Seks Hikâyeleri Haberleri

Bu nasıl seks oyunu? Saldırı, tecavüz, öldürmeye teşebbüs... Kurt taklidi yapan yamyam kadın dehşet saçtı

ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan Rochester Hills'de korkunç bir olay yaşandı. 47 yaşındaki Allison Weaver, misafir olarak gittiği arkadaşının evinde ona saldırdı. 48 yaşındaki kadına saldıran, tecavüz eden ve onu öldürme girişiminde bulunan Weaver, olayın ardından tutuklandı. Eylül 2019'da yaşanan bu olaydan 3 yıl sonra geçtiğimiz günlerde gerçekleşen mahkemede, kurban olaya ilişkin mide bulan detayları paylaştı.

Trend 19-10-2022 09:18

Hayatı boyunca hiç cinsel ilişkiye girmeyen kadından itiraflar! “Seks istemiyorum ben bir aseksüelim”

TikTok Caroline Cull kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yıllar boyunca hiç cinsel ilişkiye girmediğini ve böyle bir dürtüsü olmadığını itiraf etti. Kendisinde bir sorun olduğunu düşünen Cull, hiçbir zaman seks yapma isteği duymadığını fark edince bu durumu araştırmaya karar verdi. Sonunda aseksüel olduğunu anlayan kadın kendisiyle benzer durumu yaşayan insanlara ilham olmak için hikayesini anlatmaya karar verdi.

Trend 15-10-2022 11:44

Dünya o tarikatı konuşuyor! Kişisel gelişim seminerleri verdiğini söyledi ama gerçek bambaşka çıktı: Kölelikten pedofiliye kadar...

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde 1998 yılında Keith Raniere tarafından NXIVM (Nexium) adı altında kişisel gelişim seminerleri veren bir şirket kuruldu. Kurucusu Keith Raniere ve oluşumun ilk müridi olan Nancy tarafından yönetilen şirketin arka yüzünde pedofiliden köleliğe kadar pek çok suç olduğu ortaya çıktı. Üstelik tarikatın ünlülerin içine sızdığı ve onları da etkisi altına aldığı ifade edildi.

Trend 14-09-2022 14:44

Diğer Haber Etiketleri

Seks Hikâyeleri

Seks Hikâyeleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Seks Hikâyeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.