkiye için Roamler Türkiye’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği “Cool Markalar Araştırması” 2018’in en cool markalarını gözler önüne serdi… “Yılın En Cool Markaları” 19 Ekim’de Fairmont Otel’de bu yıl ilki düzenlenen “Cool Gece”de ödüllerine kavuştu. İşte 2018’in en cool markaları…

Finans 22-10-2018 15:55

Gün arkadaşı kadınlar bir araya gelip pazar açtı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde altın günlerinde tanışan ve aralarında sağlık sorunlarıyla mücadele edenlerin de bulunduğu 7 kadın, el emeği göz nuru ürünlerini Tarihi Taşhan'da açtıkları pazarda görücüye çıkardı - "Kadın El Emeği Pazarı" koordinatörü Dilek Yıldız: - "Bir kadın her şeyi üretebilir düşüncesiyle alanlara çıktım. Hem çocuklarımı hem de kendimi geliştirdim"

Yurthaber 20-09-2018 13:11

Gün arkadaşı kadınlar bir araya gelip pazar açtı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde altın günlerinde tanışan ve aralarında sağlık sorunlarıyla mücadele edenlerin de bulunduğu 7 kadın, el emeği göz nuru ürünlerini Tarihi Taşhan'da açtıkları pazarda görücüye çıkardı - "Kadın El Emeği Pazarı" koordinatörü Dilek Yıldız: - "Bir kadın her şeyi üretebilir düşüncesiyle alanlara çıktım. Hem çocuklarımı hem de kendimi geliştirdim"

Haber 20-09-2018 12:06

Gençler en çok pazarlama alanında çalışmak istiyor

Türkiye’nin ve dünyanın en iyi şirketleriyle en seçkin yeteneklerini buluşturan online kariyer platformu toptalent.co, Türkiye’nin önde gelen 50 üniversitesinde 4 yıllık bölümlerde okuyan veya yeni mezun olmuş 18-25 yaş arasında, 5130 genç yetenek üzerinden yaptığı araştırmada Türkiye’de en çok çalışılmak istenen iş alanlarını ortaya koydu.

Haber 02-05-2018 09:27

Volvo, Polestar markası ile elektrikli araçlarını pazarlayacak

Elektrikli araçlar dünyasında olan rekabete kayıtsız kalmak istemeyen üreticilerden biri olan Volvo, bu tip araçlarını Polestar markası altında piyasaya sunacak. Yakın zamanda Volvo tarafından 2015 yılında satın alınan ve daha çok modifiye konusunda uzman olan şirket Polestar farklı bir pazarlama stratejisi konusunda köprü görevi olmaya hazırlanıyor.

Haber 24-06-2017 16:22

Influencer talks etkinliğinin ilki, sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile Zorlu PSM’de gerçekleşti

Hatırlı pazarlama sektörünün lideri CreatorDen, farklı ve renkli bir proje ile bir ilke imza attı.

Haber 19-08-2016 09:40

Erdoğan: Bu konuda pazarlamacılık yapacağım

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yüzde yüz yerli insansız hava aracını ürettiğini belirterek, "Ben bu konuda pazarlamacılık yapacağım. Çünkü pazarı oluşturacağız ki onlar teşvik olsun" dedi.

Haber 09-05-2015 16:20

18 yaşındaki kız hayrete düşürdü

Adana'da temizlik ürünü pazarlamak için girdiği evden cep telefonu çaldığı ileri sürülen 18 yaşındaki Medine U., binadan çıkarken yakalandı.

Haber 24-04-2015 14:13

Mixx Awards 2012 ödülleri sahiplerini buldu

Dijital pazarlama iletişimi sektörünün en iyilerinin belirlendiği “Mixx Awards Türkiye 2012”nin sonuçları açıklandı.

Haber 14-02-2013 09:58

Robotlar hamburger dünyasına girdi

Robotlar yavaş yavaş insanların yerini almaya başlarken robot üreten firmalarda farklı fikirler ile kendi pazarlarını geliştirmeye çalışıyor.

Haber 24-01-2013 11:23

180 milyon tablet bilgisayar

Tablet bilgisayar pazarı hızla büyümeye devam ediyor. Peki pazardaki son rakamlar ne alemde? 2013 için beklentiler ne yönde?

Haber 18-01-2013 14:00

13 yaşındaki kızını erkeklere pazarladı

Adana'nın Aladağ ilçesinde 13 yaşındaki kızını erkekler pazarladığı ileri sürülen anne gözaltına alındı.

Haber 11-12-2012 15:58

15 yaşındaki kıza 11 tecavüz

Adana’da 15 yaşındaki E.E.’nin 2 yıl önce evden kaçtıktan sonra 11 kişinin tecavüzüne uğradığı ve otoyolda para karşılığında erkeklere pazarlandığı iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

Haber 07-11-2012 13:28

14 yaşındaki öz kızını pazarladı

Bir anne, 14 yaşındaki kızını ve kızının iki arkadaşını otelde pazarlarken yakalandı.

Haber 08-10-2012 10:56

Eşini erkeklere pazarlayıp...

Eşini erkeklere pazarladı, çektiği görüntülerle de şantaj yaptı.

Haber 16-08-2012 17:21

Komutan eşine 616 yıl istendi

Komutan eşi Mesude Demir'e, kendisini TOKİ çalışanı olarak tanıtarak sahte belgelerle konut pazarlama suçlamasıyla dava açıldı

Haber 05-07-2012 09:40

Polisleri görünce bayıldı!

Bursa'da internete verdiği, "Günlüğü 500 TL'ye gündelikçi bulunur" ilanı ile genç kızları erkeklere pazarladığı öne sürülen G.S., kendisini müşteri olarak tanıtan polisleri karşısında görünce bayıldı.

Haber 20-05-2012 10:43

Futbolculara kadın pazarlayan çeteye ceza!

Konya'da internetten 'çocuk bakıcısı aranıyor' ilanıyla Türkiye'ye getirdikleri 18 yabancı uyruklu kadına zorla fuhuş yaptırıp, ünlü futbolculara da pazarladıkları iddia edilen çeteye ceza yağdı.

Haber 21-03-2012 15:09

'Eşimin zoruyla yıllarca fuhuş yaptım'

Samsun'da 46 yaşındaki Hasan M. eşi 41 yaşındaki F.M.'yi erkeklere para karşılığı pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber 16-03-2012 13:40

MIXX AWARDS 2011 sahiplerini buldu

Dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini, sektöre ve hizmet ettikleri markalara kattıkları artı değeri tescilleyen Mixx Awards 2011 ödülleri sahiplerini buldu.

Haber 25-02-2012 11:34

Genç kızı tehditle pazarladı

Bursa'da ilişkiye girdiği 16 yaşındaki kızını çıplak fotoğraflarını çekip tehdit ederek 5 kişiye pazarlayan A.G. yakalandı.

Yurthaber 18-02-2012 12:42

Öz yeğenini erkeklere pazarladı

Karaman'da 14 yaşındaki yeğeni K.Ç.'yı para karşılığı erkeklere pazarlayan F.S. ile kız çocuğuyla ilişkiye giren 7 kişi tutuklandı.

Yurthaber 01-12-2011 10:58

Öz dayısı bile tecavüz etmiş

Amasya'da 13 yaşındaki D.K.'nın para karşılığı erkeklere pazarlandığı iddiasıyla 14 kişi daha gözaltına alındı.

Yurthaber 22-06-2011 13:20

Olmayan kadınları internetten pazarladı

Üniversite mezunu genç bir sosyal paylaşım ağında oluşturduğu profilde, sanal randevu evi kurarak 44 kişiyi dolandırdı.

Haber 10-12-2010 16:13

Zengin Araplara bakire kızları pazarlıyorlar

İngiltere’de zengin Arap işadamlarına 364 bin TL karşılığında bakire kızları pazarlayan bir şebeke çökertildi.

Haber 15-09-2010 08:11