Pera Palas’tA Gece Yarısı Dizisi Haberleri

Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2.sezon vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi, "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan toplayan dizinin ikinci sezonu 12 Eylül'de gösterilecek.

Trend

Selahattin Paşalı bebeğine rol aldığı dizisinin ismini verdi! Selahattin Paşalı bebeğine ne isim verdi? Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi ne oldu?

Selahattin Paşalı bebeğinin ismini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Lara Tümer ile dünya evine giren başarılı oyuncu Selahattin Paşalı, baba olma heyecanı da yaşıyor. Paşalı, dizisinin ismini dünyaya gelecek bebeğine verdi. İşte Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi!

Magazin

Dünyaevine giren Selahattin Paşalı kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında ve nerelidir? Selahattin Paşalı kimle evlendi?

Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile dünyaevine girdi. Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Selahattin Paşalı evlendi. Selahattin Paşalı, evlilik haberinin ardından gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu hakkında yapılan araştırmalar bu haberden sonra hız kazandı. İşte Selahattin Paşalı'ya dair merak edilen detaylar!

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlandı?

Netflix'te ekran macerasına başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçiyor ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer gibi oyuncular rol alıyor. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlandı? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları kimler? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu nedir?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart itibariyle Netflix'te ekran macerasına başladı. İlgiyle takip edilen dizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçiyor ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu alıyor. Peki başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları kimler? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin

Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Esra'sı Hazal Kaya kaç yaşında?

Netflix'te izleyicilerle buluşan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayınlanmasıyla birlikte dizide Esra karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın hayatı, memleketi ve evli olup olmadığı merak edildi. Ünlü isim bir dönem Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileriyle akıllarda yer etmişti. Peki Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Hazal Kaya kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı Peride gerçek mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı Peride kimdir?

3 Mart 2022 tarihinde, online film ve dizi izleme platformu olan Netflix'te seyircilerle buluşan ve kısa zamanda büyük ses getiren dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Peride karakterinin tarihte yaşayıp yaşamadığı merak konusu oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Peride rolüne ünlü oyuncu Hazal Kaya hayat veriyor. İşte "Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Peride gerçek mi?" sorusunun yanıtı...

Magazin

Selahattin Paşalı kimdir, aslen nereli? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin Halit'i Selahattin Paşalı kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Aşk 101 dizisinde de rol almış olan oyuncu Selahattin Paşalı, bu kez yine Netflix yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile gündeme geldi. Dizide Halit karakterini canlandıran Selahattin Paşalı'nın hayatı, memleketi ve hamile haberleriyle gündeme gelen sevgilisinin kim olduğu merak edildi. Peki Selahattin Paşalı kimdir, aslen nereli? Selahattin Paşalı kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon var mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon çekilecek mi?

Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı gibi popüler oyuncuların yer aldığı bir Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı ilk sezonuyla seyircilerden tam not aldı. Hikayesi ve karakterleriyle izleyenleri hayran bırakan dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı, Charles King'in ''Midnight at the Pera Palas'' isimli kitabından uyarlandı. İşte merak edilenler...

Trend

Fatih Portakal'dan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisine sert eleştiri

Ahmet Hakan'ın Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncusu Hazal Kaya ile ilgili eleştirileri gündemdeyken Fatih Portakal da diziyle ilgili fikirlerini takipçileriyle paylaştı. Portakal, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisine dair sert eleştirilerde bulundu.

Magazin

Hazal Kaya'dan Ahmet Hakan'a Pera Palas’ta Gece Yarısı yanıtı: Haddiniz değil!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın Netflix'te yayına giren Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol oynayan Hazal Kaya'nın oyunculuğu hakkındaki yazısı sosyal medyada gündem oldu. Hakan'ın "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısına Hazal Kaya'dan yanıt geldi. Kaya paylaşımında "Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamaz. Haddiniz değil!" dedi.

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü kim canlandırdı? Hakan Dinçkol kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hakan Dinçkol hangi filmlerde oynadı? Yargı dizisinde hangi karakteri canlandırıyor?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü kimin canlandırdığı merak konusu oldu. 3 Mart Perşembe günü Netflix'te izleyici ile buluşan dizi, bir hayli beğenildi. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü kim canlandırdı? Hakan Dinçkol kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hakan Dinçkol hangi filmlerde oynadı? Yargı dizisinde hangi karakteri canlandırıyor? Ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyeri ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin

'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinde Hazal Kaya'nın Atatürk'e sarıldığı an sosyal medyada gündem oldu

Başrollerini Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı’nın paylaştığı yeni Netflix dizisi ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’, dün izleyiciyle buluştu. Filmde en çok beğenilen sahnelerden biri Hazal Kaya’nın Atatürk ile olan sahneleri oldu. Kaya'nın Atatürk'e sarılması sosyal medyada en çok beğenilen sahnelerden biri oldu.

Magazin

Hazal Kaya'dan Pera Palas’ta Gece Yarısı paylaşımı: Kendimi çok şanslı hissediyorum

Netflix'in yeni Türk dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı seyirciyle buluştu. Dizide Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziyle ilgili yaşadığı heyecanı dile getirdi. Önceki gün dizinin özel gösterimine de katılan Hazal Kaya "Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu diziyle ilgili her şey ama her şey başından beri rüya gibi" ifadelerini kullandı.

Magazin

Pera Palas'ta Gece yarısı dizisinin çekildiği Pera Palas oteli nerede? Pera Palas otelin sahibi kim?

Pera Palas oteli merak edilen ve araştırılan yapılar arasında yer alıyor. Netflix'in yerli yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayınlanmasına çok az bir zaman kaldı. Hal böyleyken de hem diziye hem de Pera Palas oteline olan ilgi her saat artmaya devam ediyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizinin çekildiği Pera Palas oteline bir göz atalım!

Haber

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin özel gösterimi yapıldı

Netflix’in yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın deneyimsel gösterimi Pera Palas Oteli’nde gerçekleşti. Geceye dizinin başrol oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri’nin yanı sıra dizinin yaratıcısı, aynı zamanda yönetmeni Emre Şahin de katıldı.

Magazin

Hazal Kaya’nın başrolü üstlendiği Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan yeni fragman geldi! Atatürk detayı merak uyandırdı

Başrolünde Hazal Kaya'nın yer aldığı tanıtım videosuyla merak uyandıran Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Fragmandaki Atatürk detayı seyirciyi heyecanlandırmayı başardı.

Trend

Pera Palas'ta Gece Yarısı konusu nedir? Pera Palas'ta Gece Yarısı çıktı mı?

Netflix'in yeni yerli yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgi ile karşılaşan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hakkında geniş çaplı araştırmalar da başladı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hakkında merak edilenler!

Trend

Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı 'Pera Palas’ta Gece Yarısı' ne zaman başlıyor? İlk tanıtım geldi

Netflix, macera, eğlence ve gizem dolu hikayesinin yanısıra İstanbul’un büyüleyici geçmişini de yansıtan yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yayın tarihini bir tanıtım fragmanı ile duyurdu. Dizi, 3 Mart 2022’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı ne zaman başlayacak? Atatürk’e değinilen Netflix dizisi Pera Pera Palas'ta Gece Yarısı konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın fragmanı yayınlandı. Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik siyasi komployu işleyen dizi sosyal medyada gündem oldu. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı ne zaman başlayacak? Atatürk’e değinilen Netflix dizisi Pera Pera Palas'ta Gece Yarısı konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend

Hazal Kaya: Misafir yeni bölüm, Benden Ne Olur ve Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı aynen bu şekil bekliyorum

Hazal Kaya, Fox TV'de yayınlanan ve başrolünü Buğra Gülsoy'la paylaştığı Misafir dizisiyle ekranlara döndü. Yakında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ve Benden Ne Olur filmiyle de hayranlarının karşısına çıkacak olan Hazal Kaya, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin

Hazal Kaya'dan Pera Palas’ta Gece Yarısı paylaşımı!

Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’ya yer veren Netflix yapımı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin çekimleri tamamlandı. Hazal Kaya paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin