Pınar Saka Haberleri

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 04-04-2024 07:55

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-2024 17:44

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-2024 13:27

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-2024 09:17

Pınar Saka

Pınar Saka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pınar Saka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-2024 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-2024 07:32

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-2024 15:24

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-2024 13:15