Perseid Meteor Yagmuru Turkiyeden Gorulecek Mi Haberleri

'Depremi tetikleyecek' iddialarına uzman isimden yanıt! Gökyüzü meteor yağmuru ile ışıl ışıl olacak 'Çıplak gözle gözlemlenebilecek'

Her yıl Ağustos ayının 2. haftasında gerçekleşen meteor yağmurları için geri sayım başladı. Peki, meteor yağmuru nereden, ne zaman, saat kaçta izlenebilir? Doç. Dr. Tolgahan Kılıçoğlu merak edilenleri paylaştı. Öte yandan ortaya atılan iddialar nedeniyle "meteor yağmuru depremi tetikler mi" sorusu soruldu. Uzman isimden net yanıt geldi. Prof. Dr. Aysun Akyüz, bu gece ve yarın gece yaşanacak olan ‘Perseid Meteor Yağmuru'nun depremi tetikleyeceği iddialarının bilimle uyuşmadığını söyledi.

Haber 2023-08-12 10:50:01

Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek? Meteor yağmuru Türkiye'de görülecek mi? Türkiye semaları Perseid ile aydınlanacak

Perseid meteor yağmuru ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Yıldız kayması olarak da nitelenen bu doğa olayı bu ay yaşanacak. Geri sayım devam ederken birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek? Meteor yağmuru Türkiye'de görülecek mi?

Haber 2023-08-10 11:51:07

Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek, Türkiye'de görülecek mi? Ağustos ayında zirve yapacak olan Perseid meteor yağmuru nedir?

Perseid meteor yağmuru ile ilgili araştırmalar basında yer alan haberlerin ardından hız kazandı. Yıldız kayması olarak da bilenen bu doğa olayı, Ağustos ayında zirve yapacak. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Perseid meteor yağmuru ne zaman gerçekleşecek, Türkiye'de görülecek mi? Perseid meteor yağmuru nedir?

Haber 2023-08-08 14:43:26

Perseid meteor yağmuru yaklaşıyor: Meteor yağmuru dünyadan görülebilecek mi?

Güneş sistemimiz bir 'uzay olayı' ile daha karşı karşıya geliyor. Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos tarihleri arasında gezegenimizden görülebilecek. Her yıl aynı zaman aralıklarında karşımıza çıkan Perseid göktaşı yağmuru, ilk gün yoğun sonraki gün ise azalarak gerçekleşecek. Peki merakla beklenen Perseid göktaşı yağmuru ne zaman başlayacak, dünyadan nasıl izlenecek? İşte Perseid meteor yağmuru hakkında tüm detaylar...

Haber 2017-08-01 18:48:31

Diğer Haber Etiketleri

Perseid Meteor Yağmuru gökyüzünü aydınlatmaya başladı, kaçırmayın!

9-13 Ağustos arasında inanılmaz bir meteor yağmuru gerçekleşiyor. Hepimiz meteor yağmurunun ne olduğunu biliyoruz. peki meteor yağmuru nasıl oluşuyor hiç merak ettiniz mi?

Trend 12-08-16 17:01