Prof. Dr. Sefer Şener Haberleri

Yeni Hazine Bakanı ile ilgili beklentiler neler, piyasalara nasıl yansıyacak? Prof.Dr. Sefer Şener açıkladı

Dün itibarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı. Konuyla ilgili canlı yayında değerlendirme yapan Prof.Dr. Sefer Şener, "Yeni Hazine Bakanı'nın bir iş dünyasından bir geçmişi var. Özellik tekstil sektöründe bir tecrübesi olan bir Bakan. Dolayısıyla işin uygulamanın içinde olan bir isim. Sektörün içerisinden gelen biri. Bakanlığın uygulamalarını ve piyasayı yakından bilen bir isim. Bu anlamda piyasanın öngörülebilirliğini artıracak bir isim." dedi.

Finans 02-12-2021 12:28

Uzman isimden ikili swap açıklaması: Anlaşmaların olduğunu biliyorum

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında yapılan anlaşmalar ve BDDK ile Merkez Bankası arasındaki görüşmelerin ardından Prof. Dr. Sefer Şener yeni swap anlaşmasının olacağını, “Bundan sonraki süreçte Avrupa’ya dönük olarak ikili swap anlaşmalarının olduğunu biliyorum. Bunun kurdaki dalgalanmayı azaltacağını düşünüyorum” sözleri ile duyurdu.

Finans 26-11-2021 17:04

Asgari ücret 5 bin 200 lira olur mu, mümkün mü? Prof. Dr. Sefer Şener açıkladı

Asgari ücret görüşmelerinin başlamasına kısa bir süre kaldı. Önümüzdeki ay başlayacak olan görüşmelerden önce uzman isimlerden tahminlerde gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Sefer Şener, "Asgari ücrette 5 bin 200 lira mümkün mü?" sorusuna cevap verdi. Şener, "İşçi kesiminden 5 bin 200 liralık asgari ücret önerisi var. Bu öneri ne kadar gerçekleştirilebilir. Bunu yapılan araştırmalarda göreceğiz." dedi.

Finans 22-11-2021 15:02

Prof. Dr. Sefer Şener: Merkez Bankası faiz kararı metninden çıkarılan kısımlar var!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini değiştirmeyerek sabit tuttu. Karar sonrası metinde yer almayan detay dikkat çekti. Detayları Prof. Dr. Sefer Şener, CNN Türk'te canlı yayında aktardı.

Finans 15-04-2021 15:05

Prof. Dr. Sefer Şener

Prof. Dr. Sefer Şener Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prof. Dr. Sefer Şener Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.