Popo Haberleri

Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak için yaptırdığı ameliyat hüsrana uğrattı! Ateşli görünmeyi sevdiğim için...

Kim Kardashian'ı örnek alarak onun gibi büyük kalçalara sahip olmak isteyen birçok kadın kalça büyütme ameliyatı oluyor. Juju Ferrari, idolünün Kim Kardashian olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istedi. Bu sebeple ameliyat olan Juju, ameliyatın ardından yaşadığı problemleri anlattı.

Kadin 03-04-2023 15:33

Yaptırdığı kalça estetiği yüzünden hayatı karardı! Vücudumun her yeri yanmış gibi

Brezilya popo estetiği(BBL) giderek popüler olan estetik işlemler arasında yer alıyor. Liposuction ve BBL yaptıran Kanadalı bir TikToker yaşadığı acı dolu beş ayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kadin 02-03-2023 14:52

Servet olmasını beklerken kabusu oldu! Yetişkin içerik yıldızı Rachel Velasco: ''Daha çok para getirir diye kalçalarımı yaptırmak istedim ama...''

23 yaşındaki sosyal medya fenomeni Rachel Velasco, kalçalarını büyütmek için meşhur Brezilya kalçası operasyonunu geçirmek istedi. Bunun hem görsel anlamda kendisini tatmin edeceğini, hem de içinde olduğu sektörden ötürü finansal açıdan daha yoğun kazanç getireceğini düşünen genç fenomen, geçirdiği operasyonun ardından kabusu yaşadı.

Trend 07-12-2022 07:37

Kim Kardashian poposu için yemeniz gereken 4 doğal yiyecek! Estetik olmadan popoyu büyütmek için...

Kim Kardashian'ın kalçaları tüm dünyada beğenilen ünlü popoları arasında yer alıyor. Birçok kadın daha büyük popoya sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyor. Kim Kardashian bu popoya doğal yoldan kavuşmasa da estetiksiz de büyük kalçalara sahip olmak mümkün. Eğer siz de poponuzu doğal yoldan büyütmek istiyorsanız aşağıdaki yiyecekleri diyet listenize ekleyebilirsiniz.

Kadin 05-12-2022 09:50

Popo

Popo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Popo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu kez sadece pantolonunu indirmekle kalmadı! Sadece tangasıyla verdiği o pozlar dudak uçuklattı

İtalyan yetişkin içerik yıldızı Coyote Cutee, tutkunu olduğu futbol takımı Bari'nin maçlarında pantolonunu indirip kalçalarını sergileyerek gündem olmuştu. Bunu sık sık tekrarlayarak şöhret olan Coyote, bu kez tribünlerden olmayan birkaç erotik görüntüsünü paylaşarak hayranlarının ağzını açık bıraktı.

Trend 19-11-2022 17:18

Kalçalarıyla gündem oldu ama isyanda! ''Gerçek olduklarına inanmıyorlar!''

Dört yılını kişisel gelişim ve vücut dönüşümüne odaklanarak geçiren ve şimdi birçok kişi tarafından beğenilen bir forma sahip olan 26 yaşındaki Camille Carpenter, sosyal medya hesaplarında da sık sık vücudunu sergileyen paylaşımlara yer vermesiyle biliniyor. Uzun süren çabalarının ardından istediği forma ulaşan Carpenter, şimdi de insanları formunun gerçek olduğuna inandıramadığından yakındı.

Trend 09-11-2022 12:55

Çok önemli bir nedeni var: Kaşıntı bir türlü durmuyorsa...

Anal kaşıntı veya pruritis ani, hijyen, beslenme alışkanlıkları veya altta yatan bir tıbbi durumdan kaynaklanabilen, sosyal açıdan biraz garip olsa bile yaygın bir sağlık sorunudur. Anal kaşıntı, diğer adıyla pruritus ani, çok yaygındır. İshal, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar veya parazitler gibi çeşitli nedenler yüzünden kaşınabilir. Kokulu mendil kullanarak temizlemek veya tuvalet kağıdıyla agresif bir şekilde silmek anal kaşıntıya neden olabilir.

Haber 25-10-2022 18:27