Saadeddin Ustaosmanoğlu

Saadeddin Ustaosmanoğlu, İsmailağa Cemaati

Saadeddin Ustaosmanoğlu Haberleri

'Kaset' iddiası olay yaratmıştı! İsmailağa cemaatinden Cübbeli Ahmet ve Saadeddin Ustaosmanoğlu açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'yla ilgili 'kaset' iddiası gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde 'liderlik' kavgasının başladığı belirtilirken, Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun çıkışı olay oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'yı hedef alan Ustaosmanoğlu "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" demişti. Ustaosmanoğlu'na yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca da rest çekmişti. Yaşananlarla ilgili İsmailağa cemaati günler sonra sessizliğini bozarak bir açıklama yayımladı.

Haber 20-07-2022 08:47

Kaset iddiası İsmailağa'da ortalığı akarıştırdı! Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: 'Erkeksen ilan et de kasetlerini patlatalım'

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya başladı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye 'Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım' ifadeleri ile seslendi.

Haber 19-07-2022 09:35

Cübbeli Ahmet'ten Saadeddin Ustaosmanoğlu'na kaset yanıtı! İsmailağa'daki 'şeyhlik' kavgasında yeni gelişme

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'nde başlayan tartışma gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den yanıt geldi. Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada "Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur" dedi.

Haber 19-07-2022 09:03

Saadeddin Ustaosmanoğlu