Quentin Tarantino Haberleri

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’da Bruce Willis jesti! Son filminde olmasını istiyor ama...

Hollywood’un en ünlü isimlerinden Bruce Willis, geçtiğimiz yıllarda frontotemporal demans teşhisi konulduktan sinema sektöründen emekli olmak zorunda kalmıştı. Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’ın, kariyerinin son filmi olduğu konuşulan 10. filmi için hastalığı nedeniyle bir süredir ortalarda görünmeyen Willis’e küçük bir rol vermek istediği iddia edildi.

Trend 04-08-2023 15:36

Ünlü yönetmen hakkında olay iddia: Striptiz kulübünde 10 bin dolar ödeyip öyle bir şey yaptı ki...

Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, Tarantino'nun kulüpteki dansçılardan birine 10 bin dolar ödeyerek ayağını yaladığını söyledi.

Magazin 30-05-2023 09:01

Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino son filminin hazırlıklarına başladı! Artık veda ediyor...

Hollywood’un en ünlü yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Quentin Tarantino 10. filminden sonra yönetmenliğe veda edeceğini açıklamıştı. 58 yaşındaki yönetmeninin kariyerine veda edeceği filmi sinema dünyasında büyük merak uyandırırken Tarantino’nun son filmi için hazırlıklara başladığı açıklandı.

Trend 15-03-2023 15:41

Quentin Tarantino ikinci kez baba oldu

İlk çocuğuna Leo ismini koyması ile gündem olan dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino, ikinc kez baba oldu.

Magazin 05-07-2022 17:26

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino Hakkındaki Haberler Mynet'te. Quentin Tarantino Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Quentin Tarantino: Çocukken anneme 'Başarılı olduğumda sana tek kuruş yok' demiştim

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, çocukken yazarlık hayallerine destek vermeyen annesine, başarılı olduğunda "tek kuruş vermeyeceğini" söylediğini anlattı. Bugüne kadar sözünün arkasında durduğunu belirtti.

Magazin 09-08-2021 12:18

Son filminin hazırlıklarını yaptığı düşünülen Quentin Tarantino’dan itiraf! “Rambo filmi çekmek güzel olurdu”

Sinemanın efsane yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Tarantino’nun 10. filmiyle sevenleriyle veda edeceği kariyerinin başından belliydi. 9 filmin ardından büyük beğeni toplayan ünlü yönetmenin jübilesi hala merak konusu. Yönetmen ve yazar Quentin Tarantino, Adam Driver'ın Rambo rolünde yer alacağı İlk Kan'ın (First Blood) yeni bir versiyonunu çekmek isteyebileceğini söyledi.

Trend 02-08-2021 15:54

Yönetmenliğe veda edeceğini açıklamıştı! Quentin Tarantino, sinema salonu satın aldı

Hollywood’un en ünlü yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Quentin Tarantino, 10. filminden sonra yönetmenliğe veda edeceğini açıklamıştı. Ancak Tarantino, sinema için çalışmaya devam ediyor. Yakın zamanda Los Angeles’ta bulunan tarihi sinema salonu New Beverly’i yeniden açan 58 yaşındaki yönetmen son olarak Los Angeles’taki tarihi Vista Theatre’ı aldığını duyurdu.

Trend 09-07-2021 16:32

Quentin Tarantino, çekeceği son filmin ayrıntılarını açıkladı! Uyarlamasıyla son kez seyircisini selamlayacak

Dünyanın en iyi yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Quentin Tarantino, her fırsatta sinemayı bırakacağını söylüyordu. Onuncu filminden sonra yönetmenliğe veda edeceğini söyleyen Oscar Ödüllü Quentin Tarantino, son filminin Reservoir Dogs’un yeni uyarlaması olabileceğini açıkladı.

Trend 28-06-2021 17:21

Ayak fetişisti Quentin Tarantino'ya ayağını imzalatan kadın sosyal medyada olay oldu

Cesur bir TikTok fenomeni, ayak fetişi olduğu düşünülen dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino’yla tanışarak ayağını imzalatmak istedi. Quentin Tarantino, hayranının bu isteğini kırmadı.

Magazin 24-06-2021 08:36

Margot Robbie’den Bir Zamanlar... Hollywood’da itirafı

Başarılı oyuncu Margot Robbie, yaptığı bir açıklamayla rol aldığı Bir Zamanlar... Hollywood’da filminin 20 saatlik versiyonu olduğunu söyledi.

Magazin 03-04-2021 21:47

Quentin Tarantino dehşet verici o sahneyle gurur duyuyor

Quentin Tarantino, "başardığım en iyi şeylerden biri" diyerek Bir Zamanlar Hollywood'da filmiyle Kuzuların Sessizliği filminin sonunu kıyasladı.

Trend 08-02-2021 11:52