Sebze Çorbası Tarifi Haberleri

Sebze çorbası tarifi tarifi: Sebze çorbası nasıl yapılır?

Çorbalar kış aylarının olmazsa olmazı! Hele ki hastaysak hemen bir kâse çorbada şifa buluyoruz. Şifa bombası sebze çorbasıyla hem lezzetli bir başlangıç yapıyoruz hem de bağışıklığımızı güçlendiriyoruz. Sebze sevmeyenlerin bile hayır diyemeyeceği terbiyeli sebze çorbası tarifine istiridye mantarı ve ıspanakla farklı bir yorum katın!

Yemek 08-12-2022 11:07

Çocuğunuz gördüğü gibi yemeye başlayacak: Sebzeli makarna çorbası tarifi

Akşam yemeğine uygun lezzetli çorba bulmak oldukça zor olabiliyor. Çorbalar yemek gelmeden önce eşsiz tatlarıyla mideyi hazırlıyor. Kolayca yapacağınız çorbanın tadı saatlerce uğraşmışsınız gibi lezzetli olacak. Evdeki malzemeleri kullanarak yapacağınız çorbanın lezzetine inanamayacaksınız.

Yemek 10-05-2022 11:13

Hepsi birbirinden lezzetli! Ramazan’ın 21. gün iftar menüsü

Bugün iftara pişirsem diye düşünüyorsanız bu menüyü mutlaka denemelisiniz. Çok sağlıklı besin değerleri olan ve lezzetiyle kendinden söz ettiren bu menü hem sağlığınızı koruyacak size ve misafirlerinize adeta görsel şölen sunacak. Kısa süre içerisinde bu lezzetli menüyü yapabilirsiniz.

Yemek 22-04-2022 09:39

Bildiğiniz her şeyi unutun: Sakın soyarak haşlamayın!

Yiyeceklerin hepsinin farklı özellikleri olduğundan tokluk hissini farklı şekilde etkileyebilir. Bazı besinler çok doyurucu olurken bazıları ise tam tersidir. Uzun süre tok hissetmeniz için ne yediğiniz çok önemlidir. Örneğin haşlanmış patates veya yulaf ezmesi, dondurma veya kruvasana göre hem daha doyurucudur hem de kalorisi düşüktür. Tok tutan yiyecekler açlığı giderir, bir sonraki öğünde daha az yiyerek rahat bir kilo kontrolü yapmanızı sağlar.

Haber 09-04-2022 07:01

Sebze düşkünlerini mutlu edecek leziz bir İtalyan çorbası! Minestrone çorbası tarifi

Geleneksel tatlardan sıkılıp uzak diyarların mutfaklarına merak saldıysanız, tam yerine geldiniz! Sofranızda fark yaratacak bir tarifle karşınızdayız: Minestrone çorbası. Sebze severleri mest edecek, sevmeyenleri ise sebzeye aşık edecek bu çorbayla herkesi şaşırtabilirsiniz. Minestrone çorbası ile ezber bozmaya hazır olun!

Yemek 25-10-2021 07:22

Kanserden korunmak için 7 öneri!

Her hastalıkta olduğu gibi kanserde de erken teşhis hayat kurtarıyor. Özellikle genetiği değiştirilmiş besinlerden sonra kanser hastalığı artış gösterdi. “Kanserden korunmak mümkün mü?” diye sorarsanız, bunun için size 7 yol olduğunu söyleyebiliriz.

Haber 16-08-2021 18:06

Sebze çorbası tarifi

Kışın en besleyici sebzeleriyle hazırlayacağınız sebze çorbasıyla hem lezzetli bir başlangıç yapabilir hem de bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Sebze çorbası tarifi ile kışa giriyoruz sevgili okur :) İşte sebze çorbası yapımı, sebze çorbası kalorisi ile birlikte geliyor, buyursunlar.

Yemek 14-10-2019 15:38

Sebze Çorbası

Sebze çorbasına dudak bükenlerin karşısına çıkıyoruz! Bakalım bu sefer sebze yememek için bahaneniz kalacak mı :) Çünkü üstün lezzet ve üstün başarı var her bir kaşıkta...

Yemek 06-03-2017 11:38