Pişmaniye Haberleri

MasterChef pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Evde kolay pişmaniye tarifi!

Pişmaniye tarifi, MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Çeşit çeşit hamburger tarifleri ile dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği MasterChef'te kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için pişmaniye tarifi yaptı. Şehirler arası mola istasyonlarında yaygın olarak satılan pişmaniye, evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-2023 23:44

Nane ve biberiyeyle buluşan İzmit pişmaniyesi beğeniliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark AŞ tarafından hasat edilen tıbbi nane ve biberiyeden üretilen pişmaniye aromasıyla ağızlarda farklı bir tat bırakıyor - İZPAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Uğurcan Üçcan: - "Nane ve biberiye, İzmit pişmaniyesine renk kattı. Özellikle naneli olarak üretim yaptığımız pişmaniye büyük ilgi görüyor"

Yurthaber 20-10-2022 09:58

Oynamadan gitmişti! Fenerbahçe bin pişman...

Son dakika... Transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna birçok ismi katan Fenerbahçe'de yapılan transferlerin yanı sıra kadrodan gönderilen isimlerle de çok konuşulmuştu. Bu isimlerden biri olan ve Sarı-Lacivertliler'de yalnızca Rezerv Lig mücadelesinde 2 mücadeleye çıkan Tiago Çukur, kiralık olarak gönderildiği Belçika 2. Lig ekibi FVC Denver'da gösterdiği performansla beğeni toplarken, son oynanan karşılaşmada attığı gol ile gündemde. İşte detaylar...

Spor 10-09-2022 10:34

Pişmaniye

Pişmaniye Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pişmaniye Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.