Güneş Tutulması Haberleri Ve Son Dakika Güneş Tutulması Haberleri

Güneş Tutulması Haberleri Ve Son Dakika Güneş Tutulması Haberleri

Güneş tutulması, ayın dünya ile güneş arasına girmesiyle oluşan bir doğa olayıdır. Tam güneş tutulması oldukça nadir görünse de kısmi tutulmalar, yıl boyunca iki ile beş defa arasında gerçekleşir. Tam güneş tutulması, ayın güneşi tamamen kapatmasıyla oluşur. Çevresinde Güneş Tacı olarak adlandırılan soluk bir ışık halkası görülür. Bu sırada hava oldukça kararır, yıldızlar ve gezegenlerin ışıkları belirginleşir. Halkalı güneş tutulması, güneşin tamamını kaplanmadığı türdür. Dünyadan bakıldığında parlak, içi boş bir ışık halkası gibi görünür. Ender olarak rastalanan Hibrit tutulma ise güneşin dünyanın bir kısmında tam, bir kısmında halkalı tutulmasıdır. Parçalı güneş tutulması, tam kapanmadan önce ve sonra gözlenen olaydır. En fazla 4 dakika gerçekleşen tutulmanın hiçbir evresi çıplak gözle izlenmemelidir. Teleskop, dürbün, fotoğraf makinesi ve benzeri araçlarla izlenmesi ise daha tehlikelidir.

Güneş Tutulması Haberleri

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 09-04-2024 17:56

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 09-04-2024 15:42

Tüm dünya merakla bekliyordu, 186 kilometrelik rota izledi! 2024'ün ilk Güneş tutulması Meksika, ABD ve Kanada'dan izlendi!

Kuzey Amerika kıtasında yılın ilk "tam güneş tutulması", Meksika, ABD ve Kanada’da milyonlarca kişi tarafından gözlemlendi. ABD'de tam tutulmanın içinde yer alan 13 eyaletteki yüzlerce şehir ve küçük kasabada, milyonlarca kişi özel güneş tutulması gözlükleri ve teleskoplarla bu tarihi doğa olayına tanıklık etti. Tam tutulma, 6 bin 437 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 44 milyon nüfusun yaşadığı Meksika, ABD ve Kanada toprakları üzerinde 186 kilometre genişliğinde bir rota izledi.

Haber 08-04-2024 22:51

8 Nisan'da gerçekleşecek! Bilim insanlarından uyarı geldi: 2024'ün ilk Güneş tutulması ölümcül trafik kazalarını artırabilir

Dünya 8 Nisan'da gerçekleşecek tam Güneş tutulmasına hazırlanırken, bilim insanlarından uyarı geldi. İddiaya göre, 2024'ün ilk güneş tutulması olacak 8 Nisan'daki güneş tutulması ölümcül araba kazalarında artışa neden olabilir.

Haber 27-03-2024 16:51

Merakla bekleniyordu! Halkalı Güneş tutulmasının büyüleyici görüntüleri...

Merakla beklenen halkalı Güneş tutulması Meksika'da gözlemlendi. Tutulma, yerel saatle 09.36'da Mexico City'de gerçekleşti. Daha önce 29 yıl önce gerçekleşen tutulmanın bir daha 2052 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber 14-10-2023 22:55

GÜNEŞ TUTULMASI TARİHİ 2023: Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek ve Türkiye'den görülecek mi?

Güneş tutulmasının ne zaman gerçekleşeceği basında çıkan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere son tutulma 20 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşmişti. Halkalı güneş tutulması için tarih verildi. Peki, güneş tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek?

Haber 06-10-2023 13:27

Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? Hibrit Güneş Tutulması Türkiye'den görülecek mi, anlamı nedir?

Güneş Tulması'nın ne anlama geldiği ve gerçekleşme zamanı merak ediliyor. Dört farklı Güneş tutulmasından biri olan Hibrit Güneş Tutulması halkalı tutulma ve tam tutulmanın birleşimi olarak tanımlanmakta. En son yaşanan güneş tutulması Türkiye'den canlı bir şekilde izlenebilmişti. Peki, Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? Hibrit Güneş Tutulması Türkiye'den görülecek mi, anlamı nedir?

Haber 19-04-2023 23:17

Güneş tutulması tarihi 2023: Hibrit Güneş tutulması ne zaman, Türkiye’den görülecek mi? Ender görülen bu doğa olayının etkileri!

Güneş tutulması tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 4 farklı şekilde meydana gelen bu doğa olayının en nadir görüleni olan Hibrit Güneş tutulması Nisan ayında gerçekleşecek. Peki, Hibrit Güneş tutulması ne zaman, Türkiye’den görülecek mi? İşte detaylar...

Haber 13-04-2023 15:23

25 Ekim için uzmanlar uyarmıştı ama korkulan oldu! Çıplak gözle izleyenler hastanelere koştu

25 Ekim'de gerçekleşen güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen vatandaşlar hastanelere koştu. Van'da aralarında çocukların da olduğu 10 kişide görme kaybı meydana geldi. Operatör Dr. Yusuf Evcimen yaptığı açıklamada güneşe bağlı oluşan hasarların bir tedavisinin olmadığına vurgu yaparken, " 15 saniyeden daha fazla süre bakmamamız lazım" diye konuştu.

Haber 28-10-2022 12:55

Van’da güneş tutulmasına çıplak gözle bakan 10 kişide görme kaybı oluştu

Van’da, bu yılın ikinci güneş tutulmasının yaşandığı 25 Ekim’de güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen 10 kişide görme kaybı meydana geldi.

Haber 28-10-2022 12:20

GÜNEŞ TUTULMASI CANLI İZLE: Güneş tutulması saat kaçta, nereden izlenir? Türkiye'den de görülüyor

Güneş tutulması canlı yayını yoğun ilgi görüyor. 25 Ekim tarihinde güneş tutulması gerçekleşiyor. Vatandaşlar heyecanla bekledikleri tutulmayı anbean takip etmek istiyorlar. Parçalı güneş tutulması 25 Ekim tarihinde saat, Türkiye Saati ile 12:40 ve 15.05 saatleri arasında meydana gelecek. Peki, güneş tutulması nereden izlenir?

Magazin 25-10-2022 14:55

Güneş tutulması için günlerdir hazırlanan Müge Anlı bakın ne yaptı! Müge Anlı'nın Güneş tutulması ritüeli

Güneş tutulması ritüelleri, ne zaman tutulacağı ve etkileri merak edilirken Müge Anlı canlı yayında bomba anlara imza attı. Parçalı güneş tutulmasından hemen önce Müge Anlı, kötü ruhları kovmak için teneke çaldı. "Güneş tutulmasını biz de buradan izleyeceğiz" diyen Müge Anlı'nın güneş tutulması ritüeli sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 25-10-2022 14:43

Türkiye'de merakla bekleniyordu... Ve güneş tutulması gerçekleşti! Gözler gökyüzüne çevrildi, uzmanlar uyardı: Sakın yapmayın

Dünya yılın ikinci ve son güneş tutulması için gökyüzüne kilitlendi. Yeryüzünün birçok noktasından görülebilen güneş tutulması nedeniyle dünyanın bazı noktalarında resmi tatil ilan edildi. Merakla beklenen güneş tutulması TSİ 13 ile 15 saatleri arasında gerçekleşti. Uzmanlar ise güneş tutulması sırasında yapılmaması gerekenlerle ilgili uyarıda bulundu. Peki bugünkü güneş tutulmasının özelliği ne? İşte güneş tutulmasıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Haber 25-10-2022 14:14

Güneş tutulması saat kaçta, ne zaman izlenir? 25 Ekim Güneş tutulması nereden izlenir? Bu saatlere dikkat

Güneş tutulması için araştırmalar hız kazandı. Belirli tarihlerde gerçekleşen güneş tutulması için geri sayım başladı. Astronomi ve Uzay Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yayımlanan takvime göre parçalı güneş tutulması bugün gerçekleşiyor. Peki, Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? 25 Ekim Güneş tutulması Türkiye’den izlenecek mi?

Haber 25-10-2022 13:08

Güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması 3d güneş gözlüğü ile mi izlenir? Tutulma öncesi kritik uyarılar

Güneş tutulması bugün (25 Ekim) meydana gelecek. Nadir görülen doğa olaylarından olan Güneş tutulmasını izlemek isteyen vatandaşlar, tutulmanın nasıl izlenebileceğini araştırmaya başladı. Güneş Tutulması Türkiye'den de izlenebilecek. Peki Güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması 3d güneş gözlüğü ile mi izlenir? İşte ayrıntılar...

Haber 25-10-2022 10:34

Güneş tutulması namazı ne zaman? Küsuf namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Güneş tutulması zamanı Küsuf namazı kılınışı!

Güneş tutulması namazının ne zaman ve nasıl kılınacağı 25 Ekim 2022 Salı günü görülecek bu nadir doğa olayı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 25 Ekim'de Türkiye'den de gözlemlenecek olan Güneş tutulması nedeniyle namaz kılmak isteyen kişiler arama motorlarında küsuf namazı ile ilgili sorgulama yapmaya başladı. Peki, Güneş tutulması namazı nasıl kılınır, Küsuf namazı nedir, kaç rekat? İşte Güneş tutulması zamanı Küsuf namazı kılınışı...

Haber 25-10-2022 09:50

Güneş Tutulması bugün saat kaçta, hangi illerde görülebilecek? 25 Ekim 2022 Güneş Tutulmasının görüleceği iller!

Güneş Tutulması için geri sayım devam ediyor. Nadir görülen bu doğa olayına tanık olmak isteyen vatandaşlar "Güneş Tutulması Türkiye'den görülecek mi?" sorusunun yanıtına erişmek için internette araştırma yapıyor. Ayrıca 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen büyük deprem öncesinde, yani 11 Ağustos'ta gerçekleşen bu doğa olayının depremi tetikleyip tetiklemeyeceği de merak konusu oldu. Peki, Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta? İşte 25 Ekim 2022 Güneş Tutulmasının görüleceği iller...

Haber 25-10-2022 07:18

Güneş tutulması o ülkede okulları tatil ettirdi! Çünkü 2 saat öncesinde...

Kuveyt'te parçalı güneş tutulması sebebiyle yarın eğitime ara verilecek. Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri üzerine öğrencilerin güneş tutulmasından 2 saat önceki ışınlardan uzak tutulması amacıyla eğitime bir günlük ara verildiği kaydedildi.

Haber 24-10-2022 17:23

Güneş tutulması ne zaman? 2022 Güneş tutulması Türkiye'den izlenecek mi?

Nadir gerçekleşen doğa olaylarından biri olan Güneş tutulması için geri sayım başladı. Bununla birlikte Güneş tutulması hakkında araştırmalar hız kazandı. Fotoğrafçılar için eşsiz karelerin meydana geldiği Güneş tutulmasının tarihi ve saati araştırılmaya başlandı. Peki Güneş tutulması ne zaman? 2022 Güneş tutulması Türkiye'den izlenecek mi? İşte merak edilenler...

Haber 23-10-2022 14:41

Kahramanmaraş'taki deprem sonrası yine gündem oldu! Güneş tutulması deprem habercisi mi? ‘Korku pompalıyorlar!'

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15.10'da 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada sarsıntının derinliği 7,47 kilometre olarak aktarıldı. Son dakika haberinin ardından akıllara 25 Ekim'de gerçekleşecek olan güneş tutulması geldi. 99 depremi Güneş tutulmasından 1 hafta sonra olmuştu. Peki, Güneş tutulması deprem habercisi mi? Güneş tutulması depremi tetikler mi?

Haber 22-10-2022 15:53

Bursa'da öğrenciler güneş tutulmasını Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nden izleyecek

Bursa'da öğrenciler güneş tutulmasını Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nden izleyecek

Yurthaber 20-10-2022 12:24

Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta, nereden izlenecek? Nadir görülen parçalı güneş tutulması Türkiye'den de görülecek!

Nadir görülen parçalı güneş tutulması ülkemizden de görülebilecek. Astroloji meraklılarının merakla beklediği bu doğa olayı için geri sayım sürerken bir açıklama da Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den geldi. Görür, nadir görülen parçalı güneş tutulmasından fay hatlarının etkilenip etkilenmeyeceği konusunda takipçilerini bilgilendirdi. Peki, Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta?

Haber 19-10-2022 12:00

Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? Güneş tutulması nasıl oluşur? Türkiye’den görülecek!

Bu yıl Güneş tutulmasının ikincisi meydana gelecek. Nadir görülen doğa olaylarından biri olan Güneş tutulması, dünyanın birçok bölgesinden olduğu gibi Türkiye'den de gözlemlenebilecek. Güneş tutulmasının detayları merak konusu oldu. Peki Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? Güneş tutulması nasıl oluşur? İşte merak edilenler...

Haber 18-10-2022 09:09

Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? Türkiye'den görülecek mi? Güneş tutulması etkileri neler?

Güneş tutulması için geri sayım başladı. Yılda iki defa gerçekleşen bu doğa olayının etkileri, zamanı ve saati araştırılmaya başlandı. Uzmanlar güneş tutulmasının etkileri anlattı. Peki Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? Türkiye'den görülecek mi? Güneş tutulması etkileri neler? İşte merak edilenler...

Haber 16-10-2022 12:59

Güneş tutulması nedir, nasıl oluşur? Türkiye'de görülecek mi? İşte Güneş tutulması Türkiye başlangıç tarihi ve saati!

Güneş tutulması, nadir görülen doğa olaylarından biridir. Bu anı deneyimlemek isteyenler Güneş tutulmasının Türkiye'den ne zaman görüleceğini araştırmaya başladı. Tutulmanın en iyi Rusya'dan görüleceği söyleniyor. Ancak ülkemizden de gözlemlenebilecek. Peki Güneş tutulması nedir, nasıl oluşur? Türkiye'de görülecek mi? İşte Güneş tutulması Türkiye başlangıç tarihi ve saati!

Haber 11-10-2022 15:17

Güneş tutulması ne zaman? 2022 Güneş tutulması saat kaçta başlayacak, hangi ülkelerde görülecek? Türkiye’de görülecek mi?

Güneş tutulması, önemli doğa olaylarından biridir. İzleyicilere eşsiz anlar yaşatan Güneş tutulmasının ne zaman ve saat kaçta meydana geleceği, Türkiye'den görülüp görülmeyeceği araştırılıyor. Peki Güneş tutulması ne zaman? 2022 Güneş tutulması saat kaçta başlayacak, hangi ülkelerde görülecek? Türkiye’de görülecek mi? İşte ayrıntılar...

Haber 11-10-2022 14:41

25 Ekim'deki güneş tutulması depreme yol açar mı? Merak edilen soruya Naci Görür'den yanıt: Bardağı taşıran son damla olabilir

Türkiye'den de görülebilecek 25 Ekim'deki güneş tutulması 'depreme neden olur mu' sorusunu akıllara getirdi. Konuyla ilgili deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "Normalde bu çekim kuvveti büyük depremlere neden olmaz. Ancak kimi yerlerdeki faylar aşırı stres biriktirmiş ve deprem üretmeye zaten hazır hale gelmiş ise o faylar üzerinde depreme neden olabilir. Yani bardağı taşıran son damla rolü oynayabilir" dedi.

Haber 09-10-2022 08:37

Güneş tutulması ne zaman saat kaçta olacak? 2022 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?

Güneş tutulması için geri sayım başladı. Herkesin severek takip ettiği gök olayları arasında yer alan güneş tutulmasının ne zaman saat kaçta gerçekleşeceğiyle ilgili aramalar, internet üzerinden yapılmaya devam ediyor. Güneş tutulmasını canlı bir şekilde takip etek isteyen kişiler ise, "Güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, güneş tutulması ne zaman saat kaçta olacak? 2022 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?

Haber 30-04-2022 21:06

30 Nisan Güneş tutulmasının burçlara etkisi! Hangi burç ne yaşayacak? İşte Koç, İkizler, Yengeç, Oğlak ve diğer tüm burçlara etkisi...

Senenin en önemli gündemlerinden birini oluşturacak olan 30 Nisan Güneş tutulmasının burçlara etkisi araştırılıyor. Söz konusu tutulmadan ilk olarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova gibi sabit burçlar etkilenirken, diğer tüm burçların hayatlarında da pek çok alanda değişiklikler söz konusu olacak. Peki tutulma ile birlikte hangi burç ne yaşayacak? İşte 30 Nisan 2022 Güneş tutulmasının Koç, İkizler, Yengeç, Oğlak ve diğer tüm burçlara etkisi...

Kadin 28-04-2022 17:50

2022'nin ilk güneş tutulması için geri sayım başladı! Güneş tutulması ne zaman gerçekleşecek, ne kadar sürecek?

Bu yılın ilk güneş tutulmasına sayılı günler kaldı. 2022'nin ilk güneş tutulmasında gün batarken nadir görülen "boynuzlu güneş" görüntüsü oluşacak. Peki yılın ilk güneş tutulması ne zaman, hangi gün? Güneş tutulması ne kadar sürecek?

Haber 28-04-2022 17:11

Yılın ilk güneş tutulması 30 Nisan'da gerçekleşecek

Yılın ilk güneş tutulması 30 Nisan'da gerçekleşecek

Yurthaber 28-04-2022 13:47

Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? 2022 Güneş tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi?

2022 Güneş Tutulması tüm dünyada sabırsızlıkla bekleniyor. 2022 yılının ilk tutulması olacak olan parçalı güneş tutulması ile dünya ender rastlanan tarihi gök olayına tanık olunmuş olacak. Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen bu önemli doğa olayının tarihi merak ediliyor. Peki Güneş tutulması ne zaman? 2022 Güneş tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi? İşte merak edilenler...

Haber 28-04-2022 09:45

Güneş tutulmasının burçlara etkileri nelerdir? 4 Aralık Güneş tutulmasının Koç, Oğlak, Yengeç, Balık ve tüm burçlara etkisi...

4 Aralık tarihinde bugün meydana gelen Güneş tutulması Yay burcunda ve 12 derecede gerçekleşti. Son 1,5 yıldır İkizler - Yay aksında yer alan kadersel Ay düğümlerinin son tutulması olacak olan tutulma ile hukuk, yayıncılık, medya, turizm, dış ticaret, yolculuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Peki Güneş tutulmasının burçlara etkileri neler? İşte 4 Aralık 2021 Güneş tutulmasının Koç, Oğlak, Yengeç, Balık ve tüm burçlara etkisi...

Kadin 04-12-2021 18:33

NASA duyurdu! Tam güneş tutulması gerçekleşecek ancak sadece Antarktika’dan görülebilecek

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bugün tamamı yalnızca Antarktika’dan görülebilen tam Güneş tutulmasının gerçekleştiğini duyurdu.

Haber 04-12-2021 17:54

Güneş tutulması ne zaman? Güneş tutulması Türkiye’den gözükecek mi?

Yılın son güneş tutulması için geri sayım başladı. Bu kapsamda güneş tutulmasının ne zaman gerçekleşeceği ve Türkiye'den gözüküp gözükmeyeceği merak konusu oldu. Güneş tutulmasının Afrika, Avustralya, Güney Amerika gibi bölgelerden gözükeceği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 02-12-2021 18:39

Güneş tutulması ne zaman 2021? Güneş Tutulması Türkiye’den gözükecek mi?

Ay tutulmasının ardından bu sefer güneş tutulması gerçekleşecek. Yılın son güneş tutulması 4 Aralık Cumartesi günü meydana gelecek. Bu kapsamda güneş tutulmasının Türkiye'den görülüp görülmeyeceği merak konusu oldu. Güneş tutulmasının nereden görüleceği belli oldu. İşte detaylar...

Haber 28-11-2021 00:56

Güneş tutulması ne zaman? 2021 yılı Güneş tutulması ve Ay tutulması tarihi...

Astronomiyi takip edenler ve vatandaşlar tarafından Güneş tutulmasının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Kuzey Amerika'dan gözlemlenebilecek olan parçalı güneş tutulması, astronomiyle ilgilenmekte olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Güneş tutulması ne zaman? İşte 2021 yılı Güneş tutulması ve Ay tutulması tarihi...

Haber 13-09-2021 20:56

Gözler, gökyüzüne çevrildi! Tüm dünya izliyor

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), kuzey yarımkürede halkalı ve kısmi Güneş tutulmasının başladığını duyurdu. Kuzey yarımkürede yer alan birçok bölgenin, Güneş tutulmasına gündoğumu sırasında tanıklık edeceği ifade edildi.

Haber 10-06-2021 15:07

Güneş Tutulması saat kaçta başlayacak? Ateş Çemberi Güneş Tutulması Türkiye'den canlı izlenecek mi?

Güneş tutulmasına sayılı saatler kala "Güneş Tutulması saat kaçta başlayacak?" , "Ateş Çemberi Güneş Tutulması Türkiye'den canlı izlenecek mi?" sorularının yanıtı, konuya ilgi duyanlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Haber 09-06-2021 17:35

Saçma gelse de çoğu kişi yapıyor! Popüler 10 batıl inanç

Gerçeğe dayanmayan, mantıksal açıklaması olmayan batıl inanışlar toplumumuzda çok yaygındır. İnanmayan kişiler kişiler için gülüp geçilecek olaylar, maalesef takıntılı olanlar için hayatlarını etkileyecek boyutta olabiliyor.

Trend 09-06-2021 16:30

Ateş Çemberi Güneş Tutulmasında hangi burçlar nasıl etkilenecek? Ateş Çemberi Güneş Tutulmasının burçlara etkileri!

10 Haziran’da gerçekleşecek olan Ateş Çemberi Güneş Tutulması Kuzey Yarımküre’den izlenebilecek. Astroloji meraklılarının asıl merak ettiği ise burçlar nasıl etkilenecek? Sizler için Ateş Çemberi Güneş Tutulmasının burçlara olan etkilerini yazdık.

Kadin 09-06-2021 16:27

Ateş Çemberi Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta? Ateş Çemberi Güneş Tutulması Türkiye'den izlenecek mi?

Astroloji meraklıların gözü kulağı ateş çemberi güneş tutulmasında. Türkiye’den izlenip izlenmeyeceği merak konusu olan Ateş Çemberi Güneş Tutulmasının tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Haber 07-06-2021 09:24

Bu yıl gökyüzünde neler olacak?

Yeni yılda Dünya'da iki Güneş tutulması, iki de Ay tutulması yaşanacak. Tutulmalar, Türkiye'den izlenemeyecek.

Haber 01-01-2021 09:44

21 Haziran güneş tutulması mest etti! Ateş çemberini görmek için tüm dünya kilitlendi

21 Haziran güneş tutulması, Türkiye'den Çin'e, Ürdün'den Kenya'ya birçok ülkede izlendi. 'Ateş çemberi' sırasında inanılmaz görüntüler ortaya çıkarken, 1 dakika 22 saniye süren görüntü mest etti.

Haber 21-06-2020 14:53

İstanbul'da Güneş tutulması

Bugün gerçekleşen güneş tutulması, İstanbul'dan da kısmen izlenebildi. Türkiye'de saat 06.45'te başlayan tutulma güzel görüntüler oluşturdu.

Haber 21-06-2020 12:07

Güneş tutulması saat kaçta? Ateş çemberi 'güneş tutulması'

21 Haziran'da gerçekleşecek olan ve yılın en önemli gök olaylarından biri olan Güneş tutulması ateş çemberi adı verilen halkalı şekilde gerçekleşecek. Peki güneş tutulması 21 Haziran'da saat kaçta başlayacak? Türkiye'den izlenecek mi? İşte detaylar...

Haber 21-06-2020 02:13

'Ateş çemberi' Güneş tutulması için geri sayım!

Ay ve Güneş'in neden olduğu gökyüzü olayı 'Ateş Çemberi' Güneş tutulması için nefesler tutuldu. Peki 'Ateş Çemberi' Güneş tutulması ne zaman gerçekleşecek? 'Ateş Çemberi' Güneş tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi?

Haber 19-06-2020 10:08

Yılın son Güneş tutulması gerçekleşti

Tutulma, Çin'de 6 yıl, Endonezya'da 10 yıl, Pakistan'da 20 yıl ve Malezya'da 21 yıl sonra izlendi

Haber 26-12-2019 11:56

Dünyanın gözü burada! Tam 40 yılda bir gerçekleşiyor!

Güney Amerika ülkeleri Arjantin ve Şili'de tam güneş tutulması gözlemlendi. 50 yılda bir gerçekleşen tam güneş tutulmasının yüzde yüz görüldüğü Şili’de tutulma yoğun katılımla izlendi.

Trend 03-07-2019 04:45