Penn Badgley Haberleri

Eski sevgilisini unutamayan takıntılı burçlar belli oldu! You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg solda sıfır kalır

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar eski aşklarını saplantı yapma potansiyeli olan burçları açıkladı. Onlar, You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg gibi takıntılı oldukları kişiye dünyayı dar ediyorlar. İşte eski sevgilisini unutamayan en takıntılı burçlar...

Kadin 16-10-2023 14:18

You'nun yıldızı Penn Badgley'den mastürbasyon sahneleriyle ilgili itiraf!

You dizisinin yıldızı Penn Badgley, katıldığı bir yayında samimi açıklamalarda bulundu. 4. sezonu da onay alan You dizisinde Joe karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, üç sezon boyunca çeşitli mastürbasyon sahneleri çekmek zorunda olduğunu anlatarak, bu sahneleri çekmenin başka biriyle seks sahnelerini çekmekten daha zor bulduğunu itiraf etti.

Magazin 18-07-2022 15:51

You'nun başarılı oyuncusu Penn Badgley 1 milyon 825 bin dolara ev aldı

You dizisiyle ününü ün katan yakışıklı oyuncu Penn Badgley, üç yatak odası ve iki banyosu olan, 1 milyon 825 bin dolarlık eviyle gündem oldu.

Magazin 12-12-2021 11:06

Sosyal medya bu hatayı konuşuyor! İzleyiciler You’nun üçüncü sezonunundaki detayla dalga geçti

Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alan You, 3. sezonu ile hayranlarını şaşırtmayı bir kez daha başardı. 3. sezondaki sevişme sahneleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen dizi, izleyicilerinin gözünden kaçmayan çekim hatasıyla bu sefer de gülümsetti.

Trend 02-11-2021 16:34

Penn Badgley

Penn Badgley Hakkındaki Haberler Mynet'te. Penn Badgley Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

You dizisinin başrolleri Penn Badgley ile Victoria Pedretti sevişmesi sahnesi açıklaması: Önlem aldık

Salgının etkisiyle çekimlerinde aksaklıklar yaşayan dizi 3. sezonu ile seyircisiyle buluştu. 4. sezon onayı alan dizinin sevişme sahneleri sosyal medyada bir hayli konuşuldu. You dizisinin başrolleri Penn Badgley ile Victoria Pedretti sevişmesi sahnelerinin çekimine dair açıklamalar yaptı.

Trend 27-10-2021 16:33