Sağlık Sigortası Haberleri

Sağlık sigortası sorgulama: Sağlık sigortası var mı nasıl öğrenirim?

Sağlık sigortası herhangi sağlık problemi söz konusu olduğunda, bireyin sağlık masraflarını maddi olarak karşılayan bir uygulamadır. Sağlık Sigortaları türüne göre herhangi bir hastalık ya da kaza durumunda ihtiyaç duyulan ilaç, tedavi vb. ücretlerin karşılanmasına ve iyi şartlarda tedavi hizmeti almaya olanak sağlar. Peki sağlık sigortası nasıl sorgulanır?

Haber 13-10-2023 18:24

SGK özel hastane masraflarını karşılar mı? Özel hastanelerde SGK fark ücreti nasıl belirlenir, özel hastanede SGK neleri karşılar?

2013 yılından beri SGK’li olan herkesin tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilme hakkı vardır. Bu sigorta ile özel hastanelerde ücret için fark ödemeden istediği zaman tedavi olabilirler. Bu durum dışında SGK’nin özel hastane masraflarını karşılayıp karşılamadığı merak edilir. SGK’nin özel hastane masraflarını karşıladığı bazı istisnai durumlar olsa da tamamlayıcı sağlık sigortası olmayan kişiler için özel hastanedeki fark kişinin kendine aittir. Peki, özel hastanede SGK neleri karşılar?

Haber 02-02-2023 16:13

Sağlık Sigortası

Sağlık Sigortası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sağlık Sigortası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.